PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تيتر مطالب بلند رد ultimateblog در دو خط نمايش داده ميشوند

ebrahim1110
06-15-2008, 06:16 PM
سلام
در قالبultimateblog لينكهاي طولاني صفحه اول كه پايين مطالب بلند مياد در دو خط نوشته ميشه مثل عكس زير در سي اس اس هم چيزي پيدا نكردم اگر كسي بلده يه لطفي بكنه كمك كنه
يا علي

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
06-16-2008, 03:13 AM
سلام
مسئله اینجاست که جا نمیشن مگر اینکه قالب اون سمت راستش بزرگتر باشه که زشت میشه و یا اینکه ماژول را طوری تغیی بدید که مطالب را تا یک مقدار کاراکتر خاص نمایش بده

ebrahim1110
06-16-2008, 05:36 AM
سلام
نه جا داره چون در قسمت بادي هست من عكسو كوچيك كردم مثل ماژول ديده ميشه اصل عكس اينه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

حالا بايد چيكار كنم تا درست شه ؟
يا علي

نوید
06-16-2008, 06:23 AM
من فکر کردم مشکل در ماژول های بغل است ، برای حل این مشکل باید از CSS اقدام کنید

ebrahim1110
06-16-2008, 06:45 AM
سلام
بله سي اس اس رو گشتم اما چيزي پيدا نكردم ميشه بفرماييد چيرو بايد تغيير بدم ؟
يا علي

نوید
06-16-2008, 06:51 AM
آدرس سایتتون را بزارید

نوید
06-16-2008, 07:08 AM
مرورگرتون چیه؟
من توی IE6 , FF2 تست کردم مشکلی نبود اینم عکسشون:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ebrahim1110
06-16-2008, 06:57 PM
سلام
آقا نويد ممنون مروگرم آخرين ورژن آپديت شده فايرفوكس هستش نميدونم چرا اينطوري نشون ميده در هر صورت ممنون از كمكتون
يا علي