ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپگرید و مشکلات احتمال بعد از آن!

mohsen71
06-03-2008, 08:18 AM
سلام.
عرضم به حضورتون که بنده الان یک مشکل با قسمت ارسال پاسخ سریع دارم که احتمالا بعد از آپگرید درست بشه.
الان وقتی به مدیریت SMF وارد می شم نوشته :
شما از نسخه قدیمی SMF استفاده می کنید، که همواره دارای مشکلاتی است که می بایست برطرف شوند. برای شما پیشنهاد می کنیم انجمن خود را بروز رسانی کنید و مشکلات موجود در نسخه های قبلی را برطرف نمایید. این کار فقط حدود یک دقیقه زمان خواهد برد.
الان اگه من SMF رو آپگرید کنم:
1- احتمال داره چه مشکلاتی برای انجمن پیش بیاد؟
2- آیا قالب احتمال خراب شدن داره؟
3- بسته هایی که نصب کردم خراب می شن؟
4- فارسی ساز بسته ای که انجمن قصد آپگیرد اون رو داره موجود هست یا زبان بعد از آپگرید همچنان فارسی می مونه؟
5- چجوری می تونم قبل از آپگرید از اطلاعات و بسته های نصبی انجمن بک آپ بگیرم و اگر خدایی ناکرده انجمن خراب شد چجوری اون رو جایگزین کنم

خواهش می کنم جواب این سوالات رو در صورت امکان دونه به دونه بدید و این موضوع رو بصورت مهم در بیارید تا اینکه دیگران که می خوان آپگرید کنن همه سوالاتشون رو همینجا پاسخ بگیرن :)

نوید
06-03-2008, 09:03 AM
نسخه SMF شما چنده؟

mohsen71
06-03-2008, 09:06 AM
نسخه SMF شما چنده؟

1.1.4

نوید
06-03-2008, 09:16 AM
مشکل خاصی پیش نمیاد ، فقط اگر بسته تقویم فارسی نصب باشه ممکن ایراد بگیره چون چند تا مشکل گزارش شده!
برای ارتقا توی مدیریت بسته ها یک لینک هستش روش کلیک کنید و به راحتی به صورت آنلاین ارتقا پیدا میکنه

mohsen71
06-03-2008, 03:43 PM
مشکل خاصی پیش نمیاد ، فقط اگر بسته تقویم فارسی نصب باشه ممکن ایراد بگیره چون چند تا مشکل گزارش شده!
برای ارتقا توی مدیریت بسته ها یک لینک هستش روش کلیک کنید و به راحتی به صورت آنلاین ارتقا پیدا میکنه

واقعا ممنونم
من تونستم انجمنم رو آپگرید کنم