توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعداد استفاده از Outline
rasch
06-20-2008, 03:25 PM
سلام دوستان،
از اونجا که قالب های زیبا معمولاً به تعداد برای فروم های رسمی استفاده می شن و این اصلاً ظاهر خوبی نداره...
می خواستم بپرسم تا بحال چند نفر این قالب رو برای فرومشون انتخاب کردن، و یا قصد دارن که بکنن...
منظوز از این سؤال اینه که اگر تعداد از یه حدی بیشتر باشه، هر کی که براش امکان داشت یه تفاوت هایی توی قالب برای نسخه خودش ایجاد کنه، تا شباهت و تکراری بودن، چیزی از اعتبار اون فروم کم نکنه ;)
این قالب زیاد استفاده شده شاید در بیش از 100 سایت
rasch
06-20-2008, 06:35 PM
ایرانی؟؟؟
rasch
06-21-2008, 04:54 AM
چجوری میشه یه تعدادی از اونها رو دید؟ یعنی لیستشون رو پیدا کرد؟؟ با سرچ گوگل و ... که نمیشه. شما ضمناً چجوری به این آمار رسیدی؟
من شک دارم اصلاً 100 تا فروم فعال ایرانی وجود داشته باشه (حالا بماند اونایی که از VB و BB و ... استفاده می کنن، و حتی اونایی که از سایر قالب های SMF استفاده می کنن.... ???
[hr]
ضمناً من به تازگی با SMF آشنا شدم (قبلاً phpBB رو کار میکردم)، میخواستم بدونم این تغییراتی که برای کارکردم پک ها روی سایر قالب ها باید اعمال بشن از چه قرارن، آیا مرجع یا راهنمایی هست؟ اگه ممکنه معرفی کنید، [ 8) همکاریم! HTML و ِDW ...می دونم، این از اون موردهای تومخی آماتوری نیست!!]
راهنمایی متاسفانه در نصب بسته روی سایر قالب ها وجود نداره ، ولی اگر نصبشون کنید قالبتون حرفه ای میشه
rasch
06-21-2008, 07:39 AM
پس این تغییرات رو چجوری میشه پیدا کرد، باید بشینم مقایسه کنم خط به خط؟؟!! حتماً یه جایی توضیح داره که چی رو کجا باید تغییر داد؟!
توی فایل xml بسته تغییرات کاملا مشهوده ، به راحتی میتونید بفهمید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.