توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیتم خالی در لیست منو ها
taha_u
06-18-2008, 11:34 AM
آیا این عادیه؟
به تصویر زیر دقت کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hossein.shokrzadeh
06-18-2008, 11:39 AM
تصویری نمیبینم ;D متاسفانه نمیاد
taha_u
06-18-2008, 01:19 PM
خیلی جالبه!
صفحه رو اگه Save کنی عکس رو هم ذخیره میکنه اما نشون نمیده!
به هر حال:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
majd66
06-18-2008, 01:39 PM
عزیزم برای اضافه کردن عکس از دکمه عکس استفاده کن ولین عکس بین کدهای اون قرار بده
hossein.shokrzadeh
06-18-2008, 02:01 PM
سلام
برو از مدیریت منو ها
بعد تیک اون منویی که عنوان نداره رو بزن و ویرایش و عنوان براش بزار :) حل میشه
یا علی علیه السلام
taha_u
06-18-2008, 02:56 PM
عزیزم برای اضافه کردن عکس از دکمه عکس استفاده کن ولین عکس بین کدهای اون قرار بده
خیلی ممنون از راهنمایی سازندتون! اما یه 4 سالی دیر گفتید! مشکل عکس احتمالاً مربوط به بروزر یا محلیه که Up کردم! ???
سلام
برو از مدیریت منو ها
بعد تیک اون منویی که عنوان نداره رو بزن و ویرایش و عنوان براش بزار :) حل میشه
یا علی علیه السلام
ممنون حسین جان، انجامش دادم، ولی نگاه کن:
حتی و قتی حذفش هم که میکنم با موفقیت حذف میشه اما بازم هست!!
abtin
06-18-2008, 04:02 PM
سلام
مشکل براش پیش اومده ولی نگران نباشید . از دیتابیس حذفش کنید حل میشه برای این کار :
به phpmyadmin برید . جدول mos_menu رو browse کنید . سپس این منو رو پیدا کنید ( احتمالا id اون 9999 هستش ) انتخابش کنید و حذفش کنید .
taha_u
06-19-2008, 11:43 AM
این آدرس در دیتابیس هست؟
چطور به اونجا برم؟
نرم افزاری میخواد؟
abtin
06-19-2008, 11:57 AM
گفتم که از phpmyadmin .
توی کنترل پنل هاستتون . اگه cpanel هست کنار گزینه ی database پیداش می کنید.
taha_u
06-19-2008, 01:47 PM
گفتم که از phpmyadmin .
توی کنترل پنل هاستتون . اگه cpanel هست کنار گزینه ی database پیداش می کنید.
کنترل پنلم Cpanel هست لینک phpmyadmin رو در انتهای صفحه اونم با Search پیدا کردم و در Table مربوطه یه گزینه Null بود که Id اونم 34 بود و حذفش کردم و بحمد الله درست شد!
ممنون! ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.