توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 3 قالب جدید آماده دانلود
امروز 3 تا قالب را فارسی کردیم که زیبا هستن و اینجا بهتون معرفی میکنم
قالب SilentWave
پیش نمایش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
[hr]
قالب OverView
پیش نمایش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
[hr]
قالب MysticJade
[hr]
n4r30s
06-05-2008, 06:51 AM
دستتون درد نكنه و خسته نباشيد . اما خودمونيم ها اينجا همه افسردگي داريم فكر كنم ;D از بس قالب تيره ديديم . اما خوشگلن يه دونه اشم كه روشنه مرسي
ebrahim1110
06-05-2008, 06:59 AM
سلام
قالبهاي بسيار زيبايي هستن علي الخصوص قالب SilentWave
موفق باشيد
يا علي
AhmadMozahem
06-05-2008, 08:14 AM
نوید جان ممنون واقعا قالب های فوق العاده ای هستن ممنونم بازم
mot.moh
06-05-2008, 08:33 AM
نمی دونم چرا این ها یهو منتشر میشن ؟ یک دفعه دیدی 3 تا قالی باهم اومد ؟ بعد از مدت ها ؟ کاش به تدریج منتشر بشن. که این همه فاصله زمانی نیفته. در هر حال خیلی خوب بودند. بازار قالب outline کساد خواهد شد.
این قالب outline بازار گرمی داشت
من خودم به شخصه بیش از 10 جا نصبش کردم
mot.moh
06-07-2008, 07:02 PM
آقا نوید اون سایت dzinerstudio دو تا قالب دیگه هم داشت ؟ اونا هم در دست فارسی سازی هستند ؟
قابل توجه دوستانی که دنبال فایل PSD این 3 قالب میگردن اگر بخواین میتونین از این جا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کنین. من که نتونستم توی فایل زیپ قالب ها پیدا کنم.
لینکشون را با دمو بزارید تا ببینم
kateb
12-29-2008, 12:42 PM
با سلام و تشکر از کار خوبتون
اما قالب قالب OverView رو که من دیدم در IE که اصلا منوهای بالا رو نداره و در FF منوهای بالا میادش اما وارونه هست
boglado
02-08-2009, 09:13 AM
آقا چرا اینا دانلود نمیشه
دانلود قالب ها مشکل نداره
تست شد
ameysams
08-02-2010, 06:11 AM
ظاهراً سایت sourceforge ایرانیان را تحریم کرده اگر ممکن است لطف کرده و قالب ها را جای دیگری قراردهید . O0
navibd
08-02-2010, 07:56 AM
این تاپیک مال 2 سال پیشه عزیزم! قوانین سایت رو مطالعه کنید!
علیرضا
08-02-2010, 11:52 AM
سلام
اگر از دوستان کسی این قالبا رو داره، جایی آپلود و لینکشو بزاره
یا حـــــق
سلام
در سایت itn.ir این قالب عا جهت دانلود وجود دارند
موفق باشید
pep30
03-04-2011, 11:59 AM
یکی نیست این قالب ها رو برای ما هم بذاره !!! خوب!؟ اینکه نمیشه چون ماله 2 سال پیشه دیگه نداشته باشین!
مرسی!
mersad
03-04-2011, 02:46 PM
سلام
در سایت itn.ir این قالب عا جهت دانلود وجود دارند
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.