توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نمايش تعداد ارسال ها
elhacker
06-23-2008, 06:39 AM
با سلام خدمت آقاي زراعتي
يك مشكل ؟ وقتي كه من در هر انجمن يك زير گروه درست ميكنم و تويه زير مجموعه ها پست ميدم تو نمايش ارسال هاي اون انجمن نميزنه ؟ و ميزنه ارسال0 - نمايش 0
و يك مشكل اينه : توي هر قالبي كه من از شما دانلود كردم و گرفتم وقتي يك پست جديد ميدم علامت اون انجمن كه مثلا نوشته پست جديد - به همون حالت قبلي ميمونه و علامت پست جديد نمياد.
و يك درخواست من قالب Silent wave رو ميخوام كه گروه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ازش استفاده ميكنند.
و قالب Urban رو فارسي كنيد از اينجا ميتونيد ببنيد : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون
firoozmandan
06-23-2008, 06:43 AM
سلام
مشکل اول : admin انجمن >> مديريت انجمن ها >> روی تنظیمات کلیک کنید
روبروی "شمارش نامه های زیر انجمنها در شمارش تعداد ارسال کل انجمن" تیک بزنید و ذخیره کنید مشکل حل میشه
مشکل دوم : خود شما پست زدید درسته ؟ پس برای شما اون مطلب جدید نیست ... و نباید ....
دانلود قالب Silent Wave (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
elhacker
06-23-2008, 06:50 AM
اولا يه تشكر ويژه كه خيلي خيلي جواب پست ها رو ميديد. ممنون
ثانيا
وقتي كه مي خوام قالب رو دانلود كنم اين اخطار رو ميده !
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Incorrect syntax was used in a comment. Error processing resource '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;. Li...
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!----- SMFLearn Commercial Template ----- Designed and Developed by Mambolea...
بعدش قالب جديد ندارين مثل قالب مجيد آنلاين يا ...
firoozmandan
06-23-2008, 06:53 AM
سلام
شما احتمالا از IE 6 استفاده میکنید
از Firefox و یا Internet explorer 7 استفاده کنید مشکلتون حل میشه
لیست تمام قالب ها رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در حال حاضر حدود 26 قالب فارسی در لینک بالا موجود هست
یا علی
elhacker
06-23-2008, 08:54 AM
- وقتی تو یک تاپیک پست میدم ، آخرین ارسالم ( تو یک مطلب) میره اول و بقیه مطالب ، یعنی مطالب قبلی میرن زیرش، باید چطوری درست کنم.
شما جواب دادین که :
- تنظيمات قالب جاري -> بازنشاندن تنظیمات -> بازگشت به تنظیمات پیش فرض این قالب -> همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند. (این گزینه را از حالت انتخاب خارج نمایید)
من در قسمت تنظیمات پیش فرض اسم قالب خودمو (slinet wave ) رو نمیبینم.چیکار کنم؟
firoozmandan
06-24-2008, 10:06 AM
سلام
اگر ممکنه اسکرین شات صفحه مورد نظر رو اینجا قرار بدید
یا علی
elhacker
06-24-2008, 04:29 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
elhacker
06-24-2008, 05:53 PM
یک جای دیگه اپلود کنید ، لینک هاتون ****** هستن
elhacker
06-29-2008, 04:17 PM
elhacker
06-30-2008, 12:54 PM
دوباره آپلود کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.