PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول سخن هفته رو کسی می تونه برای دانلود بذاره

saeedfweb
06-10-2008, 05:15 AM
کسی می دونه که ماژولی که برای بخش سخن هفته سایت زیر استفاده کردن چی هستش
می شه آدرس دانلودش رو بذارین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hossein.shokrzadeh
06-10-2008, 06:53 AM
سلام دوست عزیز
این فایل فلشه... ولی بگرد تو انجمن.. سخن روز و هفته و اینا زیاد بحثش بود :)
یا علی علیه السلام

saeedfweb
06-10-2008, 12:17 PM
آقا ممنون
چون من ندیدم لود شدن سایت رو و همچنین
چون از فونت تاهوما استفاده کرده بود فکر کردم ماژول هستش
و یه کلیک راست هم نکردم که بفهمم فلشه
ممنون از شما

dj_ahmad
06-10-2008, 12:27 PM
میتونید از ماژول newsflash هم استفاده کنید که به صورت پیش فرض نصب هست فقط باید مطلبش رو هر هفته خودتون عوض کنید

saeedfweb
06-10-2008, 01:32 PM
اره
ممنونم اینم یه راه حل هستش
اما چون اون چیزی که معرفی کردم حالت تایپینگ داشت
به نظرم بیشتر جذاب اومد

atoofy
06-10-2008, 03:32 PM
خوب البته ماژول هایی که به صورت تایپینگ هستند هم وجود دارند.می تونید در انجمن و mambo-digg.com سرچ کنید.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــــلی

saeedfweb
06-10-2008, 04:32 PM
ممنون از راهنماییتون
بعد از جستجوی کلید واژه های &quot;ماژول&quot; و &quot;تایپ&quot; به این لینک رسیدم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

که توی این تاپیک انجمن به فایلی رسیدم که توی این ادرس برای دریافتش بود

البته &quot;دمو&quot; ی کار رو تو این آدرس دیدم

البته توی سایت joomla extention ها هم کلید واژه های &quot;type&quot; &quot;writer&quot; رو سرچ کردم که نتیجه اش این شد

البته به غیر از اون لینک اولی که تونستم یه ماژول دانلود کنم یه ماژول دیگه هم بود

&quot;دمو&quot;ش رو تو لینک زیر دیدم

و از آدرس زیر هم دریافت کردم

از دوستانی هم که من رو برای رسیدن به جوابهای بالا راهنمایی کردن ممنونم

atoofy
06-10-2008, 06:10 PM
سلام.ممنون از این که نتایج جستجوی خودتون را در اختیار کاربران قرار دادین.کار قشنگی کردین.
موفق باسید
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــلی

mohajer
06-11-2008, 05:16 AM
با سلام
من از این ماژول استفاده کردم ولی دو تا مشکل دارم یکی اینکه نمی دونم مطلب رو از کجا باید وارد کنم چون تو تنظیماتش فقط مطالب استاتیک و معمولی هست و جایی برای مطالب خود این بخش در نظر نگرفته
دوم اینکه همینطوری هم که نصبش کردم این پیام های خطا رو میده :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u114230/public_html/kahf/modules/mod_typewriterticker.php on line 133

Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/u114230/public_html/kahf/modules/mod_typewriterticker.php on line 342

ممنون می شم کمک کنید

mohajer
06-11-2008, 05:52 AM
الان اون یکی ماژول رو هم نصب کردم .خیلی کاملتره ولی
مشکلش اینه که از روی rss می خونه
من می خوام مثل مون سخن هفته یه جوری باشه که خودم بهش متن بدم آیا راه حلی هست ؟