PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : هنگام ورود به بخش ایجاد محتوا (هم استاتیک و هم همه

_mohammad
06-05-2008, 12:58 PM
سلام دوستان وقت بخیر
می خوام یک محتوای جدید از نوع ایستا درست کنم . وارد بخش Static content می شم ولی ایدیتور HTNL من ناقص یعنی جعبه ابزاری مشاهده نمیشه .

و وقتی می رم به منویComponent و کامپوننت MOStlyCE Admin رو مزنم پیغام خطای زیر را نشان مید هد
The URL specified in $mosConfig_live_site in configuration.php is <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
You MUST access this site from this exact URL when editing content

(من سایتم را از روی Wamp اجرا نمی کنم و اون رو بر روی یک وب سرور در اینترنت آپ لود کرده ام)
می خواستم زحمت بکشید اگر می تونید کمکم کنید .

نوید
06-05-2008, 01:20 PM
آدرس شما در مرورگرتان با آدرس وارد شده در configuration.php یکی است؟
مثلا با www

_mohammad
06-05-2008, 01:28 PM
دوست عزیز من فایل پیکر بندی رو نگاه کردم و در مقابل $mosConfig_live_site نام سایت خودم درست ذکر شده

نوید
06-05-2008, 01:32 PM
منظورم اینه که در این فایل مثلا اسم سایتتون mysite.com نوشته ولی در آدرس باز نوشتید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

_mohammad
06-05-2008, 01:52 PM
بله اسم سایتم هر چی هست در فایل نیز همان وارد شده است (اسم سایت من با WWW شروع می شود و در فایل نیز اسم سایت با WWW آغاز شده است )
در ضمن دربعضی جاها پیغام Section path unwritable را نیز دریافت می کنم .
آیا ممکن است از Permission باشد و فایلهایی رو می شناختم رو مجوز 777 داده ام ولی باز ممکن است از این هم باشد

نوید
06-05-2008, 02:30 PM
session path unwritable
شما باید از مدیر سرورتون بخواهید این گزینه را قابل ویرایش کند
احتمالا مشکل از این است