توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با tinyMCE
abimanaher
05-30-2008, 06:45 PM
من نسخه 4.6.2 را نصب کردم ولی وقتی می خواهم مطلبی را ویرایش یا حذف کنم با خطای زیر مواجه می شوم و اصلا هیچ مطلبی ذخیره نمی شود لطفا راهنمایی کنید:
tinyMCE is undefined
اینم عکس خطا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
1- مطمئن بشید آدرس سایت در configuration.php با آدرس وارد شده یکی باشد
2- آیا در Firefox نیز ایراد وجود دارد؟
abimanaher
05-31-2008, 09:10 AM
آدرس سایت در configuration درست است.در بخش مدیریت نیز چک کردم مشکلی نیست.
با فایرفاکس هم همین مشکل رو دارم.یعنی مطلبی رو ویرایش که می دم تغیرات ذخیره نمی شه.
mhadaily
05-31-2008, 02:50 PM
یکبار دیگه بچ این نسخه رو که انتشار دادیم دریافت کنید و دوباره جایگزین فایل های قبلی بکنید
و در ضمن قالب فعلی ادمین مامبو رهم اگر باز هم درست نشد تغییر بدید انشا الله درست بشه
یاعلی
abimanaher
05-31-2008, 07:36 PM
من تمام کارهایی که راهنمایی فرمودید را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست.فکر می کنم شاید از نسخه های قدیمی استفاده کنم بهتر باشه.اگر این مشکل راه حل دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
البته نا گفته نمونه وقتی ادیتورم رو روی No WYSIWYG Editor میزارم هیج مشکلی ندارم.
mhadaily
06-01-2008, 05:18 AM
پیشنهاد می کنم یکبار این مامبوت ادیتور رو پاک کنیدو نصب کنید
اینم لینک دانلودش و تاپیک مورد نظر
لینک دانلود ویرایشگر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
abimanaher
06-01-2008, 08:04 PM
این کار را انجام می دم و نتیجه را به شما می گم امیدوارم که مشکلم حل بشه.
فقط یک مشکل دیگه که مامبو 4.6.2 داره اینه که وقتی یه کاربر جدید ثبت نامشو تکمیل می کنه ، ایمیلی که برای اتیو کردن ثبت نام براش ارسال می شه کاملا به هم ریخته است. این باگ را هم چک کنید و راه حل آن را نیز بگویید. با تشکر
mhadaily
06-02-2008, 05:56 AM
سوالتون رو در تاپیک حداگانه بپرسید ممنون یاعلی
abimanaher
06-02-2008, 07:57 PM
من هنوز با ادیتور Tiny مشکل دارم دوباره هم حذف و سپس نصب کردم ولی هنوز ویرایشگرم غیر فعال کمک کنید :(
abimanaher
06-02-2008, 08:01 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
abimanaher
06-03-2008, 12:41 PM
من تمام راه حل هایی که در فروم انگلیسی مامبو در خصوص این مشکل بیان کرده بود را تست کردم.متاسفانه مشکل من پا برجاست.
لذا می خواستم ببینم اگه ویرایشگر دیگه ای هست که بشه بجای tiny نصب کرد و استفاده کرد(حتی اگه ساده تر باشه) رو معرفی کنید تا مشکلم حل بشه.ممنون اگه سریعتر جواب بدین. :'(
abimanaher
06-03-2008, 08:49 PM
لیستی از تمام کارهای که تا کنون برای رفع مشکلم انجام دادم به شرح ذیل:
1.نصب چندین باره tiny 2.2
2.قرار دادن www در ابتدای نام دامنه سایت در فایل configuration.php (با توجه به توصیه های forum.mambo-foundation.org (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) )
3.قرار دادن کد: [tr][td]RewriteEngine On
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$ [NC]
RewriteRule ^(.*) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [QSA,L,R=301]
در فایل .htaccess
4.پاک کردن cache در IE 7
5.استفاده از مرورگرهای Firefox , Netscape به جای IE
6.تغیر سطح دسرسی به فایلهای مورد نیاز به "قابل نوشتن"
7.تغییر در سورس فایلهای مختلف که در سایت forum.mambo-foundation.org توصیه شده بود.
mhadaily
06-04-2008, 07:50 AM
خصوصی برای من بفرستید یوزر پسوورد سایتتون رو تا من یک بررسی بکنم
abimanaher
06-04-2008, 08:21 AM
آقا مجیدخیلی نوکرتم . انشاءا.. مشکل حل میشه دیگه ؟
منتظر جوابت می مونم
mhadaily
06-04-2008, 02:11 PM
خب من نگاه کردم اولا سرور شما api آن CGI/fastCGi هست این معمولا یک کمی مشکل بر می خوریم
همه ی تنظیمات دقیقا همون چیزی نیست که باید باشه اما مهمترین ها درست هست
1- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این لینک رو دریافت کنید و نصب کنید این آخرین نسخه ی موجود هست لطفا قبلا روی لوکال تست کنید
2- یک سوالی پیش اومده برای من الان شما مامبوی خودتون رو چطوری آپلود کردید بر روی سرور ؟ فایل به فایل ؟؟ یا اینکه با یک zip فایل و بعد اکستراکت کردید بر روی سرور ؟؟
abimanaher
06-04-2008, 02:49 PM
به صورت فایل به فایل و با برنامه Cuteftp روی هاستم انتقال دادم
mhadaily
06-04-2008, 04:39 PM
پیشنهاد می کنم اگر راه های بالا رو رفتید نشد
یکبار دیگه به طور زیپ فایل بفرستید بالا و بعد روی هاست اکسترکت کنید
abimanaher
06-04-2008, 04:48 PM
لینکی رو که دادی هم نصب کردم ولی فایده نداره امروز روز سوم هست که من درگیر این مسئله ام :'(.به هر حال
منظورت اینه که کل مامبو(یه صورت زیپ) آپلود کنم و دوباره روی هاست نصب کنم یا اینکه فقط mostlyce رو؟
چون من یه دفعات و همه رقمه mostlyce رو نصب کردم.
اگر هم منظورت مامبو هستش چطوری این کارو بکنم؟(یعنی رو هاست چطوری اکسترکت کنم)
mhadaily
06-04-2008, 06:48 PM
نه من منظورم کل مامبو هست
2 تا احتمال می دم که اولی همین هست یعنی همه ی فایل ها به درستی آپلود نشده فعلا همین رو هم تست کن ببین چی میشه
نگران نباش بالاخره حلش میکنیم
abimanaher
06-04-2008, 07:19 PM
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی می خوامت مجیییییید....... ;D ;D ;D ;D ;D
چشم شیطون کر درست شد.فایل zip شدشو ریختم تو هاست و اونجا extract کردم.مو ، لا درزش نمیره این مامبو احسنت به برو بچ مامبولرن.
دعا کن دیگه خراب نشه که تو این 3 روز کلا رو صندلی جلوی کامپیوتر بودم .فیزیک بدنم شده شبیه صندلی صبحونه و نهار و شامم ، سیگارو چایی....... :D :D
خیلی نوکرم به خدا
mhadaily
06-04-2008, 07:39 PM
خدا رو شکر
یادت باشه فقط دفعه بعد فایل به فایل چیزی رو انتقال ندی
بهترین راه همون که بالا گفتم
یاعلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.