PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل SMF با CB

msa407
06-16-2008, 06:07 AM
سلام
خسته نباشید
من پل SMF و CB رو نصب کردم و میخوام از Community builder برای ورود و خروج همچنین برای ثبت نام کاربرا استفاده کنم ولی متاسفانه چند تا مشکل بزرگ دارم
1- بعد از ثبت نام کاربر در SMF ایجاد نمیشود
2- هنگام ورود(login) ارور زیر ظاهر میشود

Notice: Undefined variable: db_connection in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 112

Fatal error: Cannot redeclare jdate() (previously declared in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 210

در ضمن من ماژولهای mod_smf_login , mod_comprofileronline, mod_comprofilermoderator و همه ی مامبوتهای SMF به جز SMF_login و MSF_logout را منتشر کرده و همچنین ماژولهای mod_cblogin و mod_login را از حالت انتشار خارج کردم .
3- البته مشکلی هم در نشان دادن تاریخ در CB دارم
از راهنماییتون سپاسگزارم

نوید
06-16-2008, 06:45 AM
مشکل ارتباط پایگاه داده است ، کاربر پایگاه داده مامبو و smf را به هم متصل نمایید تا مشکل برطرف شود

msa407
06-16-2008, 08:01 AM
متشکرم
ولی من از یک کاربر در هر دو پایگاه داده استفاده میکنم ولی همچنان این مشکل وجود داره؟!

سلام
مشکل از تقویم جلالی بود پاکش کردم مشکل حل شد.
اگه دوستان راهی بلدن که بشه این مشکل با تقویم جلالی رو حل کرد متشکر می شم بفرمایند

** دو پست شما یکی شد

mhadaily
06-17-2008, 07:00 AM
ممنون از اینکه راه حل رو بیان کردید

یاعلی

msa407
06-17-2008, 07:52 AM
خواهش میکنم مجید خان
ولی آیا شما راه حلی ندارید که بشه مشکل رو اساسی حل کرد پاک کردن بسته ی تقویم جلالی که راه حل نشد.متن ارور رو قبلا گذاشتم
متشکرم اگه بررسی بفرمایید