ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال داشتم !

elhacker
06-17-2008, 01:52 PM
با سلام
1- چطور می تونم عکس رو جایگیزین نوشته کنم ، مثلا به جای نوشته پست جدید یک عکس بزارم مثل خیلی از انجمن ها ! ( قالب من outline )
خواهش می کنم که خیلی پیشرفته نگید و اگر لازم باشه که کد نویسی بشه یا کدی جایگزین بشه ، کلا همشو بنویسید ( آخه اگه شما نگید پس کی به ما بگه )

2- وقتی تو یک تاپیک پست میدم ، آخرین ارسالم ( تو یک مطلب) میره اول و بقیه مطالب ، یعنی مطالب قبلی میرن زیرش، باید چطوری درست کنم.

3- چطوری محدودیت به اندازه آواتار بدم.

4- چطوری rank بزارم واسه اعضا مثلا کسی که 30 تا پست داد یه rank بگیره و .... ، واسه این باید کجا رنک ها رو بریزم و از کجا مدیریت و ویرایش کنم.

5- چطوری میشه وقتی یک مطلبی رو از یه جایی کپی می کنم و داخل ویرایشگر میریزم همه اون مطلب و لینک و عکسایش با هم بیاد ؟ یکی از دوستانم گفته بود که باید BB code ها رو ویرایش کرد.

فقط اگه ممکنه زود جوابمو بدید ...
باز هم ممنون

نوید
06-17-2008, 03:27 PM
1- باید در قالب این امکانو بوجود بیاورید

2- تنظيمات قالب جاري -> بازنشاندن تنظیمات -> بازگشت به تنظیمات پیش فرض این قالب -> همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند. (این گزینه را از حالت انتخاب خارج نمایید)

3- فایل های پیوست و آواتار -> تنظیمات آواتار (اینجا میتونید اندازشو مشخص نمایید)

4- گروه های کاربری -> گروه های ارسال نامه

5- برای این کار بسته ویرایشگر حرفه ای را نصب نمایید

elhacker
06-17-2008, 05:56 PM
خیلی ممنون

اما در مورد سوال اول اگه ممکنه خیلی خیلی بیشتر و کامل توضیح بدید.

منتظرم
و
خیلی خیلی ممنون

نوید
06-17-2008, 06:03 PM
در مورد سوال اول توضیح دادن سخته چون هم زمانبره و نسبت به هر قالب این کار متغیر ، اینو دیگه باید بشنید پاش و با استفاده از PHP و قالبی که دکمه داره این امکانو بوجود بیاورید

elhacker
06-17-2008, 06:33 PM
ج 1 : کامل بگید

ج2 : همچین چیزی وجود نداره ...

یه سوال دیگه . چرا وقتی مینویسه درجه Administrator بعد زیرش میزنه دوبارهNewbie اینطوری میزنه :

مدیر کل سایت
Newbie

چطوری درست کنم هر کار کردم نشد.

نوید
06-17-2008, 06:50 PM
برای مورد اول مقدور نیست کامل بگم

برای جواب دوم از فارسی ساز smflearn استفاده کنید تا عبارت ها یکی باشن ، من این عبارت هارو دقیقا کپی کردم ، کمی دقت نمایید

یه سوال دیگه . چرا وقتی مینویسه درجه Administrator بعد زیرش میزنه دوبارهNewbie
جواب :: در تنطیمات قالب جاری -> مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها