توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش فارسي سازي قالب
n4r30s
05-29-2008, 01:18 PM
آقا نويد شما يا هر كدوم از دوستان كه صلاح ميدونن . من چند تا قالب دارم كه همه اشون يكي هستن فقط رنگها شون با هم فرق داره فكر كنم 4 ستونه باشه ميخواستم ببينم ميتونيد برام فارسي اش كنيد ؟ البته هزينه اش رو هم اگه كم باشه  ??? پرداخت ميكنم اما نميدونم 4 ستونه باشه به مشكلي بر نميخوريم ؟ ميخوام همه امكانات رو داشته باشه كامل . اگه لطف كنيد هزينه اش رو هم اعلام كنيد ممنون ميشم
يعني اون كارهايي رو كه توي آموزش فارسي سازي گفتين انجام بديم به مشكلي بر نميخوريم ؟ براي همه قالبها يكسانه ؟ مثلا 4 ستونه ؟ خب اگه اينطوري باشه خيلي سخت نيست ولي ميترسم قاطي كنه بعدا
** دو پست شما یکی شد
دوست عزیر برای سفارش طراحی با sales [at] mamdolearn.com تماس بگیرید
ما سعی کردیم در smflearn اکثر قالب های پرطرفدار را فارسی کنیم ، اگر قالب خوبی پیدا کردید لینک بدید تا فارسی کنیم و در اختیار عموم قرار بدیم
n4r30s
05-29-2008, 07:54 PM
خيلي عاليه دستتون درد نكنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين قالب خيلي كامل و خوبيه به نظرم اگه موردي داره بگيد منم بدونم يه سري قالبه كه آخر همه اشون vista داره همه اشون يكي هستند فقط رنگ اونا فرق ميكنه . همه رو ميخوام . ممنون ميشم اگر هم راهنمايي كنيد كه باز خودم كار ميكنم روي اينها . فقط نميدونم ميتونم يا نه
من به شخصه با این قالب حال نکردم
اگر تعداد دوستان تقاضا دهنده در این تاپیک به 10 نفر برسه فارسیش میکنیم
n4r30s
05-30-2008, 07:48 AM
ببينم راحت ميشه قالب رو 4 ستونه كرد ؟ آخه همه چي داره اين خيلي قالبها ناقص هستند و خيلي قسمتها رو ندارن شايد خوشگل تر باشن
4 ستونه که میگید یعنی چی ؟؟
n4r30s
05-30-2008, 08:25 AM
نميدونم كجا ديدم كه ميگن دو ستونه و چهارستونه ??? الان كه فكر كردم ديدم همچين هم درست نيست حالا دوستونه درسته يعني دو ستون سمت چپ و راست فروم اضافه شده كه مثلا اخبار و آخرين پستها و نظرسنجي و اينا رو توش مي زارن . دو در واقع سطر نه ستون هم بالا و پايين فروم هست كه يه سري مطالب توش گذاشته ميشه درواقع شكل پورتال ميشه
نميدونم كجا ديدم كه ميگن دو ستونه و چهارستونه ??? الان كه فكر كردم ديدم همچين هم درست نيست حالا دوستونه درسته يعني دو ستون سمت چپ و راست فروم اضافه شده كه مثلا اخبار و آخرين پستها و نظرسنجي و اينا رو توش مي زارن . دو در واقع سطر نه ستون هم بالا و پايين فروم هست كه يه سري مطالب توش
گذاشته ميشه درواقع شكل پورتال ميشه
پسر خوب اون 4 ستونه و 2 ستونه برای پورتال هاست برای تبدیل SMF به پورتال باید tinymice را نصب کنی تا بشه پورتالی
n4r30s
05-30-2008, 08:58 AM
خب نميدونستم بايد tinymice رو نصب كنيم فكر كردم با دستكاري قالب اينطوري ميشه :(
اون ها مال تاینی هست خودت تعین می کنه دو ستون باشه یه یک ستون یا بی ستون بعد ازی نصب کردنش .
البته برای تاینی اینطور که می گن قالب باید پورتال روپشتیبانی کنه ولی اینطو هم نیست
mohsen71
06-02-2008, 08:23 AM
اینم چهار تا قالب زیبا که توی یه مجموعه آرشیو کردم.
قالب های قشنگی هستند. گذاشتم که آقا نوید فارسی کنند و توی سایت SMFLEARN برای عموم قرار بدند.
اگه فارسی شد حتما خبرم کنید.
ممنونم
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
n4r30s
06-02-2008, 09:33 AM
دستتون درد نكنه ولي كاش يه پيش نمايش ازشون مي زاشتي كه همه راحت ببينن
قالب های قشنگی هستند. گذاشتم که آقا نوید فارسی کنند و توی سایت SMFLEARN برای عموم قرار بدند.
ممنونم
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
انشاالله که مجانی هستن؟
titanpass
06-02-2008, 03:04 PM
سلام
ميشه رو قالب پيش فرض مامبو 4.6.2 فكركنم Ja-sabina باشه . ماژول left رو سمت چپ ببريد . منظورم اينكه يه منوي سمت چپ هم داشته باشه. ممنون ميشم
سلام
ميشه رو قالب پيش فرض مامبو 4.6.2 فكركنم Ja-sabina باشه . ماژول left رو سمت چپ ببريد . منظورم اينكه يه منوي سمت چپ هم داشته باشه. ممنون ميشم
آقا اینجا بخش smf هستش نه مامبو
سوال خود را در بخش صحیح مطرح نمایید
mohsen71
06-02-2008, 05:38 PM
ممنونم
انشاالله که مجانی هستن؟
بله
از یه سایت انگلیسی دانلود کردم که خودشون تولید کرده بودن
اگه پولی بود لینک دانلود نمی زاشتن
ممنون
به امید خدا زود فارسی میشن و منتشر
mohsen71
06-03-2008, 08:00 AM
ممنون
به امید خدا زود فارسی میشن و منتشر
چرا شما گفتید ممنون؟
ما باید بگیم ممنون که قالب ها رو رایگان ترجمه می کنید و انتشار می دید
باز هم ممنونم ازتون آقا نوید
راستی، وقتی قالب رو ترجمه کردید ما رو هم بی خبر نزارید.
یاحق
ممنون به خاطر اینکه قالب پیدا میکنید و به ما کمک میکنید
حتما خبر میدیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.