PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : session save path

mehdiostad
01-20-2006, 12:41 AM
سلام خدمت همه دوستان
من در وقتی که وارد پوشه مامبو میشم شکل زیر ظاهر میشه ،همانطوری که میبینید 2 تا ایراد میگیره 1 به session save path و اون یکی هم register globals لطقا بگین این مشکلها را چگونه حل کنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پ.ن مدیر : لطفا عنوان را متناسب با متن تاپیک انتخاب کنید . قوانین انجمن را مطالعه نمایید . متشکرم .

- عنوان شما ویرایش شد .

iransbs
01-20-2006, 08:42 AM
دوست عزیز شما نصب را ادامه بدهید و مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد ولی بهتر است که رجستر گلوبال خاموش باشه که چون شما از نسخه 4.5.3 مامبو لرن استفاده می کنید باز هم به مشکلی بر نخواهید خورد
ولی برای قابل ویرایش کردن tmp به قسمت مدیریت فایل ها در سی پنل شوید و سطح دسترسی tmp را در ریشه 0777 کنید
موفق و پیروز باشید

shetaban
12-22-2006, 08:04 AM
ولی برای قابل ویرایش کردن tmp به قسمت مدیریت فایل ها در سی پنل شوید و سطح دسترسی tmp را در ریشه 0777 کنید
کنترل پنل من پلسکه
و فایلی به اسم tmp نداره

shetaban
12-22-2006, 08:42 AM
کنترل پنل من پلسکه
و فایلی به اسم tmp نداره

در فایل منیجر فقط این پوشه ها وجود داره:
cgi-bin
anon_ftp
conf
pd
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
subdomains
statistics
private
web_users
error_docs
شاخه اصلی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است که در آن هم فقط فایلهای مامبو وجود دارد

چطور می توانم Session save path را قابل ویرایش کنم؟

نوید
12-22-2006, 08:47 AM
برای فعال کردن register globals و session هات با هاسست تماس بگیر
موفق باشی

shetaban
12-24-2006, 02:01 PM
ابتدا هنگام نصب این ارور را میداد
Session save path /var/lib/php/session, Unwriteable
با مسول هاستم تماس گرفتم
حال این ارور را می دهد:
Session save path tmp, Unwriteable

دوتاشون یکی هستند فقط دومی این عبارت را نداره:/var/lib/php/session

لطفا توضیح دهید در کنترل پنل پلسک چطور این تنظیم را انجام می دهند (البته توسط ادمین سرور)

sorry4uboth
12-24-2006, 02:19 PM

تاپیک بسته شد