توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل عجیب
shahabazizi
07-02-2008, 05:34 PM
من آدرس اصلی سایتم ir2rap.com هست که *****ه و بقیه دومین ها کنارش پارک شده آدرس جدید هم که ***** نیست
اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> حالا یه مشکل عجین وقتی می زنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خودش میره به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که *****ه
یکی گفت بدلیل اسکرپته که اومدم smf نصب کنم بد انگار مشکل ربتی به اسکریپت نداره و هرچی نصب کنم اینطوری میه ممنون میشم راهنممایی کنید
درسته مشکل ربطی به SMF نداره اصلا. بهتر بود این مسأله رو در بخش متفرقه مطرح می کردید.
به هر حال تمام مسیرهای دامنه >biz اصطلاحا Redirect شدند به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>||ir2rap.com
نشانه ایم موضوع اینه که شما چه آدرس .biz رو با w و چه بدون w بزنید، میره به .com بدون w
و بعد اون رو روی یک مسیر دیگه مثل site.biz/images امتحان کنید. باز هم ریدایرکت میشه به همون مسیر قبلی. و باز هم بدون w
shahabazizi
07-03-2008, 04:25 AM
آرسه سعید جان . راستش الان 1 هفته هست که سرش موندم نمیدونم چی کار کنم از هرکیم می پرسم ....
گفتیم به بچه های مامبو بگیم که کارشون درسته بلکم یه فرجی شد . sub domain هم که زدم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و به index.php لینک کردم عکس های انجمن لود نمیشه و فقط نوشته ها شو میاره
شما دامنه رو پارک کردید. بلکه Redirect شده به آدرس .com
شما باید دامنه رو پارک کنید. یا اگر ریدایرکت هم هست، اون ریدایرکتش رو بردارید!
کنترل پنلتون چی هست ؟
shahabazizi
07-03-2008, 05:12 PM
ممنون سعید جان . نه پارک هستش . من عکس هم گرفتم از قسمت پارک دومین سی پنل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همشون هم not redirected هست
): نمی دونم چرا اینجوری مشه
از قسمت Redirects در قسمت DOmain هم چک کنید. چون دامنه کامل ریدایرکت نشده. بلکه احتمالا از wildcard استفاده شده.
htaccess رو هم چک کنید.
اگر مشکل از اونجا نبود، من دیگه بیشتر چیزی به ذهنم نمی رسه. از اساتید بزرگوار در مامبولرن کمک بگیرید.
می تونید پسورد رو برای کسانی که اجازه دارند، با هماهنگی خودشون بفرستید تا بررسی کنند.
یک راه هم اینه که دامین رو حذف و اون رو addon کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
shahabazizi
07-04-2008, 05:03 AM
D: آقا سعید به موضوع خوبی اشاره کردید من یه Redirects ساختم که وقتی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو میزنی بره به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فعلا که مشکلی نیست . به نظر شما مشکلی بوجود نمیار اگه از همین ترفند استفاده کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون از کمکتون
خوب. از این که مشکلت حل شده خوشحالم D:
قالب خوبی هم داشتی. اسمش چیه؟ D^2:
shahabazizi
09-03-2008, 02:55 PM
ببخشید دیر جواب دادم همینطوری نگاه می کردم دیدم این بدون پاسخ مونده شرمنده
این قالب phpbb هسا اسمشم xand هست ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.