PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل در نقل قول

mohsen71
06-02-2008, 05:56 PM
وقتی می خوام یه مطلب رو نقل قول کنم، روی دکمه نقل قول که کلیک می کنم بالای صفحه می نویسه در حال بارگزاری و ظاهرا یه چیزی در حال لود شدن هست اما چیزی لود نمیشه.
توجه داشته باشید که موقعی که روی نقل قول کلیک می کنم انجمن سعی داره کد مربوط به نقل قول رو توی ارسال پاسخ سریع لود کنه در صورتی که من می خوام توی صفحه جدا باز بشه.
من می خوام الان وقتی روی نقل قول کلیک کردیم صفحه مربوطه باز بشه. ::)

نوید
06-03-2008, 03:41 AM
این کار به صورت پیش فرض وجود ندارد مگر اینکه پاسخ سریع را غیرفعال کنید تا وقتی کلیک کردید روی "نقل قول" یک صفحه جدید باز بشه

mohsen71
06-03-2008, 07:56 AM
این کار به صورت پیش فرض وجود ندارد مگر اینکه پاسخ سریع را غیرفعال کنید تا وقتی کلیک کردید روی "نقل قول" یک صفحه جدید باز بشه

هیچ راه دیگه ای نداره ؟
خواهش می کنم کمکم کنید :'(
این هم آدرس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mohsen71
06-03-2008, 08:41 AM
یه نکته شاید برای رفع نقص بدرد بخوره :

وقتی من ارسال پاسخ سریع رو غیر فعال می کنم و بعد روی نقل قول کلیک می کنم صفحه مربوطه باز میشه اما وقتی اون رو فعال می کنم نمی تونه نقل قول رو بزنه و سعی داره کد مربوط به نقل قول رو توی قسمت ارسال پاسخ سریع درج کنه
گفتم شاید بشه توی کد بسته نصب شده تغییراتی رو ایجاد کرد که وقتی نقل قول رو می زنیم صفحه مربوط به نقل قول باز بشه نه از قسمت ارسال پاسخ سریع اقدام کنه.

نوید
06-03-2008, 09:01 AM
برای این کار باید کدنویسی کنید
علت اینکارو میشه بگید که چرا میخواهید صفحه جدی باز بشه؟

mohsen71
06-03-2008, 09:15 AM
برای این کار باید کدنویسی کنید
علت اینکارو میشه بگید که چرا میخواهید صفحه جدی باز بشه؟

الان کامل توضیح می دم
تا قبل از اینکه پاسخ سریع رو نصب کنم و فعال کنم وقتی روی نقل قول کلیک می کردیم یه صفحه جدید باز می شد و اونجا می نوشتیم. مثل این انجمن که وقتی روی نقل قول کلیک می کنیم و صفحه جدید باز میشه ؛ اما وقتی ارسال پاسخ سریع رو فعال کردم، وقتی روی نقل قول کلیک می کنم صفحه جدید باز نمیشه و سعی داره یه چیزی رو لود کنه اما باز هم نمی تونه. برای همین من می خام یه تغییراتی رو توش بدیم تا اینکه وقتی روی نقل قول کلیک می کنیم صفحه جدید باز بشه.
خواهش می کنم کمکم کنید

نوید
06-03-2008, 10:12 AM
من چک کردم
چون سایت شما ارور جاوا میده برای همین سایت وسط کار گیر میکنه
تصویر ایرادات جاوا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mohsen71
06-03-2008, 03:39 PM
من چک کردم
چون سایت شما ارور جاوا میده برای همین سایت وسط کار گیر میکنه
تصویر ایرادات جاوا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سلام و تشکر خدمت نوید
من چجوری می تونم مشکل جاوا رو حل کنم؟

نوید
06-03-2008, 05:16 PM
فکر کنم اون کد وب گذر این مشکلو ایجاد میکنه
حذفش کنید ببیند باز هم ارور میده

mohsen71
06-04-2008, 03:39 PM
فکر کنم اون کد وب گذر این مشکلو ایجاد میکنه
حذفش کنید ببیند باز هم ارور میده

کد وبگذر رو حذف کردم و مشکل حل شد
ممنون از آقا نوید ;)