PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشگاه

reza11_2005
06-05-2008, 05:16 PM
با سلام
من یک سایت دارم و می خواهم یک فروشگاه هم برایش را اندازی کنم میشه بگوید چگونه در مابو این کار را می توان انجام دهم
با تشکر

atoofy
06-05-2008, 05:27 PM
سلام خوب کامپوننت داره که معروفترینش Virtuemart هست که البته برای نسحخه ی سازگار شده ی اون با سیستم شتاب ایران می تونید با تیم مامبولرن تماس بگیرین.اونا هم فارسیش کردن و هم این امکان را به اون افزودند.
ولی خوب به طور پیشفرض هم خود کامپوننت virtuemart یه سری امکاناتی داره که بعد از نصبش می تونید ببینید که براتون کافیه یا اینکه باید همون نسخه ی بهینه شده توسط تیم مامبو لرن را بخرید. ;)

موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی

atoofy
06-05-2008, 06:10 PM
سلام.خوب الته می تونید اینجا را هم یه نگاهی بندازید:

Farsi Commerce (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــلی

behrooz0_o
07-07-2008, 08:31 AM
Farsi Commerce فارسی هست رایگان هست اما مشکلی داره اینه که با سایتی مثل پرداخت امکان ارتباط نداره...

majd66
07-07-2008, 12:07 PM
سلام
Farsi Commerce رایگان ولی قدرتVirtuemart نداره و از همه بدتر این که Farsi Commerce فقط یک فروشگاه و هیچ امکان خاص دیگری نداره در صورتی که با Virtuemart تمام امکانات(کامپوننت ها،ماژول ها و...) مامبو را هم می تونید استفاده کنید

یا حق