توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يك سوال خيلي فوري - كارد كرد ماژول در حين غير فعال بودن
hentjanson
06-30-2008, 05:39 AM
سلام من مي خوام ماژول امار بازديد هامو از صفحه اصلي بردارم ولي مي خوام برام بشماره و بشه فهميد چقدر بازديد كننده دارم چطور اينكارو كنم نمي خوام شمارنده در معرض ديد باشه فقط خودم امارو بدونم
firoozmandan
06-30-2008, 05:52 AM
سلام
ابتدا نظر شما رو به جمله زیر جلب میکنم :
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
در آینده برای باز کردن تاپیک جدید توجه بیشتری داشته باشید ....
برای این کار لازم هست آمار رو از قسمت تنظیمات کلی فعال کنید - ماژول مربوطه رو کلا از حالت انتشار خارج کنید .
مدیریت سایت >> بخش کاربری >> آمار سایت
آمار رو در این صفحه مشاهده کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.