توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو سوال
Danial_Hiv
06-27-2008, 09:57 PM
با درود
دوستان چطوری عکس بالای سایت رو عوض کنم؟
یعنی مسیر عکس تو هاست کجاست؟
همون بزرگه
روش زده mambo 4.66.2p
و سوال بعدی هم:
ته سایت هم
اخرین اخبار و محبوب ترین ها هست
چطور میشه حذفش کرد؟
یا تغیرات داد
آخرین اخبار
آیا می توانم ساختار نمایش محتوای صفحه اصلی را تغییر دهم
آیا اعضا اجازه ارسال و ویرایش و انتشار مطالب را دارند؟
آیا می توان مطلب را مخصوص برخی اعضا کرد؟
اطلاع از آخرین تغییرات مامبو
امنیت مامبو در چه حدی است؟
محبوب ترین ها
مهمترین بخش های مامبو (54 بازدید )
به مدیریت محتوای مامبو خوش آمدید (25 بازدید )
محتوای استاتیک چیست؟ (22 بازدید )
اطلاع از آخرین تغییرات مامبو (20 بازدید )
امنیت مامبو در چه حدی است؟ (18 بازدید )
atoofy
06-27-2008, 10:54 PM
سلام :)خوبی دوست عزیز؟
اول از همه باید عرض کنم خدمتت که عنوانی که برای تاپیک گذاشتی عنوان مناسبی نیست و همچنین دو سوال مجزا را نباید در یک تاپیک مطرح می کردید. ;) لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را یه سری بهش بزنید.
در مورد سوال اول: مسیر عکس های قالب در مامبو به این صورت هست : /templates/images که خوب اونجا می تونید عکس دلخواهتون را جایگزین عکس فعلی کنید.
در مورد سوال دوم: در واقع این دو ماژول هستند که برای حذف یا تغیر اون ها باید از قسمت مدیریت مامبو برید به ماژول ها --> ماژول های بخش کاربری و در اونجا ماژول مورد نظرتون را می تونید انتشار بدین یا از حالت انتشار خارج کنین.همچنین می تونید با ویرایش هر ماژول ویژگی های اون را تغییر بدید.مثلا در مورد ماژول آخرین اخبار پس از ورود به قسمت ویرایش می تونید ویژگی های زیادی از جمله بخش هایی که در این ماژول نمایش داده می شوند و ... را مشخص کنید.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ــلی
Danial_Hiv
06-28-2008, 07:25 AM
خدا خیرت بده
اسم عکس رو بده
سی پنل 11 هست
بلد نیستم زیاد کار کنم باهاش
ته سایت رو درست کردم
ولی عکس رو هنوز نه
یک سوال دیگه
الان سایت رو اوکی کردم
چطوری مطلب بفرستم؟
سوال دگیر:
می خوام در منو اصلی
زیر مجموعه هامو بسازم
مثلا:
ایران و ابادان و .. .
رفتم منو =>منو اصلی رو جدید زدم
بعد یک مشت گزینه امد نمی دونم کدام رو بزنم
مثل : ایم و جدول .. .
من می خوام این ایران که ساخته می شود
وقتی روش کلیک میشه
مثل تماس با ما یا لینکستان بره تو صفحه
و مطالبی که می نوسیم نشان بده
** پست های شما یکی شد
mhadaily
06-28-2008, 07:43 AM
دوست من کمی صبر کنید پست سر هم پست نزنید و سوالات متفاوت
کمی تحمل کنید تا دوستان جواب شما رو بدن
در ضمن سوال هایی که متفاوت هستن براش تاپیک های جداگانه باز کنید و یا اینکه جستجو کنید
مرسی
atoofy
06-28-2008, 09:03 AM
سلام دوست من. شما که تاپیک را ترکوندی ;)لطفا همون طور که آقا مجید فرمودند و بنده هم بالا عرض کردم خدمتتون برای هر سوال متفاوت یک تاپیک جدا بزنید.پیشاپیش از همکاری شما ممنونم :)
عرض کنم در مورد عکس که وقتی در سی پانل وارد فایل منیجر شدید به پوشه ی مامبو برید و از اون جا به مسیر templates/ja_sabina/images برید (البته اگه قالب شما اسمش ja_sabina هست) و در اونجا عکسی به نام mainheadbg.jpg هست که باید اون را تغییر بدین.
برای ارسال مطلب هم بعد از ورود به بخش مدیریت سایت و انتخاب تمامی محتوا یا محتوای استاتیک (سته به نوع مطلبتون) دکمه ی جدید را بزنید و اونجا مطلبتون را بفرستید.
برای ایجاد زیر منو هم در منوها باید پس از ورود به منوی مورد نظر و بعد از زدن دکمه ی جدید و انتخاب نوع آیتم منو ،(یا اینکه از آیتم های فعلی منو وارد قسمت ویرایش یکی از آنها بشید) و وقتی وارد قسمت تنظیمات شدید در مقابل عبارت "زیر منوی کدام منو باشد:" نام آیتمی را که می خواهید شاخه ی اصلی آیتم جدیدتان باشد انتخاب کنید.
