توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات سایت خبری
dj_ahmad
05-31-2008, 04:55 PM
با سلام مجدد
فرض کنیم یه سایت خبری داریم که شامل دو بخش و 10 گروه هست ما به تعداد گروه ها ماژول درست کردیم به سبک سایت های خبری(مثلا سیاسی؛ ورزشی ؛ علمی و...)
حالا میخواهیم یه خبر درج کنیم که به واسطه انتخاب بخش و گروه توی اون گروه ها دسته بندی بشه و لینک اون خبر توی ماژولی که درست کردیم توی صفحه اول به صورت لینک به نمایش دربیاد.
من این کار رو کردم ولی مشکلی که هست اینه که لینک خبر توی کادرهای مورد نظر به نمایش در نمیاد
لطفا کمکم کنید. :(
بسکه ور رفتم خسته شدم....
farhad
05-31-2008, 06:00 PM
شما از تنظيمات ماژولتون مطمئن هستيد ؟
dj_ahmad
05-31-2008, 06:08 PM
آقای نوری من user و pass ادمین رو توی پیغام خصوصی برتون میفرستم خودتون ببینید.
farhad
06-02-2008, 08:47 AM
1 - منوهايي كه ايجاد كرديد كاملا اشتباه هست.
2 - در تنظيمات ماژول ها ، " موقعیت " رو اشتباه تنظيم كرديد !
3 - بهتره تا مطلب خاصي روي سايتتون قرار ندادين ، مامبو رو از اول نصب كند و با استفاده مطالب آموزشي كه در سايت هست شروع به دسته بندي و ساخت منو ... كنيد.
** يوزري رو كه براي من ساختيد و فرستاديد پاك كنيد.
dj_ahmad
06-02-2008, 01:14 PM
میشه لطف کنید بگید توی منو و ماژول چه اشتباهی کردم؟
farhad
06-02-2008, 01:17 PM
1 - شما بايد منو هاتون رو در " منوي اصلي " يا " ساير منوها " ايجاد كنيد ، نه مستقيماً در خود منو.
2 - در تنظيمات ماژول هاي ، موقعيتي كه بايد نمايش بده رو استباه انتخاب كرده بوديد (صفحه اصلي رو انتخاب نكرده بوديد ) به همين دليل چيزي توي صفحه اصلي نمايش داده نميشد.
dj_ahmad
06-07-2008, 03:10 PM
آقا با عرض شرمندگی مشکل من هنوز پابرجاست میشه لطف کنید بفرمایید من دقیقا چی کار کنم تا مشکلم کاملا حل بشه؟
یوزر پس کنترل پنل رو هم دادم
dj_ahmad
06-07-2008, 03:11 PM
یا حداقل بفرمایید که از کجا میتونم تو این زمینه آموزشی چیزی پیدا کنم
Siamak
06-08-2008, 09:01 AM
شما تا به حال آموزشهای سایت رو خوندید؟؟
آموزشهای مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا تا زمانی که تمام آموزشهای مامبولرن رو نخوندید و برای رفع مشکلاتتون از جستجو استفاده نکردید سوال جدید نپرسید.
متشکرم.
dj_ahmad
06-08-2008, 09:16 AM
دوست عزیز من یک کار بر آماتور نیستم ولی برای احترام به نظر شما من دوباره آموزش های مذکور را خواندم ??? ولی ...
dj_ahmad
06-08-2008, 09:39 AM
1 - منوهايي كه ايجاد كرديد كاملا اشتباه هست.
2 - در تنظيمات ماژول ها ، " موقعیت " رو اشتباه تنظيم كرديد !
3 - بهتره تا مطلب خاصي روي سايتتون قرار ندادين ، مامبو رو از اول نصب كند و با استفاده مطالب آموزشي كه در سايت هست شروع به دسته بندي و ساخت منو ... كنيد.
** يوزري رو كه براي من ساختيد و فرستاديد پاك كنيد.
1-منوهایی که ایجاد کرد از چه بابت اشتباه است
2-در تنظیم ماژول چه موقعیتی رو انتخاب کنم
و ...
من آموزشهای سایت رو خوندم ناقص هست تا 60 درصد از چیزی رو که من میخوام پوشش نمیدن!ریزه کاری هایی هم هست که اونارو توی آموزش ها نباید جستجو کرد.
چیزی رو که من از شما خواستم تنظیمات یه سایت خبری حرفه ای است که تیم مامبو لرن بارها کارهای مشابه اون رو انجام داده.
dj_ahmad
06-08-2008, 09:50 AM
1 - شما بايد منو هاتون رو در " منوي اصلي " يا " ساير منوها " ايجاد كنيد ، نه مستقيماً در خود منو.
