توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تگ کد مامبو لر ن
می خواستم اگه میشه مثل فروم مامبو لر یاد بدید به ما وقتی چیزی رو در نگ کد می ذاریم خودش چپ چین میشه و حتی کد ها رو رنگی می کنی انواع کلاس ها شو
؟
برای نمایش دادن کد به صورت چپ به راست باید در کلاس .code (معمولا اسمش اینه) CSS عبارت text-align:left; را قرار بدید
در مورد رنگی کردن کدها این امکان خود SMF هستشو نیاز به کار خاصی نیست
نوید جان می شه دقیق تر جای این فایل CSS و عبارت رو ذکر کنین؟!
firoozmandan
06-22-2008, 12:32 PM
سلام !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
سلام آقا/خانم فیروزمندان
بنده این فایل رو پیدا کردم و تغییرات رو اعمال کردم الانم دارم ازش استفاده می کنم
دلیل سوالم هم پس و پیش بودن نوشته ها توی پست دوست عزیزمون آقا نوید بود.
دلیل ننوشتن جواب دوباره به اینکه فایل کجا هست و ... این بود که خودم توی انمن خودمون یه قانونی دارم که پست پشت سر هم رو ممنوع می کنه.
و از قدیم هم گفتن هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند!!
firoozmandan
06-23-2008, 05:51 AM
سلام
در SMF اگر پروفایل هر شخص رو ببینید جنسیت طرف مشخص هست ! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر در پست بالا دقت بیشتری میکردید قطعا علامت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو میدید . این علامت جنسیت رو کاملا مشخص میکنه !
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.