PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی بزرگترین سایت پزشکی , بهداشت و سلامت

Enterhost
06-07-2008, 11:03 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز

سایت شایان طب با همکاری تنی چند از پزشکان متخصص ایرانی در جهت بالابردن سطح بهداشتی و پزشکی مردم خوب و عزیز ایران و جهان کار خود را آغاز نمود .

این سایت در دو بخش سایت اصلی و تالار گفتمان است که صفحه اصلی سایت را می توانید از این آدرس مشاهده نمائید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

که توسط سیستم پرقدرت مامبو در حال راه اندازی است

و انجمن ها را هم از این آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشاهده نمایید . توضیح اینکه انجمن ها هم اکنون در دستر س می باشد .

شما در انجمن ها مشکلات و سوالان خود را مطرح کنید که در کوچکترین زمان ممکن توسط برترین پزشکان پاسخ داده می شود .

در قسمت اصلی سایت می توانید با جدید ترین اخبار پزشکی ، مقالات پزشکی ، انواع بیماری ها و درمان آنها ، یافتن پزشک مورد نظر و چندین بخش متفاوت آشنا شوید

می توانید با نظرات و پیشنهادات خود ما را در بهتر شدن سایت یاری کنید .

بــا تشکر

Enterhost
06-07-2008, 11:05 AM
با سلام

ببخشید یادم رفت این هم لوگو سایت ما

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر

نوید
06-07-2008, 11:10 AM
من چند مطلب جالب داخلش دادم
امیدوارم همیشه فعال بمونه و یک تیم متخصص تدارک ببینید تا جواب کاربران را بدهند
با تبلیغات مناسب انجمنو به کاربران معرفی نمایید

Enterhost
06-07-2008, 11:18 AM
باسلام

ممنون نوید جان . این سایت با همکاری تنی چند از پزشکان برتر ایران از جمله دکتر سید سیامک موسوی اقدم عضو فدراسیون پزشکی ورزشی ایران . دکتر مظاهری فوق تخصص داخلی . دکتر همایون معماری فوق تخصص قلب و عروق و ..... فعالیت خودشو را آغاز کرده و امیدواریم بتوانیم هرچه بیشتر به عزیزان کمک رسانی نماییم .

باتشکر

mhadaily
06-07-2008, 12:11 PM
سلام من رفتم که عضو بشم چون از این وب سایت هایی پزشکی واقعا خوشم میاد و دوست دارم توشون همیشه فعال هم باشم

اما

The requested URL /forum/Themes\default\giris.php was not found on this server.

مشکل نمی دونم چی بود!! بررسی کنید من نتونستم عضو بشم

یاعلی

Enterhost
06-07-2008, 12:43 PM
باسلام

بفرمایید دوست عزیز فکر می کنم درست شد . لطفا یک بار امتحان نمایید .

باتشکر

Enterhost
06-09-2008, 07:54 PM
باسلام

مفتحر به اطلاع شما دوستان برسانم جهت رفاه حال شما عزیزان شرکت اقام به ثبت دومین doctorirani.ir نموده است که از این پس می توانید جهت ورود از این آدرس نیز استفاده نمایید .

باتشکر

hossein.shokrzadeh
06-09-2008, 08:51 PM
سلام
ببین به دکترای دیگه هم ایمیل بزنید و ازشون درخواست کنید... لا اقل برای مقالات :)
یا علی علیه السلام

Enterhost
06-10-2008, 01:09 AM
با سلام

دوست عزیز با حدود 20 پزشک متخصص و حدود 30 پزشک عمومی تماس های لازم صورت گرفته و منتظر پاسخ گویی آنها هستیم . همچنین با حدود 15 داروخانه نیز جهت بخش ها دارویی و ... و همچنین تنی چند از دامپزشکان نیز تماس گرفته شده .

باتشکر

Vito
06-10-2008, 01:31 AM
خود سایت کی راه اندازی میشه?