من می خوام این ایران که ساخته می شود
وقتی روش کلیک میشه
مثل تماس با ما یا لینکستان بره تو صفحه
و مطالبی که می نوسیم نشان بده
خوب این سوال شما یه کم پاسخش گسترده می شه . ولی فکر کنم همین قدر کافی باشه :
ببینید این ایران که گفتید می تونه یه بخش باشه، می تونه یه مجموعه باشه و می تونه یه محتوای استاتیک باشه که در هرکدوم از این موارد شما با وارد شدن به قسمت ویرایش اون مطلب یا اون بخش یا اون مجموعه می تونید در قسمت "لینک در منو " ،اون آیتم را در منوی مورد نظرتون قرار بدید.
در ضمن دوست من حتما یه سری به سایت مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و مخصوصا بخش های "آموزش" و "مامبو چیست" آن بزنید که کارتون خیلی پیش می ره. از جستجو در انجمن قبل از هر سوالی هم غافل نباشید.
موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــاعــــــــــــــ ـــــــــــــــــــلی
Danial_Hiv
06-28-2008, 10:46 AM
عزیز:
ببنید:
من می خوام در منو اصلی==========> زیر صفحه اصلی
گزینه هایی درست کنم
فهرست مانند:
صفحه اصلی
ایران
ابادان
خرمشهر
تماس باما
همین
بعد مطلب که ارسال می کنم تو آبادان
ملت وقتی در منو کلیک می کنن ابادان رو
مطالبی که در ابادان زدم بیاد
همین!@ >:(
atoofy
06-28-2008, 11:24 AM
سلام. مگه با کارهایی که بالا گفتم حل نشد؟
ببینید این طور که معلومه شما باید یه بخش یا یه مجموعه بسازید به نام آبادان یا ایران یا ... (از طریق قسمت مدیریت مامبو) بعد هم در همون بخش مدیریت برید توی منوها --> منوی اصلی و دکمه ی جدید را بزنید و بعد در صفحه ای که میاد گزینه ی بلاگ - مجموعه محتوا یا بلاگ - بخش محتوا را انتخاب کنید و دکمه ی بعد را بزنید و بعد هم در صفحه ی جدید مشخصات لینکتون را تنظیم کنید. برای نمایش مطالبتون توی این لینک ها هم کافیه از قسمت مدیریت مامبو --> تمامی محتوا دکمه ی جدید را بزنید و مطلبتون را اونجا بنویسید و ضمن تنظیم مشخصات مطلب، مجموعه و بخش مورد نظر برای اون مطلب را هم مشخص کنید و ذخیره کنید.
باز هم تأکید می کنم لطفا یه سری به آموزش ها و مقالات سایت مامبولرن بزنید و قبل از پست دادن جستجو کنید.این طوری احتمالا زودتر به جواب می رسید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ـــــاعــــــــــــــــــ ــــــــــلی
majd66
06-28-2008, 11:47 AM
سلام
دوست عزیز شما یک مقدار توی انجمن جستجو کنید جواب تمام این سوال ها قبلا توی تاپیک های دیگر داده شده.
در مورد سوال آخر هم شما اول باید برید
1- توی مدیریت بخش(بخش ایران را ایجاد کنید)
2- مدیریت مجموعه ها (مجموعه آبادان،خرمشهر و... ایجاد کنید)
3- مدیریت منو ها----> منوی اصلی --> آیتم های منو ---->جدید--> بلاگ مجموعه --> مجموعه مور نظر(آبادان) انتخاب کنید
همین ! @ :)
Danial_Hiv
06-28-2008, 02:39 PM
درود
عزیزان:
داشتم عکس قرار می دادم تو سایت
زدم تو insert picture فکر کنم
پنجره جدید باز میشه
اما سفید میشه
همه ابزار های نوشتاری این طوری میشه
میره پنجره جدید(پنجره کوچک) بعد صفحه سفید میشه
abtin
06-28-2008, 07:04 PM
درود
عزیزان:
داشتم عکس قرار می دادم تو سایت
زدم تو insert picture فکر کنم
پنجره جدید باز میشه
اما سفید میشه
همه ابزار های نوشتاری این طوری میشه
میره پنجره جدید(پنجره کوچک) بعد صفحه سفید میشه
دوست عزیز . دیگه هرچی سوال داشتین اینجا پرسیدید :D ! من به اینسوال اینجا پاسخ نمی دم . لطفا برای این سوالتون تاپیکی جداگونه باز کنید . طبق قوانین انجمن موضوعات رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید ممنون
Siamak
06-29-2008, 07:32 PM
این تاپیک قفل میشه. لطفا برای سوال جدید تاپیک جدید باز کنید و عنوان اون رو هم متناسب با موضوع سوال انتخاب کنید. در غیر این صورت اون تاپیک هم حذف خواهد شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.