PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کنترل پنل

dj_ahmad
05-31-2008, 11:01 AM
سلام
من وقتی مامبو 4.6.2 رو روی لوکال هایت نصب میکنم کنترل پنلم فارسی هست ولی وقتی روی Remot host نصب کردم انگلیسی بود !!! و فارسی نمیشد!!!

دوم اینکه من چی کار کنم که دیکه مطالب جدیدی که میزارم به حاشیه تصاویر مماس نشه؟

ضمنا میخواستم فونت تیتر خبرها رو قدری کچک تر کنم چی کار کنم؟

با تشکر :)

سعید
05-31-2008, 12:58 PM
اول در مورد اولی:
یا مشکل از سرورتون هست. یا باگ نرم افزاریه. ببنید ماژول ها در بخش کاربری هم انگلیسی هستند یا فقط بخش مدیریت ؟
معمولا gettext که دچار مشکل میشه ، بعضی قسمت ها به صورت انگلیسی نمایش داده میشن.

بعد در مورد تصاویر. برید در مشخصات تصویر مربوطه فاصله افقی و عمودی رو وارد کنید.

در مورد آخری هم باید قالب رو ویرایش کنید.

dj_ahmad
05-31-2008, 01:17 PM
قسمت پابلیک این مشکل رو نداره
ضمنا قسمت کنترل پنل راست گرد شده ولی انگلیسی هست یعنی وقتی بین عبارات دو قسمتی میخوام یکیشو انتخاب کنم باید برعکس انتخاب کنم.
چی کار کنم درست بشه؟

dj_ahmad
05-31-2008, 01:53 PM
اول در مورد اولی:
یا مشکل از سرورتون هست. یا باگ نرم افزاریه. ببنید ماژول ها در بخش کاربری هم انگلیسی هستند یا فقط بخش مدیریت ؟
معمولا gettext که دچار مشکل میشه ، بعضی قسمت ها به صورت انگلیسی نمایش داده میشن.

بعد در مورد تصاویر. برید در مشخصات تصویر مربوطه فاصله افقی و عمودی رو وارد کنید.

در مورد آخری هم باید قالب رو ویرایش کنید.

اولی فکر کنم یه چیزی کم داره (بد آپلود شده) حالا اون چی هست؟

در مورد تصویر متاسفانه جاش رو پیدا نکردم (کنترل پنل من انگلیسی هست) یه جا هست به نام border که کادر سیاه میندازه گرد مطلب......ولی اونی که من میخوام نیست

در مورد آخدی کجای قالب رو ویرایش کنم؟

mhadaily
05-31-2008, 02:34 PM
در مورد قالب یا آدرس سایت بدید یا تصویر !

در مورد آپلود بد هم خب از اول آپلود کنید

در مورد سرور هم حتما مطمئن شوید

dj_ahmad
05-31-2008, 03:05 PM
خوب اگه ممکن هست بگید فایل های مربوط به فارسی کردن کنترل پنل کجا هست تا از اول آپلود کنم.

در مورد فونت هم فنت تیتر اخبار منظورم هست
اینم عکس:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در مورد حاشیه عکس ها هم لطف کنید راهنمایی کنید

mhadaily
05-31-2008, 03:20 PM
اگر آدرس هم بزاری عالی میشه اگر در لوکال نیست اینطوری خیلی راحت میشه کلاس ها رو بهتون دقیق گفت

اما

کلاس تیرها contentheading می باشد که باید به اون font-size:12px; مثلا 12 رو بدید تا کوچک تر بشه که اگر کمی آموزش ها رو مرور کنی و یا در انجمن کامل ترش رو خواهی یافت

در مورد عکس هم کلاس img رو پیدا کنید و padding بهش بدید این رو هم قبلا رد انجمن بحث هایی شده و یا در آموزش های قالب در سایت

موفق و پیرور باشید
یاعلی

dj_ahmad
05-31-2008, 03:24 PM
اگر آدرس هم بزاری عالی میشه اگر در لوکال نیست اینطوری خیلی راحت میشه کلاس ها رو بهتون دقیق گفت

آدرس به صورت پیغام خصوصی فرستاده شد

dj_ahmad
05-31-2008, 03:31 PM
این عکس کنترل پنل من هست از منو ها فقط یکیش فارسی هست!!!!چرا؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
05-31-2008, 04:33 PM
وارد نشد

اما اینطوری که از تصویر پیداست

1- زبان ادمین فارسی نیست
2 - مشکل از gettext روی سرور شماست
که بالا هم بحث شد

dj_ahmad
05-31-2008, 04:34 PM
با تعویض یک سری از فایل ها مشکل کنترل پنل حل شد

mhadaily
06-01-2008, 05:26 AM
دوست عزیز

ممکنه راه حل مشکلتون رو هم بگید کامل شاید دوستان دیگه ای هم مشکل شما رو داشته باشن

یاعلی

dj_ahmad
06-01-2008, 11:27 AM
خوب اول این که یوزر و پسورد هاستم رو دادم به سید بزرگوار (سیادتی) ایشون یه کارایی کردن و برام پیغام خصوصی گذاشتن از این قرار:

با درود و سپاس
دوست گرامی، BlueHost با مامبو کمی دشواری داشت که بر طرف شد و هم اکنون شما می توانید به صورت کامل از مامبو فارسی بهره ببرید، با توجه به بررسی که بنده بر روی قالب انجام دادم، مشکل ندارد، آیا شما در قالب هنوز مشکلی می بینید؟
در مورد تغییر رنگ منو های بالا هم می توانید در قسمت مارژول ها، در ویرایش هر مارژول، پسوند کلاس مارژول را -blue اضافه کنید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

در همون لحظه هم من پوشه ادمین و فایل های مربوط به زبان رو دوباره آپلود کردم.یه هو دیدم درست شد :) فکر کنم بیشتر به خاطر آقای سیادتی بود

dj_ahmad
06-11-2008, 04:20 PM
دوم اینکه من چی کار کنم که دیکه مطالب جدیدی که میزارم به حاشیه تصاویر مماس نشه؟

ضمنا میخواستم فونت تیتر خبرها رو قدری کچک تر کنم چی کار کنم؟

آخرش نفهمیدم این تنظیماتی که بین عکس و تصویر فاصله میندازه چی هست؟