siavoosh
06-19-2008, 12:28 PM
سلام:
من به دلایلی مجبور شدم ودباره مامبو را نصب کنم و به همین خاطر خواستم اصولی پیش بروم .
الان در صفحه اول نصب به این گونه است :
نسخه PHP >= 4.3.0 بلی
- پشتیبانی فشردگی zlib در دسترس
- پشتیبانی XML در دسترس
- پشتیبانی MySQL در دسترس
- Note: MySQL Strict Mode is not support
configuration.php غیر قابل ویرایش
شما میتوانید نصب را ادامه دهید و در انتها کدی که به شما داده میشود را در فایلی به نام configuration.php کپی کرده و آنرا اپلود کنید.
مسیر ذخیره جلسات /var/lib/php/session,
Warning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(/var/lib/php/session) is not within the allowed path(s): (/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>********/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 305
غیر قابل ویرایش
و در قسمت ÷این تر آن به این گونه امکانات سرور را نوشته است :
دستور پیشنهاد ما سرور شما
Safe Mode: خاموش: روشن
Display Errors: روشن: روشن
File Uploads: روشن: روشن
Magic Quotes GPC: روشن: خاموش
Magic Quotes Runtime: خاموش: خاموش
Register Globals: خاموش: خاموش
Output Buffering: خاموش: خاموش
Session auto start: خاموش: خاموش
حال با این توصیف و ارورر بالا و دو مورد از امکانات PHP که با انچه مامبو نیاز دارد متفاوت است آیا نصب را ادامه دهم یا خیر
فقط زودتر جواب دهید تا نصب کنم.
من به دلایلی مجبور شدم ودباره مامبو را نصب کنم و به همین خاطر خواستم اصولی پیش بروم .
الان در صفحه اول نصب به این گونه است :
نسخه PHP >= 4.3.0 بلی
- پشتیبانی فشردگی zlib در دسترس
- پشتیبانی XML در دسترس
- پشتیبانی MySQL در دسترس
- Note: MySQL Strict Mode is not support
configuration.php غیر قابل ویرایش
شما میتوانید نصب را ادامه دهید و در انتها کدی که به شما داده میشود را در فایلی به نام configuration.php کپی کرده و آنرا اپلود کنید.
مسیر ذخیره جلسات /var/lib/php/session,
Warning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(/var/lib/php/session) is not within the allowed path(s): (/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>********/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 305
غیر قابل ویرایش
و در قسمت ÷این تر آن به این گونه امکانات سرور را نوشته است :
دستور پیشنهاد ما سرور شما
Safe Mode: خاموش: روشن
Display Errors: روشن: روشن
File Uploads: روشن: روشن
Magic Quotes GPC: روشن: خاموش
Magic Quotes Runtime: خاموش: خاموش
Register Globals: خاموش: خاموش
Output Buffering: خاموش: خاموش
Session auto start: خاموش: خاموش
حال با این توصیف و ارورر بالا و دو مورد از امکانات PHP که با انچه مامبو نیاز دارد متفاوت است آیا نصب را ادامه دهم یا خیر
فقط زودتر جواب دهید تا نصب کنم.