توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايش آمار كاربران؟!
besctripts.ir
06-09-2008, 02:34 PM
سلام
ماژولي هست كه تعداد كاربران و آخرين كاربران عضو شده رو نشون بده
نمایش تعدا کاربران، در ماژول آمار خود مامبو هست. برای اینکار می تونید در بخش ماژول های بخش کاربری، ماژول آمار رو وارد تتنظیماتش بشید و آمار سایت رو فعال کنید.
besctripts.ir
06-09-2008, 06:27 PM
ممنون!
emad_67
06-09-2008, 08:30 PM
سلام
ماژولي هست كه تعداد كاربران و آخرين كاربران عضو شده رو نشون بده
یه ماژولی هست که دقیقا همین چیزایی رو که می خوای نشون میده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه مقدار تو نحوه نمایش rtl مشکل داشت که درست کردم و گذاشتم اینجا، البته قسمت ادمین رو هم فارسی نکردم دیگه، چیز زیادی نداره.
دانلود
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
saeedfweb
06-10-2008, 05:20 AM
ممنون
زحمت کشیدی
rockboy
06-11-2008, 11:07 AM
خيلي لطف كردي عماد جان
عماد جان تو لاين 15 ارور ميده بايد كار خاصي روش انجام داد؟
Warning: include(modules/mod_totalusers_language/fa_IR.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hackfaz/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 15
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'modules/mod_totalusers_language/fa_IR.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hackfaz/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 15
** سه پست شما یکی شد
emad_67
06-11-2008, 02:09 PM
سلام
شرمنده یه مشکل کوچیک داشت که رفع شد.
از همون آدرس قبلی فایل رو دانلود و دوباره نصب کنید.
rockboy
06-11-2008, 02:26 PM
ممنونم ازت دوست گلم
ميشه بگي چجوري مشكلشو حل كردي
اشكالش كجا بود؟
** دو پست شما یکی شد
emad_67
06-11-2008, 03:28 PM
ممنونم ازت دوست گلم
ميشه بگي چجوري مشكلشو حل كردي
اشكالش كجا بود؟
** دو پست شما یکی شد
والا نام فایل fa_IR.php در فولدر language اون رو یادم رفته بود توی فایل xml اون وارد کنم. برای همین این فایل روی سرور قرار نمیگرفت و مشکل پیش میومد.
hraeissi
07-26-2008, 08:40 AM
سلام دوستان
من این تاپیک را خواندم و دیدم که همین مشکلی که الان به شما می گویم را دوستان هم داشتند و قرار بوده مثل اینکه فایل اصلاح شده در مسیر دانلود قرار گیرد ولی به ظاهر همان فایل قبلیش هستش چون با اینکه این ماژول را تازه دریافت کرده ام ولی همین خطا را دارم .
خط اینه که در نمایش این ماژول خطا زیر نمایش داده می شود
Warning: include(modules/mod_totalusers_language/persian.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/raeissi/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 15
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'modules/mod_totalusers_language/persian.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/php') in /home/raeissi/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 15
لطفاً راهنمایی نمائید اشکال در کجاست
atoofy
07-26-2008, 09:43 AM
سلام .خیلی خیلی به انجمن خوش آمدید. :) امیدوارم بتونیم از حضورتون در انجمن بهره مند بشیم. ;) من تست کردم مشکلی نبود. شما یه بار دیگه دانلود کنید. ::)
لطفاً راهنمایی نمائید اشکال در کجاست
خوب همون طور که دوستمون گفته بودند:
والا نام فایل fa_IR.php در فولدر language اون رو یادم رفته بود توی فایل xml اون وارد کنم. برای همین این فایل روی سرور قرار نمیگرفت و مشکل پیش میومد.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلی
hraeissi
07-26-2008, 10:00 AM
سلام
ممنون از پاسختان . ولی متاسفانه برای من مشکل دارد
آدرس را می دهم نگاه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر هم امکان دارد لینکی که شما استفاده می کنید را بدهید تا از آنجا بیارم
atoofy
07-26-2008, 10:12 AM
سلام. ساتتون که برای من باز نشد :)
امن هم از همون لینکی که توی پست 4 همین تاپیک داده شده بود دانلود کردم ;) منتها برای شما دوبار روی یه سرور دیگه آپ کردم دانلود کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
سوالی بود همینجا مطرح کنید...
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــلی
atoofy
07-26-2008, 10:13 AM
لینک را یادم رفتم ببخشید. این هم لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hraeissi
07-26-2008, 10:22 AM
نشد
سایتم رو خطه مشکلی نیست
میشه یک نگاهی کنی
atoofy
07-26-2008, 03:40 PM
سلام. مطمئنید لینک سایتی که گذاشتید درسته؟ :(ببینید :
ERROR
The requested URL could not be retrieved
به هر حال اگه لینک درست بود یه اسکرین شات از مشکلتون بزارید. :)
فقط قبلش این کار ها را بکنید : کش مرورگر و کش سایتتون را پاک کنید و دوباره امتحان کنید. اگه درست نشد :o اون عکس را بزارید یا لینک سایتتون را در صورت اشتباه بودن تصحیح کنید.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعـــــــــــــــــــــل ی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.