آقای نوری در مورد این مسئله من فکر کنم شما اشتباه میکنید چون من نیاز به منوی اصلی ندارم.
این سایت خبری رو ببنید کار bazyab.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به نظر شما تنظیمات این سایت چگونه است؟
dj_ahmad
06-08-2008, 11:38 AM
اگه بخوام روان تر بگم اینطوری میشه:
ببینید نمایش آخرین اخبار یک ماژول هست
خوب حالا ما میخاهیم آخرین اخبار توی 6 قسمت به نمایش گذاشته بشه(مثلا اخبار ورزشی توی قسمت ورزشی).یعنی هنگام save کردن موضوع وقتی بخش و گروه رو مشخص کردیم خود به خود این مطلب توی قسمتی که براش در نظر گرفتیم به نمایش در بیاد.فکر کنم منظورم رو همه فهمیده باشن....
Siamak
06-08-2008, 02:05 PM
خوب شما برای این کار میتونید از ماژول آخرین اخبار، یا ماژول آخرین مطالب، یا ماژول لینک آخرین اخبار استفاده کنید که هر کودومشون خواص و ویژگی های خاص خودشون رو دارن. اگر هم این ماژولها نیاز شما رو برآورده نمیکنن میتونید ماژول مورد نظرتون رو بنویسید، یا سفارش بدید براتون بنویسن.
در خصوص منو ها آقای نوری کاملا درست گفتن. اساس دسته بندیها و لینکها در مامبو بر پایه منوها هست. شما حتا اگر یک منو رو نخواهید باید اون رو بسازید ولی منتشرش نکنید. در این خصوص اگر با دقت آموزشهای مامبولرن رو مطالعه فرموده بودید این نکته رو برداشت میکردید.
با این اوصاف بهتره کارتون رو که انجام دادید و مشکل داره اینجا بیارید (یا با عکس یا با لینک) و هدفتون رو هم مشخص کنید تا راهنمایی جزئی ممکن باشه.
***ضمنا لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید و از ارسال چندین پست پشت سر هم جدا خود داری کنید.
dj_ahmad
06-08-2008, 04:00 PM
خوب من چند تا عکس هم میزارم تا منظورم را بهتر بفهمید:
مثلا من برای اینکه بتونم یه همچین منویی به وجود بیارم که آخرین خبر ها مربوط به هر بخش رو جداجدا نشوم بده چیکار کنم؟البته منو شو درست کردم ولی...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بعد از اینکه به هر بخشی وارد میشویم کل آخرین اخبار اون بخش و مقالات رو در دو طرف به نمایش مبزاره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
06-08-2008, 07:06 PM
از ماژول آخرین اخبار چند تا کپی گیرد
به هر کدوم شناسه بخش مربوطه یا شناسه مجموعه مربوطه رو بدید مسلما آخرین اخبار بخش سیاسی شناسه مجموعه سیاسی رو میگیره
بعد ماژول ها رو اختصاصی کنید assing گنید به منو ها که مثلا ماژول آخرین اخبار سیاسی با کلیک بر روی منوی سیاسی ظاهر بشه و نه در جایی دیگه
اگر درست متوجه شدم باشم
Siamak
06-08-2008, 07:16 PM
دوست عزیز
از سوالی که مجددا مطرح کردید اینطور به نظر میرسه که شما اصول کار با مامبو رو به خوبی بلد نیستید. ما میتونیم این مسایل رو اینجا برای تک تک افراد حاضر در فاروم توصیح بدیم. ولی احتمالا خود شما هم این رو تصدیق میکنید که وقت ما این اجازه رو به ما نمیده.
به همین خاطر "لطفا" مقاله های آموزشی سایت رو، از جمله مقاله 5 قسمتی "مامبو چیست" ترجمه شده دکتر گودرزی رو با دقت مطالعه کنید. من تضمین میکنم شما مشکلتون حل بشه.
dj_ahmad
06-08-2008, 07:36 PM
سیامک جان من این مقاله ای رو که میفرمایید مدت ها پیش پرینت گرفتم و خواندم!!! من یوزر و پسورد کنترل پنل رو به یکی از رفقا هم دادم فقط اومد و نظر داد که منو ها اشتباه هستند!!!
من میدونم یه جای کار اشتباه هست!!!!!!!! سایتی رو هم که به عنوان نمونه گذاشتم کار بچه های مامبولرن هست.
dj_ahmad
06-08-2008, 07:40 PM
باشه من دوباره از اول مقاله رو میخونم ولی اگه به نتیجه نرسیدم خوب شما هم جوانمردی کن و بیشتر برای سوالم وقت بگذار
از ماژول آخرین اخبار چند تا کپی گیرد
به هر کدوم شناسه بخش مربوطه یا شناسه مجموعه مربوطه رو بدید مسلما آخرین اخبار بخش سیاسی شناسه مجموعه سیاسی رو میگیره
بعد ماژول ها رو اختصاصی کنید assing گنید به منو ها که مثلا ماژول آخرین اخبار سیاسی با کلیک بر روی منوی سیاسی ظاهر بشه و نه در جایی دیگه
اگر درست متوجه شدم باشم
راستی این دوستمون درست میگه؟
mhadaily
06-08-2008, 07:46 PM
ببخشید درست میگه ؟
یعنی دارید سوال می پرسید !!!!!
مسلما با چیزی که من از تصویر فهدیدم دقیقا همین هست که گفتم!!!
dj_ahmad
06-08-2008, 08:47 PM
ببخشید درست میگه ؟
یعنی دارید سوال می پرسید !!!!!
مسلما با چیزی که من از تصویر فهدیدم دقیقا همین هست که گفتم!!!
داش مجید منظورم این بود که کسی نمیخواد چیزی به این مطب شما اضافه کنه.
من چیزی رو که فرموده بودید انجام دادم فقط خبرها به صورت یکسان تو همش به نمایش در میان که اونم الان درست میکنم فقط میمونه assing که من نمیدونم چی چی هست :-[
dj_ahmad
06-08-2008, 10:27 PM
خوب من تقزیبا درستش کردم فقط یه مشکل هست اونم اینه که با توخه به این که من توی ماژول آخزین اخبار شناسه مجموعه ای که میخوام خبرهاش بیاد رو وارد کردم ولی یه خبر از یه مجموعه توی همه قسمت ها میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه دارم قات میزنم >:( امان از دست مامبو :-\
dj_ahmad
06-08-2008, 10:35 PM
dj_ahmad
06-08-2008, 10:49 PM
نوع ماژول رو فقط معمولی گذاشتم علی ظاهر درست شد.
به نظر شما این یه ایراد نیست که وقتی نوع ماژول رو هر دو میزاریم این اتفاق می افته؟
Siamak
06-09-2008, 05:59 AM
نخیر یک ایراد نیست.
بهتون گفتم که خودتون میتونید ;)
dj_ahmad
06-09-2008, 04:17 PM
چی کار کنم این ارسال یادداشت پاک بشه:
نمیخوام کامپوننت ارسال یادداشت پاک بشه.مشکل اینه که توی صفحه اول زیر هر خیر این ارساه هم میاد.جای تنظیماتشم پیدا نکردم!
Siamak
06-09-2008, 05:28 PM
توی نتظیمات یادداشت میتونید مجموعه ای رو که میخاهید براش کامنت نمایش داده بشه مشخص کنید.
dj_ahmad
06-10-2008, 12:18 PM
میخوام یادداشت بشه گذاشت ولی نه توی صفحه اول.از ako هم استفاده نمیکنم دیفالت خود مامبو هست.
طبق گفته شما میریم توی قسمت ویرایش تنظیمات
خوب میشه یه کار کرد اونم اینه که صفحه اول رو به بخش جدا کرد.
dj_ahmad
06-10-2008, 12:21 PM
راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟ میدونید نمیخوام توی خلاصه خبر این یادداشته بیاد میخوام توی صفحه بعد توی شرح خبر بیاد.
Siamak
06-10-2008, 05:04 PM
شما میتونید یک بخش با نام مطالب صفحه اول بسازید و یادداشت رو برای اون غیر فعال کنید. با این کار مطالبی رو که میخاهید توی صفحه اول و بدون کامنت باشن توی اون قرار میدید. بعدا میتونید حابجاشون کنید و ....
این راحت ترین روش هست. در غیر این صورت احتمالا باید این کامپوننت رو دستکاری کنید.
dj_ahmad
06-11-2008, 06:32 AM
آخه من توی بخش اول (خبری) 10 تا گروه تعریف کردم اون موقع همه چی به هم میریزه؟
حالا اگه بخوام کامپوننت رو دست کاری کنم چیکار کنم؟
آقای فیروزمندیان به فریاد برس...
آخه من توی بخش اول (خبری) 10 تا گروه تعریف کردم اون موقع همه چی به هم میریزه؟
حالا اگه بخوام کامپوننت رو دست کاری کنم چیکار کنم؟
آقای فیروزمندیان به فریاد برس...
برای دستکاری کامپوننت باید با API و PHP آشنا باشید
dj_ahmad
06-11-2008, 03:21 PM
با PHP آشنایی مقدماتی دارم ولی API بلد نیستم. :-[
Siamak
06-11-2008, 07:28 PM
خوب از راهنمای API های مامبو استفاده کنید. توی انجمن سرچ کنید پیدا میکنید.
dj_ahmad
06-21-2008, 10:13 PM
من موفق شدم با دست کاری کامپوننت این مشکل رو حل کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.