توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با عضو گيري
par82
06-22-2008, 02:35 PM
براي عضو گري بايد از ماژول ورود-خروج استفاده كرد؟
من روي سايت اين ماول را فعال مي كنم ولي وقتي براي عضويت مي رومفقط چند باكس براي ورود اطلاعات هست بدون اينكه معلوم باشد هر كدام براي چيست. يعني نام و نام كاربر و پسورد و اينها را اصلا نمايش نميدهد. لطفا مرا راهنمايي كنيد.
atoofy
06-22-2008, 04:40 PM
سلام. یعنی هیچ نوشته ای در ماژول نیست؟ماژولتان متون زیر را ندارد؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا آدرس سایتتون را هم بزارید.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــــلی
par82
06-22-2008, 10:53 PM
چرا هست. ولي وقتي روي عضويت كليك مي كنيم، صفحه اي كه براي ثبت نام كاربر مي ايد فقط چند باكس براي ورود اطلاعات است بدون اينكه بدانيم هر باكس از ما چه اطلاعاتي مي خواهد. من بخاطر اينكه اين اشكال در ماژول هست آن را در سايت فعال نكرده ام . نمي دانم كجا بايد برايش تعيين كنيم كه چه اطلاعاتي از كاربر بگيرد؟ آيا خودش به طور پيش فرض مي داند؟ پس چرا در صفحه چيزي نمايش داده نمي شود؟
atoofy
06-22-2008, 11:13 PM
سلام.لطفا ماژول را در سایت فعال کنید آدرس سایت را بزارید اینجا تا بررسی بشه.احتمالات مختلفی وجود داره.
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ـــلی
AhmadMozahem
06-23-2008, 04:19 AM
آدرس رو هم لطف کنید
par82
06-23-2008, 09:42 AM
سلام. با تشكر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا تا كسي اين مسئله را در سايت نديده به من پاسخ دهيد كه آبروي سايت نرود.
atoofy
06-23-2008, 10:33 AM
سلام دوست عزیز. :)من هم در Firefox و هم در IE6 چک کردم هیچ مشکلی نداره.یک عکس هم براتون می زارم تا خودتون ببینید.(با ملیک روی عکس آن را در اندازه ی اصلی ببینید)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
شما کش (cache) مرورگرهاتون را پاک کنید و از روی سیستم های دیگه هم امتحان کنید.ان شاءالله درست میشه. ;)
پس سایتتون مشکلی نداره. :)
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــاعــــــــــــــــ ـــــــــــــلی
par82
06-23-2008, 10:57 AM
بسيار متشكرم از پاسخگويي سريعتون.
حالا فهميدم مشكل از كجاست. البته من اين مشكل رو در يك تاپيك ديگه هم مطرح ردم كه هنوز جواب نگرفتم. و اون اينه كه صفحات داخلي سايت در IE7 مثل اين است كه پشت منو مي رود. يعني مثلا در همين صفحه عضوگيري، عناوين باكس ها ديده نمي شود. انگار صفحه به طرف راست كشيده شده باشد. اگر از طريق منوي اصلي وارد صفحات شويم به اين مشكل بر مي خوريم. در موزيلا اين مسئله نيست اما در IE7 هست.
البته وقتي قالب سايت را عوض مي كنم و مثلا به 2007 مي برم مشكل حل مي شود. ولي من فعلا مايلم با همين قالب كار كنم. اگر مي شود راهنماييم كنيد.
atoofy
06-23-2008, 11:09 AM
سلام.خوب آقا آبتین که در تاپیک مشكل صفحات داخلي سايت با قالب clean247 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جوابتون را دادند و گفتند که قالب را براتون بهینه می کنند. :) تا اون موقع هم می تونید همونطور که در تاپیک مذکور گفتند مشکلتون را حل کنید.
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.