توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شاخه پيشفرض قالب اشتباه است، لطفا با کليک کردن بر اين م
p30soft_org
06-17-2008, 07:44 AM
شاخه پيشفرض قالب اشتباه است، لطفا با کليک کردن بر اين متن آن را تصحيح کنيد.
سلام اين فروم منه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قالب دفايلت پاك شده و الان هر قالبي نصب ميكنم اين خطاي شاخه پيشفرض قالب اشتباه است، لطفا با کليک کردن بر اين متن آن را تصحيح کنيد. و نوشته ها و امكانات نشان داده نميشود
ميشه ببيند بگين مشكل از كجاست؟
قالب پیش فرض کلید هستش و باید باشه ، مجددا پوشه را اپلود نمایید
p30soft_org
06-17-2008, 10:38 AM
نكته مهم اينجاست كه من قالب پيش فرض را دوباره اپلود كردم هيچ مشكلي نداره
ولي وقتي قالب جديد نصب ميكنم اين پيغام را ميده !!!!
انجمنتون باز نمیشه تا ببینم:
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Port 80
p30soft_org
06-17-2008, 10:48 AM
الان اوردم تو صحفه اصلي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نباید مشکلی باشه ، اگر هم باشه من علتشو نمیدونم
p30soft_org
06-17-2008, 11:22 AM
من بايد چيكار كنم!! قالب هم نصب ميكنم پيغام كپي رايت هم ميده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
شما احتمالا در فایل قالب پیش فرضتون یک سری تغییرات بوده که حالا پاکش کردید به مشکل برخوردید و با جایگزین کردنش درست نمیشه.
اگر بسته خاصی نصب نیست یک بار همه فایل ها را نصب کنید بعدش یک smf خام بریزید و فایل repair_setting.php را اجرا کنید و بعد نصب تا مشکل کلا حل بشه
p30soft_org
06-17-2008, 11:43 AM
بسته اي كه نصب نيست فقط منظور شما اينه كه
يك بار smf نصب كنم
فايل repair_setting.php را باز كنم !!
فروم قبلي لازم نيست پاك بشه !!
فایل های فروم قبلی پاک بشه
فايل repair_setting.php را باز كنید
فایل های فروم جدید را بریزید
smf را نصب کنید
p30soft_org
06-17-2008, 12:51 PM
اقا نويد من هر كار كردم نشد!!! :'(
ميتونيد شما برام اين كار را بكنيد
کل مشخصات پایگاه داده و FTP را برام خصوصی ارسال کنید
الته قبلش بکاپ بگیرید
من اومدم براتون نصب کنم دیدم قالب VB را آوریدید بالا ، مثل اینکه مشکلتون حل شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.