PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب پیشنهاد بدید ، فارسی کنیم

نوید
06-05-2008, 12:06 PM
سلام دوستان
قصد داریم در این تاپیک قالب های انگلیسی شیکی را که پیشنهاد بدید فارسی کنیم
لطفا هنگام معرفی موارد زیر را قید کنید
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده

Enterhost
06-13-2008, 05:02 PM
باسلام

نوید جان اگر لطف کنید و قالب Pn-Pn را فارسی کنید ممنون می شم

لینک قالب در سایت اصلی smf

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر

نوید
06-13-2008, 06:17 PM
قالب خوبیهف رفت در دستور کار

Enterhost
06-26-2008, 04:56 PM
با سلام

نوید جان این قالب رو فارسی نکردید ؟

باتشکر

نوید
06-26-2008, 06:55 PM
راستشو بگم یادم رفته بود
الان روی کاغذ نوشتم تا یادم بمونه
ممنون

p30cloob
07-07-2008, 02:56 AM
با سلام
من احتياج به يه تمپليت دارم كه اولا كادر نمايش متن و عكس زياد باشه و تقريبا كل صفحه رو بگيره و ترجيحا منو ها در بالاي صفحه قرار بگيرن و خود قالب هم فارسي باشه.
اگر زحمت اين كار رو بكشيد ممنون مي شم

behrooz0_o
07-07-2008, 08:14 AM
p30cloob عزیز لطفا نوشته آقا نوید رو بخونید و وقت این دوستان رو که دارند زحمت می کشند رو نگیرید:
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده

ممنونم

سعید
11-10-2008, 09:39 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نام قالب : ..HFG 3..

لینک قالب :&#160; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم لینک دموی قالب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو پست یکی شد

javid2005
11-11-2008, 12:30 AM
مرسی نوید جان
کارت عالیه ....
بچه ها قدر نوید رو بدونید

من هم یه قالب پیشنهاد می کنم ...

ممنون

javid2005
11-11-2008, 12:39 AM
این قالب هم چشممو گرفته ....
بازم ممنون

سعید
11-11-2008, 06:12 AM
1- پیش نمایش
2- لینک دانلود
3- سایت سازنده

مرسی نوید جان
کارت عالیه ....
بچه ها قدر نوید رو بدونید
من هم یه قالب پیشنهاد می کنم ...

پیش نمایش :
نام قالب : Fade2White
سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این قالب هم چشممو گرفته ....

پیش نمایش :

سازنده قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نام قالب : ...The Hobbit...
دمو : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

;)

javid2005
11-11-2008, 08:41 AM
ممنونم سعید جان .. خیلی زحمت کشیدی
من هم پیش نمایش قالب پیشنهادی تو و Enterhost رو قرار میدم

نام قالب : ..HFG 3..

لینک قالب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم لینک دموی قالب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو پست یکی شد

پیش نمایش:

باسلام

نوید جان اگر لطف کنید و قالب Pn-Pn را فارسی کنید ممنون می شم

لینک قالب در سایت اصلی smf

باتشکر

پیش نمایش:

سعید
11-11-2008, 10:05 AM
ممنونم سعید جان .. خیلی زحمت کشیدی
من هم پیش نمایش قالب پیشنهادی تو و Enterhost رو قرار میدم

متشکرم. امام من پیش نمایش رو گذاشته بودم!
روی QUOTE کلیک کنید ببینید توی سورس هست!
احتمالا simplemachines طوری تنظمی کرده بقیه نتونن عکس هاشو بخونن!

یا علی

javid2005
11-11-2008, 11:33 AM
متشکرم. امام من پیش نمایش رو گذاشته بودم!
روی QUOTE کلیک کنید ببینید توی سورس هست!
احتمالا simplemachines طوری تنظمی کرده بقیه نتونن عکس هاشو بخونن!

شک نکن همینطوره ... عکس های پیوست هم در همه smf ها اینطوریه ....
به همین دلیل من پیش نمایش نذاشتم تا با کلیک روی لینک پیش نمایش دیده بشه .. با این حال این کارمون بهتر شده .. چون کاربران همینجا پیش نمایش رو می بینند ... راستی من تا چند روز نیستم ... امیدوارم انجمن به خوبی پیش بره .. یا علی

aaaaallllliiiii
07-07-2009, 12:33 PM

من توی این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بیان کردم که آقا سعید این تاپیک رو به من نشون دادن.
این قالب برای اس ام اف دو هست
چند رنگه و خیلی قشنگه
خیلی هم جذاب هست.

virangar65
07-07-2009, 03:01 PM
سلام و درود...
لطفا قالب مجید آنلاین رو که قالب vb هست تبدیل کنید به smf چون قالب پر ترفداری هست...
ممنون و یا حق...

mk2
07-07-2009, 03:46 PM
سلام آقا نويد وبا تشكر از زحماتتون
اين قالب قبلا فارسي شده ولي .... گلاب به روت .... ^-^
اگه امكانش هست شما زحمتش رو بكشيد

پيش نمايش:
لينك:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> jpr62.com/theme/index.php?PHPSESSID=57f1c4518bb93866a93580ca304e79 f0&amp;theme=110
و اگه بشه براي نسخه 2 هم كامل جواب بده كه عاليه
موفق باشد
حق نگهدارتون

نوید
07-10-2009, 06:38 AM
سلام
برای نسخه 2 فعلا ابزاری ارائه نمیدیم تا نسخه فارسی را منتشر کنیم

mrsajjad
07-11-2009, 11:34 PM
سلام و درود...
لطفا قالب مجید آنلاین رو که قالب vb هست تبدیل کنید به smf چون قالب پر ترفداری هست...
ممنون و یا حق...

منظورتون این قالب هستش دوست عزیز

behrooz0_o
08-26-2009, 12:45 PM
کدوم یک از قالب ها تا الان فارسی شده؟

سعید
08-26-2009, 12:51 PM
قالب های فارسی شده در سایت SMFlearn (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) موجود هستند.