PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال دوستان کمک کنید

vafa
06-03-2008, 03:01 PM
با سلام

اقا ما تازه کاریم کلی از مطالب را مطالعه کردم اما چند سوال
1- تنظیم پسوند های آپلود کجاست نتونستم زیپ را فعال کنم
2-ویراشگر فارسی متن برای من نمایش داده نمیشه
3- لینک و آدرس های وب در مطلب بصورت متن میاد و لینک نداره
4-برای اضافه کردن بلوک های بیشتر به دوطرف سایت باید چکار کنم
5-فونت سایت ما تغییر کرده و شکلش عوض شده
6- من از نرم افزار Helm استفاده میکنم وقتی .htaccess را میزارم سایت دیگر قابل دسترسی نیست و همینکه دات کنارشو بر میدارم مشکل عکس و قالب پیدا میکنم

با تشکر از دوستان

mehdimm
06-03-2008, 03:45 PM
ج3 - شما باید با استفاده از ادیتور و یا HTML برای اون متن یک لینک تعریف کنید! خودش که عقل نداره!!!

ج4 - اگر منظورتون از بلوک همون ستون باشه باید فایل index.php قالب خودتون رو ویرایش کنید که مستلزم آشنایی با HTML و CSS هست. (یا اینکه یه قالب استفاده کنی که ستون های بیشتری داشته باشه)

ج5 - فایل استایل قالب رو بررسی کنید (template_css.css) در این مسیر

templates\YOUR TEMPLATE NAME\csstemplate_css.css

باید خاصیت های font-family رو توی این فایل تغییر بدی. برای مثال:

font-family: tahoma, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;

یا علی ...

vafa
06-03-2008, 07:04 PM
دوست عزیز
گفتیم تازه واردیم اما گیج که نیستیم که ندونیم در دوحالت لینک ها فعال میشه
بازم دمت گرم به یه سوالم جواب دادی
اما بقیه سوالها بی جواب موند برای آپلود فایلهای زیپ مشکل دارم بعد هم اگر رو نت باشه کجا باید لینک بدم تا آپلود داشته باشه
نسخه من 4.5 هست ویرایشگر فارسی اون نمیاد
امیدوارم گسی پیدا بشه به ما جواب بده

AhmadMozahem
06-03-2008, 07:27 PM
با سلام

اقا ما تازه کاریم کلی از مطالب را مطالعه کردم اما چند سوال
1- تنظیم پسوند های آپلود کجاست نتونستم زیپ را فعال کنم
2-ویراشگر فارسی متن برای من نمایش داده نمیشه
3- لینک و آدرس های وب در مطلب بصورت متن میاد و لینک نداره
4-برای اضافه کردن بلوک های بیشتر به دوطرف سایت باید چکار کنم
5-فونت سایت ما تغییر کرده و شکلش عوض شده
6- من از نرم افزار Helm استفاده میکنم وقتی .htaccess را میزارم سایت دیگر قابل دسترسی نیست و همینکه دات کنارشو بر میدارم مشکل عکس و قالب پیدا میکنم

با تشکر از دوستان

من تا حالا ندیدم و شاید مدیران بدونن اما با استفاده از کامپوننت joomlaXplorer می تونید فایل زیپ و هر چیز دیگه رو آپلود کنید و مدیریت کنید حتی امکان خارج کردن از حالت زیپ رو هم داره
دلیل اینکه بصورت متن میاد اینه که ویرایش گر ندارید دیگه خودتونم گفتید و اون ادیتور به صورت Html هستش و باید کد HTmlبهش بدید مشکل ادیتور که حل بشه اونم درست می شه
مورد بعدی بلوک نه ماژول شما برای نصب ماژل می توانید از قسمت نصب کننده ها نصب کننده جامع رو انتخاب کنید و اقدام به نصب کنید و در صورتی که می خواید یه ماژول دلخواه ایجاد کنید به قسمت ماژول ها ماژول های بخش کاربری مراجعه و جدید رو بزنید و ماژول جدیدی ایجاد کنید
برای فونت باید از قالبتون فایل template_css.css رو ویرایش کنید و فونت مورد نظرتون رو جایگزینش کنید

vafa
06-04-2008, 05:19 AM
ورژن نرم افزار 4.5.3h هست
ممنونم دوست عزیز
اما بازم مشکلاتم حل نشد از بابت فونت درست شد و فهمیدم که مامبو مثل نیوک نیست که بلوک را بزنی فعال بشه و در سمت چپ و راست بیاد باید کدهای Html را ادیت کنی و تک تک بسازی و ماپولها را فعال کنی که طریقه فعال کردن آن در تگ ها یوزر ماژول را چک کنی و در داخل تگ یوزر را تایپ کنید و پس از آن ماژولهای مورد نظر را به آن یوزر اختصاص بدید تا اون ماژول نمایش داده بشه
من چند کامپوننت مدیریت دانود را پیدا کردم اما هیچکدوم لینک هاش فعال نبودن
اگر دوستان میتونن کمک کنند برای دانلود مدیریت دانلود و همچنین ویرایشگر خوب که مشکل لینک ما حل بشه اصلا فارسی اش نمیاد حتی آیکونهاش
در باره htaccess هم که به هیچ نتیجه ای نرسیدم

mhadaily
06-04-2008, 07:48 AM
vafa عزیز شما قبل از هر کاری و هر سوالی به پیشنهاد بنده دقت کافی رو داشته باشید

