p30games
06-29-2008, 12:24 PM
خوب من یک وب سایت دارم میسازم یک قالب هم یکی از دوستان داره طراحی میکنه البته زیاد با مامبو آشنا نیستش .
من میخواستم یک وب سایت مثل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> داشته باشم.
یعنی وقتی رو یکی از پیش نمایش ها کلیک کنید بره و یک توی یک قالب جدید واز بشه البته اینو میدونم چه جوری میشه درست کرد .
ولی طراحی قالب مامبو یک کمی سخت است شاید چون من عادت بهش ندارم اینجوری
البته قالب طراحی شده رو براتون عکسش رو میفرستم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در کل توی میهن بلاگ موفق بودیم.
آدرس وبلاگ قبلی :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب آدرس جدید :
است البته هنوز مامبو رو نصب نکردم.
در کل میخواستم بدونم کسی هست اینجا که قالب رو برای ما ترجمه کنه.
یا کمکی به ما کنه ممنون میشم.
من میخواستم یک وب سایت مثل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> داشته باشم.
یعنی وقتی رو یکی از پیش نمایش ها کلیک کنید بره و یک توی یک قالب جدید واز بشه البته اینو میدونم چه جوری میشه درست کرد .
ولی طراحی قالب مامبو یک کمی سخت است شاید چون من عادت بهش ندارم اینجوری
البته قالب طراحی شده رو براتون عکسش رو میفرستم .
در کل توی میهن بلاگ موفق بودیم.
آدرس وبلاگ قبلی :
خوب آدرس جدید :
است البته هنوز مامبو رو نصب نکردم.
در کل میخواستم بدونم کسی هست اینجا که قالب رو برای ما ترجمه کنه.
یا کمکی به ما کنه ممنون میشم.