PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سرویس Apache.exe در wamp

mansuoreh
06-11-2008, 05:22 PM
سلام
من wamp را روی سیستمم نصب کردم و همه سرویس ها را start کردم اما وقتی می خوام پروژه ام را اجرا کنم می گه
Apache.exe has encountered a problem and need to close.
szAppName : Apache.exe szAppVer : 0.0.0.0 szModName : php5apache.dll szModVer : 5.0.4.4 offset : 00002df8
می گه مشکل از ورژن سیستم عامل و سخت افزار کامپیوتر و IP کامپیوترته.
من قبلا هم با wamp روی همین سیستم کار کردم اما هیچ وقت با این مشکل برنخورده بودم . به نظر شما مشکل چیه؟

mhadaily
06-11-2008, 06:10 PM
دوباره نصب کنید

ظاهرا با سییستم مشکل داره نسخه جدید رو دریافت کنید از سایتش و اونو نصب کنید یعنی آخرین نسخه

یاعلی

mansuoreh
06-15-2008, 08:00 AM
ممنون از راهنماییتون . xampp را نصب کردم دیگه error نمیده.

samad1366
08-11-2008, 01:17 PM
باور نمیکنید کچل شدم از دست این
apache
وقتی میخوام از database mysql استفاده کنم میگه
apache has been encouraged....
همین پیام که واسه یکی از دوستان اومده
اگه میتونید کمکم کنید
مشکل دوم هم اینه که تو php myadmin جدول نمیسازه . حالا اینو با کدنویس تو mysql console حل کردم
ولی اینکه میخوام تو localhost یه فایل که database استفاده میکنه
error mideh
هر چی هم حذف و نصب میکنم فایده نداره
چکار کنم؟
لطفا اگه کسی میتونه
help me

samad1366
08-11-2008, 01:24 PM
وقتی که میخوام فایلی که از اتصال به database توش هست رو تو localhost اجرا کنم
این error رو میده
Apache.exe has encountered a problem and need to close.
بعدشم دیگه هیچی
چکار کنم ؟
مشکل از کجاست
قبال هم این error را جاهای دیگه هم میداد
لطفا کمکم کنید

atoofy
08-11-2008, 02:53 PM
سلام :)

دوباره نصب کنید

ظاهرا با سییستم مشکل داره نسخه جدید رو دریافت کنید از سایتش و اونو نصب کنید یعنی آخرین نسخه

یاعلی

یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــــل ی

majd66
08-12-2008, 03:01 PM
سعی کنید ازAppServ استفاده کنید
البته اگر از ویستا استفاده کنید این شبیه ساز ها یه خورده اذیت می کنند

dj_ahmad
08-12-2008, 05:37 PM
easyphp هم انتخاب خوبي هست.

emad.h
08-12-2008, 07:12 PM
سلام

من همه اینها تست کردم ........... dj-ahmad جان جسارتا میگم این easyphp اصلا انتخاب خوبي نیست .... من خودم همچین فکری میکردم تا قبل از اینکه از AppServ استفاده کنم

بعضی از منو های مامبو که اصلا نشون نمیده ... بعضی مو قع ها هم نوشته های بعضی از ماژول ها یا کامپوننت ها رو بخ صورت علامت سوال نشون میده .... بعضی وقت ها هم کارکرد بعضی از کامپوننت ها رو خراب میکنه و ...

به نظر من و خیلی از دوستان سعی کنید ازAppServ استفاده کنید.

dj_ahmad
08-12-2008, 07:48 PM
بله درست ميفرماييد.
البته wamp هم با بعضيcms ها مشكل داره!!! همه اينيي كه نام برديد نقاط قوت وضعف دارن ولي جامع ترينشون فكر كنم همون appserv باشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

dj_ahmad
08-12-2008, 07:54 PM
اينم يه نسخه portable كه خيلي ها لازمشون ميشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اينم يكي ديگه:

لينك دانلود:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mr_aliagha
08-12-2008, 09:44 PM
پیشنهاد من اینه که اگه از ویستا و مخصوصا سرویس پک 1 اون استفاده می کنید ، wampserver از همش مشکلش کمتره ، اما اگه از xp استفاده می کنید ، appserv حرف نداره

ghohestan
08-13-2008, 04:54 AM
من تو ویستا از APPSERVER استفاده می کنم و مشکلی ندارم
خیلی ازش راضی هستم و بهرتین مزیتش اینه که با استارت ویندوز، کلیه سرویس هاش استارت می شه!
پیشنهاد من نسخه AppServ 2.6.0

atoofy
08-13-2008, 11:44 PM
اينم يه نسخه portable كه خيلي ها لازمشون ميشه.

سلام. Xampp بی دردسر و کامل. یه نگاهی به مجموعه امکاناتش در منو بندازید...در ضمن از نظر سازگاری هم مثل سرور های مامبوسرور میمونه ;D

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی

مهدی.
08-14-2008, 04:18 AM
سلام
ولی به نظر من کار با APPSERVER راحتر تر و بهتر هستش.
اما XAMPP برای کسانی که کارهای خاصی نیاز هستش بکنن و نیاز دارن سرور رو راحت سفارشی کنن بهتر هستش.

البته نمیشه 100% گفت چه برنامه ای بهتر هست. کمی سلیقه و کمی آشنایی و علاقه و کمی اتفاقات در اینکه چه کسی با چه برنامه ای راحت تر هستش تأثیر داره.

اما تعداد بسیاری رو دیدم که از APPSERVER استفاده میکنن و راضی هستن و فکر میکنم بهترین شبیه ساز برای مامبو در سیستم شخصی باشه. البته من با این نسخه آخرش 2.6 مشکل دارم. ولی یه بار هم ندیدم سری 2.5 موردی داشته باشه.

موفق و پیروز باشید.