مامبویی که شما استفاده میکنید بسیار قدیمی است و مشکلات امنتی و ایرادات فنی زیادی دارد

بنابراین این قبل از هر کاری پشنهاد می کنم که مامبویی خود را ارتقا دهید که بسیاری از مشکلات شما خود به خود حل خواهد شد

در ضمن از نسخه های خیلی قدیمی هم دیگرپشتیبانی نخواهد شد

در ضمن حتما سرور خودتون رو هم تست کنید که حتما با موارد مورد نیاز مامبو سازگار باشه

موفق باشید

vafa
06-04-2008, 10:06 AM
ممنون مجید جان
سرور پشتیبانی میکنه و بعنوان پیشفرض داشت از روی همون نصب کردم نمیدونستم اینهمه ایران هاست از دنیا عقب هست
باشه ورژن آخر را برداشتم و امروز نصب بکنم ببینم چی میشه
نزدیک به یکماه هست که هر پرتال فارسی که نصب میکنم یه مشکلی داره و تو اینها مامبو را حرفه ای تر دیدم امیدوارم با ورژن جدید مامبو مشکلات حل بشه
واقعا دیگه از هرچی پرتال فارسی خسته شدم

AhmadMozahem
06-04-2008, 10:13 AM
lمجید جان همه چیزو گفتن .مامبو لرن یه سایت برای دانلود راه اندازی کرده که کلیه لینک هاش سالم هستند و شما می تونید از اونها استفاده کنید . ورژن مامبوتونم خیلی خیلی قدیمی هستش با ارتقای نسخه مامبو تقریبا تمام مشکلات شما حل می شه

vafa
06-04-2008, 12:09 PM
من الان ورژن 4.6.4 را نصب کردن فقط انگلیسی هست آیا میشه زبان را فارسی کرد یا خیر ؟

mr_aliagha
06-04-2008, 12:54 PM
صبر کنید تا 4.6.4 فارسی رو به صورت استیبل تیم منتشر کنه ، از اون استفاده کنید ،
در ضمن در مورد سوال آخرتون ، .htaccess برای سرور های آپاچی هست ، که از اون جایی که شما از هلم استفاده می کنید قاعدتا سرورتون باید ویندوز و iis باشد...

atoofy
06-04-2008, 01:03 PM
من الان ورژن 4.6.4 را نصب کردن فقط انگلیسی هست آیا میشه زبان را فارسی کرد یا خیر ؟

سلام.البته تا اون موقع می تونید از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده کنید.

لینک دانلود مامبو 4.6.2 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــلی

AhmadMozahem
06-04-2008, 05:14 PM
شما نسخه 4.6.2 مامبو لرن رو استفاده کنید ورژن 4.6.4 در حال تست و رفع اشکال هستش انشاالله اون که آماده شد می تونید ورژنش رو ارتقا بدید

mhadaily
06-04-2008, 06:45 PM
اگر عجله ای ندارید چند روزی هم صبر کنید تا 4.6.4 بیاد و یک دفعه 4.6.4 رو نصب کنید

اگر عجله ندارید اما برای امتخان همون 4.6.2 رو تست کنید و باهاش کار کنید که آشنا تر بشید

یاعلی

AhmadMozahem
06-04-2008, 07:28 PM
مجید جان دقیقا مشخص نیست کی نسخه جدید میاد؟

mhadaily
06-04-2008, 07:42 PM
همیشه گفتیم زمان نپرسید

اما می بینید که خیلی سخت داریم روش کار می کنیم الان هم که نسخه ی pre beta اومده به زودی Beta و ...

خیلی زود آماده میشه نگران نباشید و کمی تحمل کنید

یاعلی

vafa
06-04-2008, 08:35 PM
مجید جان
با سلام من یه کارهائی کردم و زبان فارسی رو روی 4.6.4 نصب کردم خیلی جالبه از ورژن قبلی شما استفاده کردم
راستی قبل از اینکار فقط یک ویرایشگر هست که باید از اون استفاده کنیم که باز هم در این ورژن برای من کار نمیکنه
فارسی هم که شد کار نکرد
البته مجید جان من منتظر نسخه جدید شما میمونم اما باور کن الان نزدیک به یک ماه هست که دارم با این سایت کلنجار میرم
من خودم یه وبلاگ و PHPBB دارم
وبلاگ من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینهمه عذاب نکشیدم البته برای گذاشتن لینک میتونم از کدها استفاده کنم
مثل
&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=&quot;_blank&quot;&gt;IranOmran&lt;/a&gt;
این سایت هم که میخوام راه اندازی کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هست

درباره htaccess ممنونم

فقط یک سوال مجید جان اونم اینه که بعد از نصب مامبوت ها ارور زیر رو میده
Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد

از اینکه اینهمه زحمت میکشید ممنونم من با همون فارسی نسخه قدیمی شما کمتر مشکل داشتم
امیدوارم نسخه آخر شما زودتر بیاد با تشکر
وفا

AhmadMozahem
06-04-2008, 09:59 PM
پرمیشن شما 775 هستش روی فولدر مدیا؟

AhmadMozahem
06-04-2008, 10:01 PM
شرمنده نوع جمله بندیم اشتباه شد:دی پرمیشن های شما برای اون فولدر باید 775 باشه .در غیر این صورت تغییرش بدید ببینید مشکل شما حل می شه