PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغیر آدرس فید

hasan121
06-07-2008, 11:23 AM
سلام دوستان
می خوام آدرس فیدی که تو قسمت وارد کردن آدرس تو مرورگر است رو تغیر بدم و به جای اون آدرس فید برنر (feedburner ) قرار بدم .
منتظر راهنماییتان هستیم..
یا زهرا(س)
× فکر می کنم این موضوع به ماژول ها مربوط میشه ، اگر نمی شه به بزرگیتان ببخشید.

نوید
06-07-2008, 12:01 PM
منظورتون را متوجه نشدم میشه واضیحتر توضیح بدید

emad_67
06-07-2008, 12:12 PM

فکر کنم منظورشون اینکه که وقتی سایت رو با firefox باز کنی، تو نوار آدرس یه گزینه rss هم میاد که rss خود مامبو هست.فکر کنم میخواد آدرس اونو عوض کنه.

mhadaily
06-07-2008, 12:13 PM
نیاز به تغییر اون فید هانیست

کافی یک ماژول دستی بسیارید و کد های مربوط به feedburner رو قرار بدید توش تا ظاهر بشه

فقط باید یک ماژول دستی بسازید شما همین

اگر جواب قانع کننده نیست لطفا

hasan121
06-07-2008, 12:32 PM

فکر کنم منظورشون اینکه که وقتی سایت رو با firefox باز کنی، تو نوار آدرس یه گزینه rss هم میاد که rss خود مامبو هست.فکر کنم میخواد آدرس اونو عوض کنه.

منظورم همونییکه عماد گفت.

hasan121
06-07-2008, 09:13 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منظورم همون قسمتی که دورش خط سبز کشیدم.
اگه بتونم آیکون RSS بدون حذف کامپونت حذف کنم مشکلم حل می شه.
خوهشا مشکل ما را دریابید..

hasan121
06-08-2008, 04:28 PM
آقا مشکل من حل شد. :)

atoofy
06-08-2008, 04:37 PM
آقا مشکل من حل شد. :)

سلام.خوب اینطوری که نمیشه.راه حلش را هم اگه زحمتی نیست بگید.با روشی که آقا مجید گفتن حل شد؟

ِیـــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ــــــــلی

hasan121
06-08-2008, 07:59 PM
یکی از ابزاری هایی که با آن می توانید تعداد مشترکان و خوانندگان فیدتان را بدانید فیدبرنر ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) است. شما با دادن آدرس فیدی که مامبو می سازد ، به feedburner و گرفتن آدرس جدید ، از آمار کسانی که از فید جدیدتان استفاده می کنند مطلع می شوید. مامبو به طور پیش فرض آدرس RSS شما را در تمامی صفحات و در نوار آدرس مرورگرتان نشان می دهد و شما باید این آدرس ها را به آدرس جدیدتان تغییر بدهید. برای تغییر در قسمت ٰ خروجی سایت ٰ میتوانید همانگونه که نوید عزیز گفت یک ماژول جدید نوشت و ماژول قبلی را غیر فعال کرد.
اما برای قسمت نوار آدرس که به نظر من مهمتره ، باید:
۱- در صفحه مدیرت مامبو به قسمت ٰ کامپونت ها &gt; خروجی سایت ٰ رفت و در آنجا ٰ علامت گذاری زنده ٰ را ٰ خاموش ٰ کرد.
۲- به قسمت ویرایش html قالب سایتتان بروید و کد زیر را در قسمت head آن بنویسید :

&lt;link rel=&quot;alternate&quot; type=&quot;application/rss+xml&quot; title=&quot;Som.ir&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;
×−به جای &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ، آدرس فیدبرنر و به جای &quot;Som.ir&quot; عنوان فید خودتان را وارد کنید.

پ.ن: از همه دوستان به خاطر طولانی شدن مطلب به این سادگی عذر می خواهم ، خواستم کمی در مورد فید برنر بنویسم.
پ.ن: دوستان اگر روشی بهتر و یا سوالی دارند در ادامه بیاورند.
یاحق

atoofy
06-08-2008, 08:41 PM
سلام :).خیلی عالی بود دوست عزیز.خیلی زحمت کشیدی.خدا خیرت بده.
موفق باشی
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــلی