PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بزرگ شدن فونت

HuNTeR
06-26-2008, 04:05 AM
سلام به همه
راستش من سایتم رو با پکیج آپدیت Smf از 1.1.4 به 1.1.5 آپدیت کردم(پکیچ کامل رو آپلود کردم وupgrade.php و...)
ولی بعد از آپدیت که موفقیت آمیز هم بود تو تم دیفالت فونت ها بزرگ شده البته نه خیلی ولی قبلا بهتر بود
می خواستم بدونم چه طوری باید به حالت اولش برش گردونم؟؟
توی style.css هم یه مقدار تغییرات دادم ولی چون نمی دونستم دقیقا کجا هستش به نتیجه ای نرسیدم

firoozmandan
06-26-2008, 05:53 AM
سلام

اگر ممکنه لینک سایتتون رو بذارید و دقیقا بگید کجا فونت ها بزرگ شده تا خدمتتون عرض کنم کدوم کلاس رو باید ادیت کنید

یا علی

HuNTeR
06-26-2008, 06:10 AM
سلام
من در واقع سایت رو هنوز آپدیت نکردم بلکه دیتابیس رو آوردم لوکال و Upgrade کردم تا مطمئن شم که مشکلی پیش نمیاد
این عکس قبل از upgrade رو نشون میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و این هم بعد Upgarde
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

omidp
06-26-2008, 06:18 AM
اگر ممکنه لینک سایتتون رو بذارید و دقیقا بگید کجا فونت ها بزرگ شده تا خدمتتون عرض کنم کدوم کلاس رو باید ادیت کنید

HuNTeR
06-26-2008, 10:08 AM
من در واقع سایت رو هنوز آپدیت نکردم بلکه دیتابیس رو آوردم لوکال و Upgrade کردم تا مطمئن شم که مشکلی پیش نمیاد

عرض کردم که من هنوز سایتم رو آپدیت نکردم و این بزرگ شدن فونتها نتجیه آپدیت بک آپ من تو لوکال هستش

firoozmandan
06-26-2008, 11:23 AM
کلاسهای زیر را بررسی کنید :

body, td, th, tr

{

color: #000000;

font-size: small;

font-family: Tahoma,Tahoma;

}

.windowbg2

{

color: #000000;

background-color: #f6f6f6;

}
a:link

{

color: #476c8e;

text-decoration: none;

}

a:hover
{

text-decoration: underline;

}

اگر هم میخوایین بدون تغییر کد سایت به حالت قبل برگرده فایل CSS قالب قبل رو جایگزین فعلی کنید

یا علی