Enterhost
06-10-2008, 01:37 AM
با سلام

و یک مطلب دیگر نیز در ادامه صحبت های بالا و در پاسخ به جناب آقای شکرزاده بگم در راستای تبلیغ و معرفی سایت به پزشکان و افراد مختلف در حال هماهنگی با مجلات تخصصی پزشکی از جمله نوین پزشکی و ... نموده ایم که در اونها آکهی تبلیغاتی داده شود .

و در پاسخ به دوست عزیز Don Vito باید به اطلاع برسانم انجمن های سایت هم اکنون در دسترس می باشد که آدرس های آن در بالا ارائه شده همچنین می تونید از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نیز استفاده نمایید . سایت اصلی نیز به احتمال 99 درصد تا دو روز آینده افتتاح خواهد شد .

باتشکر

zaersalam
08-04-2008, 06:02 AM
سلام
خيلي انجمن قشنگي داريد
منم عضو شدم
راستي ميشه بگيد قالب اونو خودتون طراحي كرده ايد يا از جايي دانلودش كرده ايد
اگه امكانش هست بگيد چون منم دنبال يه قالب زيبا مثل اون هستم البته اگر اشكالي نداره :)

نوید
08-04-2008, 09:10 AM
این قالب Versality است مربوط به شرکت Rocket theme

Enterhost
08-28-2008, 06:19 PM
باسلام

بله همانطور که دوست عزیز نوید جان فرمودند این قالب مربوط به شرکت Rocjet theme است که ما کمی در آن تغییرات دادیم و به این شکل در آمد .

باتشکر

نوید
08-30-2008, 06:22 PM
باسلام

بله همانطور که دوست عزیز نوید جان فرمودند این قالب مربوط به شرکت Rocjet theme است که ما کمی در آن تغییرات دادیم و به این شکل در آمد .

باتشکر

قالب مهمه ولی مهم فعال بودن انجمن و محتواشه که این انجمن خدارو شکر خوب کار کرده

abdulhalim
08-31-2008, 12:24 PM
خيلي طول كشيد تا بالا اومد .. &gt;:(

Enterhost
08-31-2008, 05:24 PM
با سلام

دوست عزیز شما از کدوم منطقه به اینترنت متصل می شوید ؟ آیا از دوستان کس دیگه ای با این مشکل مواجه است ؟

باتشکر

abdulhalim
08-31-2008, 06:24 PM
من از بندرعباس آنلاين ميشم ... اطلاع ندارم بقيه چطوري وصل ميشن .. ولي الان كه تو كش سيستمم هست سريع باز شد ::)

DesignX
08-31-2008, 06:40 PM
سایت خیلی جالبی بود
بالا اومدنش هم زیاد طول نکشید

Enterhost
08-31-2008, 06:54 PM
ممنون دوستان .

از دوستان دیگر هم خواهش می کنم سایت رو امتحان نمایند و در صورتی که سرعت مشکلی داشت بفرمایند .

باتشکر

مهدی.
08-31-2008, 07:15 PM
سلام - سايت بخوبي باز شد.
من قبلاً هم سايت رو ديده بودم. از اين سايتها خيلي دوست دارم.
35 ثانيه اونم با IE خيلي خوبه.
سرعت هاستتون رو هم چك كردم. كافيه.

موفق و پيروز باشيد.

Enterhost
09-01-2008, 12:42 PM
سلام - سايت بخوبي باز شد.
من قبلاً هم سايت رو ديده بودم. از اين سايتها خيلي دوست دارم.
35 ثانيه اونم با IE خيلي خوبه.
سرعت هاستتون رو هم چك كردم. كافيه.

موفق و پيروز باشيد.

ممنون دوست عزیز لازم می دونم به اطلاع شما برسانم سایت اصلی نیز تا چند روز آینده با استفاده از سیستم پرقدرت مامبو راه اندازی خواهد شد .

باتشکر

mahaya
04-08-2011, 03:16 PM
chera site vase man baz nemishe?