PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش فارسي سازي قالب

n4r30s
05-29-2008, 01:18 PM
آقا نويد شما يا هر كدوم از دوستان كه صلاح ميدونن . من چند تا قالب دارم كه همه اشون يكي هستن فقط رنگها شون با هم فرق داره فكر كنم 4 ستونه باشه ميخواستم ببينم ميتونيد برام فارسي اش كنيد ؟ البته هزينه اش رو هم اگه كم باشه  ??? پرداخت ميكنم اما نميدونم 4 ستونه باشه به مشكلي بر نميخوريم ؟ ميخوام همه امكانات رو داشته باشه كامل . اگه لطف كنيد هزينه اش رو هم اعلام كنيد ممنون ميشم
يعني اون كارهايي رو كه توي آموزش فارسي سازي گفتين انجام بديم به مشكلي بر نميخوريم ؟ براي همه قالبها يكسانه ؟ مثلا 4 ستونه ؟ خب اگه اينطوري باشه خيلي سخت نيست ولي ميترسم قاطي كنه بعدا

** دو پست شما یکی شد

نوید
05-29-2008, 06:51 PM
دوست عزیر برای سفارش طراحی با sales [at] mamdolearn.com تماس بگیرید
ما سعی کردیم در smflearn اکثر قالب های پرطرفدار را فارسی کنیم ، اگر قالب خوبی پیدا کردید لینک بدید تا فارسی کنیم و در اختیار عموم قرار بدیم

n4r30s
05-29-2008, 07:54 PM
خيلي عاليه دستتون درد نكنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اين قالب خيلي كامل و خوبيه به نظرم اگه موردي داره بگيد منم بدونم يه سري قالبه كه آخر همه اشون vista داره همه اشون يكي هستند فقط رنگ اونا فرق ميكنه . همه رو ميخوام . ممنون ميشم اگر هم راهنمايي كنيد كه باز خودم كار ميكنم روي اينها . فقط نميدونم ميتونم يا نه

نوید
05-30-2008, 04:18 AM
من به شخصه با این قالب حال نکردم
اگر تعداد دوستان تقاضا دهنده در این تاپیک به 10 نفر برسه فارسیش میکنیم

n4r30s
05-30-2008, 07:48 AM
ببينم راحت ميشه قالب رو 4 ستونه كرد ؟ آخه همه چي داره اين خيلي قالبها ناقص هستند و خيلي قسمتها رو ندارن شايد خوشگل تر باشن

bme
05-30-2008, 07:54 AM
4 ستونه که میگید یعنی چی ؟؟

n4r30s
05-30-2008, 08:25 AM
نميدونم كجا ديدم كه ميگن دو ستونه و چهارستونه ??? الان كه فكر كردم ديدم همچين هم درست نيست حالا دوستونه درسته يعني دو ستون سمت چپ و راست فروم اضافه شده كه مثلا اخبار و آخرين پستها و نظرسنجي و اينا رو توش مي زارن . دو در واقع سطر نه ستون هم بالا و پايين فروم هست كه يه سري مطالب توش گذاشته ميشه درواقع شكل پورتال ميشه

نوید
05-30-2008, 08:38 AM
نميدونم كجا ديدم كه ميگن دو ستونه و چهارستونه ??? الان كه فكر كردم ديدم همچين هم درست نيست حالا دوستونه درسته يعني دو ستون سمت چپ و راست فروم اضافه شده كه مثلا اخبار و آخرين پستها و نظرسنجي و اينا رو توش مي زارن . دو در واقع سطر نه ستون هم بالا و پايين فروم هست كه يه سري مطالب توش
گذاشته ميشه درواقع شكل پورتال ميشه

پسر خوب اون 4 ستونه و 2 ستونه برای پورتال هاست برای تبدیل SMF به پورتال باید tinymice را نصب کنی تا بشه پورتالی

n4r30s
05-30-2008, 08:58 AM
خب نميدونستم بايد tinymice رو نصب كنيم فكر كردم با دستكاري قالب اينطوري ميشه :(

bme
05-30-2008, 05:44 PM
اون ها مال تاینی هست خودت تعین می کنه دو ستون باشه یه یک ستون یا بی ستون بعد ازی نصب کردنش .

البته برای تاینی اینطور که می گن قالب باید پورتال روپشتیبانی کنه ولی اینطو هم نیست

mohsen71
06-02-2008, 08:23 AM
اینم چهار تا قالب زیبا که توی یه مجموعه آرشیو کردم.
قالب های قشنگی هستند. گذاشتم که آقا نوید فارسی کنند و توی سایت SMFLEARN برای عموم قرار بدند.
اگه فارسی شد حتما خبرم کنید.
ممنونم
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

n4r30s
06-02-2008, 09:33 AM
دستتون درد نكنه ولي كاش يه پيش نمايش ازشون مي زاشتي كه همه راحت ببينن

نوید
06-02-2008, 12:19 PM
قالب های قشنگی هستند. گذاشتم که آقا نوید فارسی کنند و توی سایت SMFLEARN برای عموم قرار بدند.
ممنونم
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

انشاالله که مجانی هستن؟

titanpass
06-02-2008, 03:04 PM
سلام
ميشه رو قالب پيش فرض مامبو 4.6.2 فكركنم Ja-sabina باشه . ماژول left رو سمت چپ ببريد . منظورم اينكه يه منوي سمت چپ هم داشته باشه. ممنون ميشم

نوید
06-02-2008, 04:43 PM
سلام
ميشه رو قالب پيش فرض مامبو 4.6.2 فكركنم Ja-sabina باشه . ماژول left رو سمت چپ ببريد . منظورم اينكه يه منوي سمت چپ هم داشته باشه. ممنون ميشم

آقا اینجا بخش smf هستش نه مامبو
سوال خود را در بخش صحیح مطرح نمایید

mohsen71
06-02-2008, 05:38 PM
ممنونم

انشاالله که مجانی هستن؟

بله
از یه سایت انگلیسی دانلود کردم که خودشون تولید کرده بودن
اگه پولی بود لینک دانلود نمی زاشتن

نوید
06-03-2008, 03:39 AM
ممنون
به امید خدا زود فارسی میشن و منتشر

mohsen71
06-03-2008, 08:00 AM
ممنون
به امید خدا زود فارسی میشن و منتشر

چرا شما گفتید ممنون؟
ما باید بگیم ممنون که قالب ها رو رایگان ترجمه می کنید و انتشار می دید
باز هم ممنونم ازتون آقا نوید
راستی، وقتی قالب رو ترجمه کردید ما رو هم بی خبر نزارید.
یاحق

نوید
06-03-2008, 08:59 AM
ممنون به خاطر اینکه قالب پیدا میکنید و به ما کمک میکنید
حتما خبر میدیم