توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت دانلود می خوام
mvardin
07-07-2006, 04:16 AM
اگه یه نفر لطف کنه و بگه چی جوری میشه یه بخش مثل همین سایت مامبولرن درست کرد ( بخش دانلود) ممنون میشم
firoozmandan
07-07-2006, 08:35 AM
سلام ;)
کامپوننت Remository کاملا فارسی شده و آموزش اون هم نوشته شده و به زودی در سایت قرار میگیره که کاربران بتونند امکان دانلود رو به سایتشون اضافه کنند .
یا علی
YTERR0R
07-07-2006, 11:45 AM
من عجله دارم کی آماده میشه ؟
javad583
07-07-2006, 05:44 PM
البته خود مامبولرن داره از DOCman استفاده میکنه که تا 2 روز دیگه فارسی سازیش کامل میشه و در احتیار تیم میذارم.
amirb55
10-04-2006, 07:03 AM
سلام
آقا این درست شده ؟! اگه جواب مثبته از کجا میشه گرفتش؟
یه چیز دیگه من ورژن انگلیسیش رو نصب کردم وقتی از مدیریتش میخوام فایل آپلود کنم میگه این فایل وجود داره !!
یه سوال هم اینکه حتما باید همه فایلهام توی یک پوشه باشه (در چند پوشه دسته بندی کنم نمیشه (منظورم روی هارد هست) چون الان فقط پوشه اصلی رو نشون میده و زیر پوشه ها رو به عنوان فایل بهشون نگاه میکنه !
تازه وقتی در قسمت کاربری میخوام وارد یکی از بخشها بشم میگه :
Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project
firoozmandan
10-04-2006, 10:40 AM
سلام
در حال حاضر کامپوننت های فارسی شده و منتشر نشده زیادی هست اما از اونجایی که اکثرا با ورژن 4.6 مشکل دارن منتظر نسخه جدید اونها هستیم .
در مورد مشکل دوم : اگر در قسمت کامپوننت ها تاپیک هایی که مهم تعریف شدن رو میدید مشکلتون حل میشد ;)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.