توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از ارتقا از جملا به مامبو
reza_pa48
07-07-2006, 05:39 AM
سلام
من با همون روشی که توی اینجا بحث شد :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی با کپی پیست کردن خواستم برم به سمت مامبو/
همه فولدرها رو کپی پیست کردم بجز
template,editor,installation
و فایل configuration.php-dist
ولی سایتم این ارورو می ده Fatal error: Unable to read 5109 bytes in /home/ucurumne/public_html/index.php on line 0] چرا؟
ebrahim1110
07-07-2006, 06:40 AM
سلام
براي منم اين مشكل پيش اومده بود
انقدر ور رفتم تا فهميدم فايل زيپ شده ايي كه از مامبولرن ميگيريد نبايد رو دستگاه شخصي آنزيپ كنيد بلكه بايد به هاست انتقال بديد و اونجا توي يك فولدر زيپ رو باز كنيد و بوسيله cuteftp از اون فولدر فايلهاي گفته شده رو cut كنيد و به فولدر مقصد انتقال بديد شايد مشكل شما هم با اين روش حل بشه امتحان كنيد.
radmehr
07-07-2006, 07:24 AM
سلام،
البته ان شاء ا... که قبلش backup گرفته باشی از سایتت!
سایتت رو به حالت قبل برگردون یعنی backup  ها رو جایگزین کن. بعدش فایل زیپ شده مامبو رو که از مامبولرن گرفتی کپی کن توی فولدری که فایلهای سایتت اونجان. بعدش اون فایلو extract کن همونجا. اینجوری مشکل حل میشه.
reza_pa48
07-07-2006, 08:06 AM
سلام
آقای رادمهر می شه اون فایل زیپ رو آپلود کنم توی روت و همونجا اکسترکت کنم؟ یعنی بدون برگردوندن بکاپ ها؟
firoozmandan
07-07-2006, 08:45 AM
سلام
میشه ;) مشکلی نداره . فقط حتما چک کن که فایلها writeable باشند و کاملا فایلها overwrite بشن .
بعد از این کار یه فایل upgrade تو سایت مامبولرن هست برای ارتقا از 4.5.3H به 4.5.3H Pro اون رو دانلود کن . یه پوشه upgrade توش هست که باید اونم آپلود کنی تا تغییرات لازم در دیتابیس شما انجام بشه ...
یا علی
reza_pa48
07-07-2006, 09:01 AM
پرمیشن فولدرها و فایلها رو باید روی چند بذارم ؟
و سوال دوم هم اینکه من فایل mambo453h_pro[1].tar رو از مامبو لرن گرفتم که توش یک فایل به اسم mambo453h_pro.tar هست. همون فایل ولی یعنی mambo453h_pro[1].tar رو به روت آپلود کنم و اونجا اکسترکت کنم؟
firoozmandan
07-07-2006, 09:33 AM
پرمیشن ها رو روی 777 ست کنید .
بله .
اون فولدر upgrade که گفتم در پچ 4.5.3H to 4.5.3H pro موجود هست .
یا علی
reza_pa48
07-07-2006, 11:59 AM
فایلها همون 777 باشه؟
میشه تموم فولدرها رو پاک کنم(غیر از image) و configuration.php-dist و یک بار تمیز نصب کنم؟ شما اینو توصیه می کنین؟
reza_pa48
07-07-2006, 12:37 PM
آقای فیروزمندان خدمتتون یک پیغام خصوصی فرستادم. اگه می شه لطف کنید و جواب بدین. ممنون ;D
javad583
07-07-2006, 06:48 PM
اتفاقا این روش نصب تمیز بهتره! فقط آخر کار بانک اطلاعاتی خودتون رو جایگزین کنید.
reza_pa48
07-07-2006, 07:55 PM
سلام
آقای فیروزمندان می شه یک نگاهی بیاندازید. به خدا دیگه کلافم کرده. یوزر و پس سی پانل و مامبو رو براتون ارسال کردم
ببخشید که زحمت می دم
reza_pa48
07-08-2006, 05:47 AM
سلام
خوب من آپگرید کردم. حالایک مشکل دارم.
وقتی اسم سایتو می زنم می گه :"صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود ندارد
لطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد."
ولی وقتی صفحه صلی رو از منوی اصلی انتخاب می کنم درست میاد؟
reza_pa48
07-08-2006, 07:42 AM
درباره این اشکال آخری این پست رو دیدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی از قسمت main menu روی صفحه اصلی کلیک می کنم. اسم کامپونت frontpage و آدرس وب index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 در قسمت جزئیات دیده می شه.
؟؟؟؟؟
من با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نمی تونم صفحه اولو بیارم بلکه با این لینک
و در نتیجه نمی تونم دایرکتش کنم.
فقط تو رو خدا اگه میشه یک کم زودتر. :'(
البته می دونم که چند ساعته که پرسیدم ولی ببخشید دیگههههه :'(
reza_pa48
07-08-2006, 04:40 PM
سلام
من توی منوی اصلی یکی از آیتم ها رو به چینش یک بردم تا با زدن اسم سایت اون آیتم باز شه.(مثلا دفتر میهمان) ولی باز همون پیغامو داد.
