توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور من MySQL Database رو نداره ...
mvardin
06-30-2006, 02:18 PM
با سلام
سرور من
MySQL Database
رو نداره ولي
phpmyadmin
رو داره ... روش ايجاد
SQL
تو اونا فرق مي كنه ... نمي شه يكي بگه چي جوري مي شه با
phpmyAadmin
نصب كنم ..
ebrahim1110
06-30-2006, 02:34 PM
سلام
اگر  اشتباه نكنم دليل اينكه شما ميبينيد phpmyadmin داريد ولي ديتا بيس نداريد بخاطر اينه كه هنوز ديتا بيس رو ايجاد نكرديد.
اول بفرماييد از چه كنترل پنلي استفاده مي كنيد: plesk  يا cpanel يا... تا دوستان بتونن كمكتون كنن
mvardin
07-01-2006, 05:22 AM
سلام ... ممنون از اينكه جوابمو داديد ... ببنيد من DB رو ايجاد كردم ... uname and pss هم واسش درست كردم ... ولي موقع نصب مي گه DB شما فعال نيست ... اصلا روش ايجاد DB در آموزش با اوني كه من ايجاد مي كنم فرق داره ... من با PHPmyadmin ايجاد مي كنم ...
در مورد سوالتون بايد بگم كه من از سرور WAMP ( يه سرور مجازي روي كامپيوتر) استفاده مي كنم ...
من phpnuke رو همينجوري نصب كردم ... ولي مامبو رو نمي دونم چي جوري بايد نصب كنم ...
لطفا كــــــــــمـــــــــــــ ك
firoozmandan
07-02-2006, 04:56 AM
سلام
اگر PHPMyAdmin رو میتونید باز کنید و کاملا اجرا میشه نشونگر این هست که MySQL شما به درستی نصب و Connect شده
لازم نیست شما DB ایجاد کنید . اگر یوزر و پسورد رو درست وارد کنید و نام یک DB که قبلا ساخته نشده رو وارد کنید مامبو به صورت اتوماتیک DB مورد نظر رو ایجاد میکنه .
اگر باز هم سعی کردید و موفق نشدید مراحل کار رو به ترتیب بنویسید و کاملا مرحله به مرحله توضیح بدید که چه کار میکنید . با این کار شاید اشکال کار پیدا بشه و بهتر بتونیم کمکتون کنیم .
یا علی
mvardin
07-02-2006, 01:57 PM
سلام
من از طريق config هم اقدام به نصبش كردم ولي نشد ..
بذاريد بگم چي كارا كردم .. فايل كانفيگ رو باز كردم ...
Localhost and username and password
رو وارد كردم ... ولي مي گفت كه مسير اشتباه ... مسير رو هم درست كردم ... يعني شد ...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بجاي path/to/mambo و بقيه ي ماجرا ... باز هم نشد ... ميگه شما اجازه ي دسترسي نداريد ... حالا چي ...
ئر مورد نصب از طريق سرور ( لوكال ) ... من از wamp استفاده ميكنم ...
Phpnuke رو با همون نصب كردم و هيچ مشكلي نداشتم ... ولي تو نصب مامبو موندم ... باز هم بذاريد توضيح بدم كه چي كا ركردم ....
بعد از نصب ومپ رفتم قسمت phpmyadmin و يه DB ساختم ... بعد به بخش امتيازات رفتم و يه يوزر و پسورد ساختم ... الان همه چي درست كار ميكنه يعني mySQL و Apach دارن درست كار ميكنن ... بعد رفتم zend optimizer رو نصب كردم ... بعدش روي لوكال كليك كردم ... preinstaler بالا اومد ... اه .... اين عكس رو نشون مي ده ....
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمي دونم چي كار كنم ... خواهش مي كنم نصب از اين طريق و نصب به طور مستقيم از روي كانفيگ رو بگيد ... ممنون ميشم ...
firoozmandan
07-02-2006, 07:28 PM
سلام
همانطور که میبینید مشکل MySQL هست . یا اینکه Run نشده و یا اینکه درست کانکت نشده .
بهتون پیشنهاد میکنم از Appserv استفاده کنید . قطعا مشکلتون حل میشه .
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.