PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا هنگام ورود کاربر بعد از نصب پل SMF

msa407
06-10-2008, 04:28 PM
سلام
بعد از نصب پل ارتباطی بنده با این مشکل برخوردم که وقتی login میکنیم در مامبو ارور زیر ظاهر میشه

Notice: Undefined variable: db_connection in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 112
8: Undefined property: stdClass::$login
فایل: D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سطر: 743خطا در بانک اطلاعاتی: Table &#039;mambo.smf_sessions&#039; doesn&#039;t exist
فایل: D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سطر: 2008
در ضمن من در انجمن هم سرچ کردم یه جا گفته شده بود که باید user دیتا بیس مامبو و SMF رو در همدیگه اضافه کنم این کار رو هم کردم ولی جواب نداد
از راهنمایی تون متشکرم

نوید
06-10-2008, 05:58 PM
مسیر absolute path را همان مسیر موقع نصب را وارد کنید ، احتمالا مشکل حل میشه
تاپیک مشابه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

msa407
06-11-2008, 04:41 AM
متشکرم
بله من از قسمت ماژولها--&gt;ماژولهای بخش کاربری --&gt; تنظیمات مربوط به mod-smf-login را تغییر دادم بنظر میاد مشکلم حل شد.
موفق باشید