ممنون می شم جواب بدین. به خا گیر کردم
کمککککککککککک :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
radmehr
07-08-2006, 06:49 PM
سلام،
در قسمت مدیریت منو ها منوی جدیدی تحت عنوان mainmenu ایجاد کنید . سپس در همین منو به کامپوننت Frontpage لینک بدین . مشکل حل میشه ;)
شما باید با انجام دادن این کار مشکلتون حل میشده، چون من هم این مورد رو تست کردم و با همین روش جواب داد.
reza_pa48
07-08-2006, 07:20 PM
وقتی می خواهم mainmenu رو بسازم می گوید که یک منو با این اسم وجود دارد. چی کار کنم؟
اول mainmenu موجود را پاک کنم و یکی دیگه بسازم؟
radmehr
07-08-2006, 07:33 PM
سلام،
شما در مامبو فارسی 4 تا منوی پیش فرض دارید: 1- سایر منوها 2- منوی اصلی 3- منوی بالا 4- منوی کاربری
شما باید بصورت دستی یک منو به نام mainmenu بسازید ( اگه داری که هیچ ) و داخل اون این مراحل رو برید:
جدید(new) -> کامپوننت(component) -> از لیست، صفحه اول رو انتخاب کنید و خب عنوان رو هم فراموش نکنید -> وضعیت انتشار(published) = بله(yes) -> ذخیره(save)
بعد بر روی آن کلیک کنید تا وارد قسمت ویرایش این آیتمی که ایجاد کردید بشید و در قسمت سمت راست (پارامترها) ، جلوی عنوان صفحه گزینه عدم نمایش رو انتخاب کنید و ذخیره(save) کنید.
مشکل حل میشه.
radmehr
07-08-2006, 08:27 PM
نکته:
در این تاپیک مشکل این بود که بعد از ارتقا به مامبو منوها همچنان بصورت انگلیسی بودند ( mainmenu - usermenu - ... ) که در این حالت با ایجاد یک منوی جدید به نام (منوی اصلی) و لینک دادن کامپوننت frontpage به این منو مشکل حل شد.
موفق باشید.
reza_pa48
07-08-2006, 09:42 PM
ممنون و تشکر از زحماتی که برای حل مشکل کشیدین آقای رادمهر
reza_pa48
07-10-2006, 09:16 AM
سلام
خوب من با کمک اعضا آپدیتش کردم ولی به این نتیجه رسیدم که اینجوری ه درد نمی خوره و باید همه چی رو پاک کنم و دوباره از اول نصب کنم.
من آگه همه فایلها و پو شه های مریوطه رو پاک کنم(غیر پوشه image) و مامبو رو آنزیپ کنم و با اطاعات دیتا بیس جملا نصب کنم. مشکلی که پیش نمیاد؟
ahmadzadeh
07-10-2006, 10:19 AM
سلام
بهترین راه حل
مامبو را در داخل یک پوشه در سایت خود نصب کنید (توجه داخل پوشه نه داخل رووت)
بعد پوشه images را از root داخل این پوشه کپی کنید و اگر ماژول و قالب و کامپوننت . هر چیزی که نصب کرده اید دا فایل هایش را بله داخل این پوشه و در جای مناسب کپی نمایید فایل configuration.php جوملا را داخل پوشه مامبو نصب کنید و آن را باز کنید و موارد زیر را به این صورت اصلاح کنید
$mosConfig_absolute_path = 'C:/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_live_site = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_cachepath = 'C:/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
در این مثال ما مامبو را داخل پوشه mambo نصب کردیم
بعد از این کار ها ببینید تمام موارد در این پوشه کار می کند اعم از کامپوننت و ... اگر همه چیز درست بود تمام اطلاعات root را حذف کرده و فایل های داخل پوشه مامبو را داخل رووت کپی کنید و فایل configuration.php را به حالت اول برگردانید.
یا علی/خداحافظ
reza_pa48
07-10-2006, 12:16 PM
سلام
من مامبوی جدید که نصب می کنم داخل یک پوشه. دیتا بیسشو چی کار کنم؟ یعنی با یک دیتا بیس جدید تو پوشه مثلا مامبو نصب کنم؟
تا اینجاشو بگین تا ادامه بدیم ::)
ahmadzadeh
07-10-2006, 12:33 PM
سلام
شما مامبو را اکسترکت که کردید داخل یک پوشه پوشه نصب را حذف کنید و فایل configuration.php و بقیه کار ها را گفته شده در بالا را انجام دهید.
یا علی/خداحافظ
reza_pa48
07-10-2006, 12:59 PM
من نصبش کردم اینجا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هنوز چند تا باهاش مشکل دارم
1- قسمت مدیریتش دقیقا مثل همونی هست که توی روت دارم. یعنی اثرات کامپونت ها و ماژول های جملا روشون هست. چی کار می شه کرد که دقیقا مثل اونی که روی لوکال تمیز نصب می کنم عین اون شه.
الان جملای تبدیل شده به مامبو توی روتم ظاهرا سالم است. ولی نه نظر سنجی کار میکند نه قسمت ارتباط با ما و......
ahmadzadeh
07-10-2006, 01:06 PM
سلام
الان مشکل چی هست؟؟؟
شما باید تمام فایل های ماژول ها و کامپوننت هایی که جدید نصب کرداید را در جای مناسب خود در داخل این پوشه کپی نمایید آیا این کار را کردید یا خیر ؟؟
یا علی/خداحافظ
reza_pa48
07-10-2006, 03:08 PM
سلام
ببینید
اگر به این آدرس بروید( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و وارد قسمت مدیریت بشوید( پس را برایتان فرستادم) مشاهده می کنید که بقایای جملای مرحوم در کامپونت ها و ماژول ها قابل دیدن است. به عبارت دیگر کپی سایتی است که من در روت دارم.
من می خواستم عین یک مامبویی که تازه نصب می کنم( یعنی با کامپونت و ماژول های دیفالت که روش نصبه و به خوبی کار می کنه) بدست بیارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.