PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک قالب

shahabazizi
06-28-2008, 06:41 PM
سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم کسی این قالب phpbb رو برای smf داره اگه هم فروشی داره خریداریم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> . حتما باindex.php بزنید
با تشکر ;)

نوید
06-29-2008, 02:55 AM
شما می توانید برای سفارش این قالب با sales [at] mambolearn.com تماس بگیرید

shahabazizi
06-29-2008, 03:25 PM
جلبه . تو انجمن زودتر جواب میدن . من هم به info و هم به ads میل زدم جواب منو ندادن !

AhmadMozahem
06-29-2008, 04:34 PM
info ایمیل آقا محسن هستش شما برای خرید یا سفارس باید با sales [at] mambolearn.com تماس بگیرید نوید جان که گفتن

shahabazizi
06-29-2008, 06:49 PM
همون Sales هم زدم (اشتباه نوشته بودم Ads)

shahabazizi
06-30-2008, 02:43 PM
من آدرس اصلی سایتم ir2rap.com هست که *****ه و بقیه دومین ها کنارش پارک شده آدرس جدید هم که ***** نیست
اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> حالا یه مشکل عجین وقتی می زنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خودش میره به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که *****ه
یکی گفت بدلیل اسکرپته که اومدم smf نصب کنم بد انگار مشکل ربتی به اسکریپت نداره ممنون میشم یکی کمکم کنه که چه چوری حلش کنم

shahabazizi
07-01-2008, 09:44 AM
?

نوید
07-02-2008, 02:56 AM
من آدرس اصلی سایتم ir2rap.com هست که فیلتره و بقیه دومین ها کنارش پارک شده آدرس جدید هم که فیلتر نیست
اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> حالا یه مشکل عجین وقتی می زنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خودش میره به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که فیلتره
یکی گفت بدلیل اسکرپته که اومدم smf نصب کنم بد انگار مشکل ربتی به اسکریپت نداره ممنون میشم یکی کمکم کنه که چه چوری حلش کنم

سوالات جدید را در موضوع جدید مطرح نمایید