tina1385
06-15-2008, 07:57 PM
من یک منو می خواستم که وقتی صفحه به پایین یا بالا اسکرول می شه منو هم حرکت کنه.مثل سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با sothink DHTML Menu این منو را درحالت floating menu ساختم وتوسط ماژول درسایت انتشار دادم .الان مشکلی که دارم اینه که
وقتی رزلیشن عوض می شه (مثلا از 768*1024 به 864*1152) جای منو تغییر پیدا می کنه .واز کادر قالب بیرون می آد .ودر رزلیشن های بالاتربدتر هم می شه .
حتی وقتی براوزر درحالت نرمال می باشد با حالت ماکیسیمایز نیز موقعیت منو فرق دارد. در اکسپلورر واپرا و فایرفاکس نتایج مشابه می باشد.
چطوری این مشکل رو حل کنم ؟ویا راه دیگه ای برای ساختن منوی مورد نظر هست ؟
ممنون می شم استادان محترم پاسخ فرمایند.
با sothink DHTML Menu این منو را درحالت floating menu ساختم وتوسط ماژول درسایت انتشار دادم .الان مشکلی که دارم اینه که
وقتی رزلیشن عوض می شه (مثلا از 768*1024 به 864*1152) جای منو تغییر پیدا می کنه .واز کادر قالب بیرون می آد .ودر رزلیشن های بالاتربدتر هم می شه .
حتی وقتی براوزر درحالت نرمال می باشد با حالت ماکیسیمایز نیز موقعیت منو فرق دارد. در اکسپلورر واپرا و فایرفاکس نتایج مشابه می باشد.
چطوری این مشکل رو حل کنم ؟ویا راه دیگه ای برای ساختن منوی مورد نظر هست ؟
ممنون می شم استادان محترم پاسخ فرمایند.