PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمائی برای نصب مامبو

siavoosh
06-19-2008, 12:28 PM
سلام:

من به دلایلی مجبور شدم ودباره مامبو را نصب کنم و به همین خاطر خواستم اصولی پیش بروم .
الان در صفحه اول نصب به این گونه است :

نسخه PHP >= 4.3.0 بلی
- پشتیبانی فشردگی zlib در دسترس
- پشتیبانی XML در دسترس
- پشتیبانی MySQL در دسترس
- Note: MySQL Strict Mode is not support
configuration.php غیر قابل ویرایش
شما میتوانید نصب را ادامه دهید و در انتها کدی که به شما داده میشود را در فایلی به نام configuration.php کپی کرده و آنرا اپلود کنید.
مسیر ذخیره جلسات /var/lib/php/session,
Warning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(/var/lib/php/session) is not within the allowed path(s): (/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>********/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 305
غیر قابل ویرایش

و در قسمت ÷این تر آن به این گونه امکانات سرور را نوشته است :

دستور پیشنهاد ما سرور شما
Safe Mode: خاموش: روشن
Display Errors: روشن: روشن
File Uploads: روشن: روشن
Magic Quotes GPC: روشن: خاموش
Magic Quotes Runtime: خاموش: خاموش
Register Globals: خاموش: خاموش
Output Buffering: خاموش: خاموش
Session auto start: خاموش: خاموش

حال با این توصیف و ارورر بالا و دو مورد از امکانات PHP که با انچه مامبو نیاز دارد متفاوت است آیا نصب را ادامه دهم یا خیر

فقط زودتر جواب دهید تا نصب کنم.

majd66
06-19-2008, 02:01 PM
سلام
به نظر من ادامه ندید با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا مسیر session برای شما قابل نوشتن کنند
safe mode هم باید خاموش باشه
و فایل configuration.php باید قابل ویرایش باشه ( تغییر پرمیشن به 777)

موفق باشید

siavoosh
06-19-2008, 06:07 PM
عزیز دیر جواب دادین :(
من نصب کردم همه چیز درسته فقط ادیتور لود نمیشه؟؟!! :-\ :&#039;(

abtin
06-19-2008, 06:53 PM
سلام
خوب حالا که چیزی نشده ! :D پاک کنید . مشکلتون رو با سرور حل کنید و دوباره نصب کنید .

همه چیز شاید درست باشه ولی با غیر قابل نوشتن بودن مسیر session ها و روشن بودن safe mode بعدها برای شما مشکلات به وجود می آید .

siavoosh
06-20-2008, 02:07 PM
ببینم برای ÷اک کردن تمام فایل ها رو باید از سرور پاک کنم . یا فقط دیتابیس رو ÷اک کنم .

لطفا روش صحیحش رو برام توضیح بدید چون دریوز سایت درست بود ولی امروز به همریخته و همجاش مرتب ارورر زیر رو نمایش می دهد:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>******/subdomains/******/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 664

atoofy
06-20-2008, 03:26 PM
سلام.براي اين كه كاملا سايت را پاك كنيد هم ديتابيس را پاك كنيد و هم فايل هاي مامبو را از روي هاستتون پاك كنيد.البته مي تونيد خود ديتابيس را پاك نكنيد و فقط با انتخاب تمام تيبل هاي درون ديتابيس؛ فقط تيبل هايي را كه توسط مامبو ايجاد شده پاك كنيد.

يــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــــلي

siavoosh
06-20-2008, 06:55 PM
یعنی می فرمائید 15 مگابایت فایل رو از روی سرور ÷اک و دوباره آپ کنم :&#039;(

راه بهتر و ساده تری نیست ???

atoofy
06-20-2008, 08:31 PM
سلام.خوب چرا 15 مگ؟ :o
15 مگ حجم پك باز شده ي مامبو هست. ;)شما اگه بسته ي مامبو را به صورت زيپ بريزيد روي هاست حجمش حدود 5.5 مگ بيشتر نيست. ::)بعد روي هاستتون فايل زيپ مامبو را اكستركت (استخراج) كنيد. :)

يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلي

siavoosh
06-21-2008, 08:52 PM
متاسفانه به دلیل مشکلات با سی پنل کنترل پنل من از ی پنل به پلسک تغییر کرده و این کنترل پنل نمی تونه فایلهای زیپ رو ایکستراک کنه و باید 15 مگابایت رو با اف تی پی سند کنم که .........

abtin
06-21-2008, 09:04 PM
چرا پلسک هم می تونه !

فقط باید موقعی که browse رو میزنید که آپلود کنید . یه تیک داره کنارش که بعد از آپلود اکسترکت هم بکنه.