PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب های مامبو ورژن ندارن ؟!

amiralib
07-03-2008, 05:24 AM
سلام
دوستان آیا قالب های مامبو ورژن ندارن ؟
من به بخش دانلود اینجا رفتم دیدم اثری از ورژن نیست یعنی من هر کدوم رو که بخوام رو ورژن جدید مامبو نصب میشن ؟

یکیم که من برا یک شرکت فنی مهندسی میخوام سایت بزنم کدوم قالب رو پیشنهاد میکنید ؟ (یک قالب خیلی سنگین) مثلا مال خود همین سایت بالاش منو داره ولی قالب دیفال من بالاش کلا منو نداره و شبیه وبلاگ هست !

شرمنده دیگه ناشی هستیم :-[

amiralib
07-03-2008, 07:17 AM
آقا من شرمنده همگان .... شدیدا ورژن دارن و من نمیدونستم ! :))
سوالم خیلی پرت بود میتونید تاپیک رو حذف کنید.

فقط من موندم چرا تعداد قالب ها اینهمه کم هست ! از این تعداد هم خیلیشون مشکل دارن بعضی ها با ff سازگار نیستن بعضی ها کلا منو ها سمت چپ هست و خوب با فارسی جور در نمیاد .....
کسی پیشنهادی نداره؟

farhad
07-03-2008, 07:24 AM
سلام
اكثر قالب هاي مامبو (‌ورژن هاي مختلف) با هم سازگارن و اگر هم مشكلي داشته باشن ،‌با دستكاري هاي كوچك به هم تبديل ميشن.
از ورژن 4.6 ، كدهاي قالب ها كمي تغيير كرده كه اكثر قالب هاي موجود در سايت براي دانلود هم بعد از انتشار ورژن 4.6.2 منتشر شدن.

براي قالب سنگين و شركتي هم بايد از قالب هاي موجود يكي رو انتخاب كنيد و ويرايشش كنيد و يا به تيم سفارش طراحي قالب اختصاصي براي مشتريتون بديد. (‌البته اگر خودتون تسلط كافي ندارين ،‌اگر كه دارين بايد يكم وقت بزارين و .... )

موفق باشيد
نوري

mr_aliagha
07-03-2008, 09:33 AM
قالب های کامرشیال هم هست ، که می تونید به تیم و یا هر کی که اکانتش رو داره بگین براتون بگیره ...
سایت های زیادی هست که البته بعضی هاش نیاز به سازگار سازی با مامبو هم داره چون مال جوملاست.
YOOTHEME
TEMPLATEPLAZZA
JOOMLART
و...

سعید
07-03-2008, 03:32 PM
در مورد سمت چپ هم نمی شه حکم کلی صادر کرد که چون زبان فارسی راست به چپ هست ، حتما باید منو سمت راست باشه.
چون اصلا ربطی به این موضوع نداره. یک چیز سلیقه ای هست.
خیلی از سایت های انگلیسی هستند که منوشون سمت راسته.