PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یعنی ممکنه کسی جوابه اینو ندونه؟

rezappp
07-01-2006, 10:13 AM
سلام
وقتی یوزر و پسوورد رو وارد می کنم بدون هیچ خطایی دوباره همون صفحه نمایش داده می شه و به بخش مدیریت وارد نمی شه

mazlum
07-01-2006, 11:56 AM
سلام

کوکی های اکسپلورر را پاک کن و مجددا امتحان کن

rezappp
07-01-2006, 01:43 PM
همه این کارا رو کردم ولی نمیشه حتی با دو تا isp مختلف هم امتحان کردم

firoozmandan
07-02-2006, 03:37 AM
یوزر و پسورد سایتتون رو بفرستید .

بررسی میکنیم .

یا علی

rezappp
07-02-2006, 09:21 PM
سلام
خوب خودم تونستم جوابه خودمو بدم :o
قابل توجه همه دوستانی که این مشکلو دارن:
فایل configuration.php که خودتون باید در آخر آپلود کنید نباید زبانش utf8 باشه مشکل تو همینه دلیلشو نمی دونم ولی بعد از تغییر اون مشکل حل شد ;D

Siamak
07-02-2006, 09:36 PM
مگه شما فایل رو با ادیتور باز میکنید؟!
البته که مشکل همینه!

rezappp
07-02-2006, 09:58 PM
:-[

javad583
07-03-2006, 03:22 PM
راستش ویندوز هنگام ذخیره فایل های متنی میاد یکسری کاراکتر های تایید (و بصورت مخفی) رو به فایل اضافه میکنه. تا این کاراکتر ها داخل ویندوز به اصطلاح Mount میشن مشکلی نیست اما هنگامی که هاست شما لینوکس هست همین 3~4 تا کاراکتر اضافی باعث بروز مشکل میشن. به همین خاطر سعی کنید در مواقع ضرور هم از یک ادیتور تحت لینوکس مثل emac یا v2 استفاده کنید.

javid
07-14-2006, 03:21 PM
راستش ویندوز هنگام ذخیره فایل های متنی میاد یکسری کاراکتر های تایید (و بصورت مخفی) رو به فایل اضافه میکنه. تا این کاراکتر ها داخل ویندوز به اصطلاح Mount میشن مشکلی نیست اما هنگامی که هاست شما لینوکس هست همین 3~4 تا کاراکتر اضافی باعث بروز مشکل میشن. به همین خاطر سعی کنید در مواقع ضرور هم از یک ادیتور تحت لینوکس مثل emac یا v2 استفاده کنید.

یه ادیتور هست به اسم Ultra Edit شاهکاره ! فایلها رو میتونید از حالت یونیکسی به داس یا به ویندوز یا برعکس تبدیل کنید
و یه کار ( شاهکار ! ) هم میکنه که میتونه دوتا فایل رو با هم مقایسه کنه !!!! و شما تغیرات رو میبینید کدها رو هم حالیش میشه از اچ تی ام ال گرفته تا پی اچ پی و C و غیره ....
اگه خواستیدش خبر بدید من یه جایی با کرکش براتون آپلود کنم ;)

iransbs
07-26-2006, 07:53 AM
بهتر نیست همه ما از ادیتور استاندارد پی اچ پی استفاده کنیم ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>_allComments

javid
07-26-2006, 01:43 PM
هوم !
اینم ضرری نداره ! ولی Ultra Edit به درد ادیت فایلهای دیگه ایی هم میخوره !
من که خودم برای ادیت فایلهای PHP از Dreamweaver !!! که هر روز یه مشکلی براش میاد استفاده میکنم ! فقط به خاطر اینکه به رنگهاش عادت کردم !
PHP Exper Editor هم هست ! اینو دیگه ندیدین !

javid
07-26-2006, 01:51 PM
Wo0o0oW این چرا 58 مگه !!!! زیپش میکری یه بلایی سرش می آوردی !
من شروع کردم به دانلود ولی دیدم که پروگرس بار !! یواش یواش پر میشه ! شاکی شدم که چرا دوباره سرعت افتضاحه دیدم 58 مگه !!!! ولی خب زیاد ازش تعریف کردین مجبورم دانلود کنم ....