توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برلي رفع محدوديت حروف در متن اصلي ( اختياري ) محتوا راهن
tabibzadeh
06-03-2008, 08:28 AM
در متن اصلي ( اختياري ) صفحه مديريت محتوا ، مطلبي را تايپ مي كنم كه هرچه سعي كردم تا Save شود نشد ، ولي با كم كردن حروف ، مطلبم Save شد و معلوم گرديد كه زياد بودن تعداد حروف باعث عدم ذخيره شدن شده است ( ضمنا بعد از ذخيره شدن هم كلمه ادامه مطلب در ذيل خلاصه مطلب ( الزامي ) نمايان نمي شود .
سئوال من اينست : آيا محدوديتي از نظر تعداد حروف در متن اصلي وجود دارد ؟ و اگر پاسخ مثبت است براي رفع آن راهنمائي كنيد
با تشكر
طبيب زاده
خوب شما می تونید متن رو در ادامه وارد کنید.
ashkanjoon
06-03-2008, 11:07 AM
خوب بايد شما مابقي متن خودتون رو در بخش ادامه مطلب بنويسيد تا مشكلتون حل بشه ديگه
tabibzadeh
06-03-2008, 11:13 AM
خوب بايد شما مابقي متن خودتون رو در بخش ادامه مطلب بنويسيد تا مشكلتون حل بشه ديگه
دوست مكرم و عزيزم ، مفهوم نوشته من اين بود كه من مابقي متن را در بخش ادامه نمينويسم كلي شايد بدليل زياد بودن حروف Saveنمي شود ، در صورتيكه تعداد حروف و متن را كم ميكنيم ، مطالب ذخيره ميشود و لذا سدئوال و درخواست راهنمائي من از كاربران و مديريت مامبو اينست كه : آيا محدوديتي از نظر تعداد حروف در متن اصلي وجود دارد ؟ و اگر پاسخ مثبت است براي رفع آن راهنمائي كنيد .
با تشكر از توجه شما
طبيب زاده
شما می تونید از طریق phpmyadmin این کار رو انجام بدید.
وارد phpmyadmin بشید. بعد دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید.
وارد جدول mos_contents بشید. البته در نمای structure
بعدش introtext رو پیدا کنید و روی edit کلیک کنید.
به جای MEDIUMTEXT ،
LONGTEXT رو انتخاب کنید . ذخیره کنید.
این که از سوال شما. البته نمی دونم این کار عواقبی رو داره یا نه. و درست نمی دونم اینکه مطلب ارسال نمی شه، مشکلش این هست که شما فرمودید یا نه. ولی تا جایی که من اطلاع دارم، اگر متن از محدودیتی که برای درنظر گرفته شده بیشتر بشه، ارسال میشه، اما اضافه بر سازمان در نظر گرفته نمی شه.
ولی باز هم توصسه می کنم که قسمت اول رو خلاصه انتخاب کنید. چون در نمایش blog و صفحه اول، طولانی شدنش، سایت شما رو سنگین می کنه + از ریخت می افته .
tabibzadeh
06-04-2008, 07:43 AM
[quote author=سعید link=topic=13932.msg73905#msg73905 date=1212511642]
شما می تونید از طریق phpmyadmin این کار رو انجام بدید.
وارد phpmyadmin بشید. بعد دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید.
وارد جدول mos_contents بشید. البته در نمای structure
بعدش introtext رو پیدا کنید و روی edit کلیک کنید.
به جای MEDIUMTEXT ،
LONGTEXT رو انتخاب کنید . ذخیره کنید.
آقا سعيد بزرگوار از راهنمائيتون ممنونم ولي خواهشمندم مسير ورود به phpmyadmin بريم بنويسيد . آيا از كنترل پانل بروم و يا آدرس ديگر ؟
ebrahim1110
06-04-2008, 08:08 AM
سلام
از كنترل پنل بايد وارد بشيد
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.