PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش Notice: Undefined variable: db_connection در بالای صفحه ی SMF

msa407
06-22-2008, 05:29 AM
سلام
ببخشید من مجددا و به طور جداگانه مجبور شودم در مورد این پیام سوال کنم که هم در قسمت مدیریت و هم در بالای صفحه ی SMF هنگامی که از پل استفاده میکنم و از مامبو به SMF میریم نمایش داده میشه

Notice: Undefined variable: db_connection in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 112
یک فایلی نوید خان فرمودند که من اصلا توی مامبو نداشتم ولی از ایشون دریافتش کردم و تغییراتی که فرموده بودند هم اعمال کردم ولی هیچ اثر نکرد.
سپاسگزار میشوم بنده رو راهنمایی بفرمایید

firoozmandan
06-22-2008, 07:22 AM
سلام

من در انجمن smf چک کردم جوابی که گرفتم :

1- You did not add the absolute path to SMF in the com_smf config (joomla admin, components section)

2- You did not add the code into the head section of your joomla template file.

یا علی

mohajer
06-24-2008, 10:14 AM
با سلام
البته من مشکلم با ایشون یکم فرق می کنه . ولی به هر حال درباره اون قسمت دوم فرمایشتون مگه کدی رو هم باید به ایندکس قالب اضافه کنیم !
من تا حالا تو آموزش ها به این نکته نرسیده بودم
اگر ممکنه یکم توضیح بدید
باز هم از توجهتون سپاسگزارم
در پناه حق باشید

mohajer
06-24-2008, 10:28 AM
شاید باور نکنید ولی نود در صد مشکلات من اینجا حل شد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا دقیقا مشکلی که دارم همین مشکل جناب msa407هست لطفا راهنمایی کنید که چه کدی رو باید وارد کنم
در پناه حق باشید