PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ADOdb و AXMLS

atoofy
06-26-2008, 01:59 PM
سلام. من این سوالی را که الان می پرسم در تاپیک اخبار ، بحث و گفتمان پیرامون RoadMap مامبو ! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم مطرح کردم ولی به جوابی نرسید. گفتم یه تاپیک جدا با نام اختصاصی باز کنم بلکه جوابی حاصل بشه.سوال:

این ADOdb و AXMLS هم فریم ورک هستند؟ (مثل CakePHP ؟ ) توی خود Roadmap که کاراییشون را اینجوری نوشته بود:

Utilize ADOdb/AXMLS for the portable installer

میشه بگید دقیقا چی هستن و چی کار می کنن؟ این portable installer به چه دردی می خوره؟

یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــــلی

nice
06-26-2008, 03:56 PM
سلام

ADOdb در واقع یک رابط هست که کلاس ها و کتابخانه هایی از توابع برای شما فراهم میکنه که شما یک سیستم که دارای امکانات زیادی هست مانند یک سیستم مدیریت محتوا برای اتصال به بانک مورد نظز برنامه نویس مجبور نباشه سیستم را چند بار با توابع مختلف برای دیتابیس های مختلف برنامه نویسی کنه با یکبار کد نویسی و استفاده از این توابع این کتابخانه سیستم شما قادر اتصال با همه ی دیتابیس های موجود خواهد بود از قبیل
mysql, sql server,
و دیگر بانک های اطلاعاتی ...
که الان مامبو فقط با mysql که در واقع php بیشتر باهاش سازگار هست کار میکنه و نمونه استفاده این کتابخانه فکر میکنمدر جوملا 1.5 میشه دید.

یا علی!

atoofy
06-26-2008, 04:29 PM
خیلی ممنونم آقای رجبی. پس با این حساب ADOdb هم یه نوع فریم ورک هست دیگه ::)
جوملا 1.5.3 را هم دیدم. پس اون هم از ADOdb استفاده می کنه؟! :o
سوالات دیگه را هم هرکس اطلاع داره لطفا جواب بده.

بازهم ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ـــــــلی