PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4

majd66
07-03-2008, 11:20 AM
کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
این کامپوننت یکی از نیاز های اصلی تمام سایت های مامبوی و جوملا می باشد این کامپوننت آدرس ها را به شکل زیر تغییر می دهید:
قبل از نصب این کامپوننت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /index.php?option=com_content&amp;task=section&amp;id=3&amp;Ite mid=32

بعد از نصب کامپوننت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مثال بالا کاملا بیانگر این است که این کامپوننت باعث قابل فهم شدن آدرس ها برای انسان و موتور های جستجو می شود ودر نتیجه رتبه سایت را افزایش می دهد ولی شاید به ذهن شما برسد که شاید کامپوننت های مشابه هم همین کار انجام می دهند ولی در پاسخ باید گفت که تا به حال هیچ یک از کامپوننت های SEF برای مامبو وجوملا چنین قدرتی نداشته اند

قابلیت های این کامپوننت:
1- بهینه کردن آدرس ها
2- بهینه کردن آدرس کامپوننت های دیگر مانند سرویس دانلود ، SMF ، فروشگاه ساز، و....
3- ایجاد آدرس های بهینه به صورت دستی و اتوماتیک
4- قابلیت کنترل آدرس بهینه ایجاد شده به صورت اتوماتیک( درج نام بخش و مجموعه در آدرس)
5- جلوگیری از آدرس های تکرار
6- ار بین بردن آدرس های تکراری با اضافه کردن شماره بخش یا مجموعه در آدرس
7- حفظ پیکربندی و آدرس های بهینه بعد از حذف کامپوننت برای نصب ورژن جدید کامپوننت
8- سازگار با کامپوننت های دیگرSEF و قابلیت وارد ویا تبدیل آدرس ها آنها
9- پشتیبانی از SSL و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
10- قابلیت از قلم انداختن بعضی کامپوننت ها ویا مجموعه برای جلوگیری از بهینه سازی آدرس ها آنها
11- قابلیت مدیریت متا تگها و ایجاد آنها برای صفحات (مجزا ازخود مامبو)
12- قابلیت های امنیتی قوی
13- قفل کردن IP ها مشکوک به صورت اتوماتیک و تعریف شده
14- قفل کردن صفحه ها برای کاربران مشکوک سایت
15- قابلیت زد طغیان برای جلوگیری از کار افتادن سایت به علت مراجعه بیش از حد بازدیدکنندگان
16- پشتیبانی از پروژهHoney Pot برای قفل کردن IPها مشکوک به ایجاد اسپم به کمک بانک اطلاعاتی این پروژه بزرگ
17- مقابله با ربات های اسپم ساز در فرم های ورودی
18- گزارش از حملات وارد شده به وب سایت در خود کامپوننت و در یک فایل Log به صورت ماهانه همراه با شماره IP شخص خاطی
19- و .....

فکر می کنم تا به اینجا متوجه شدید که این فقط یک SEF نیست مخصوصا قابلیت های امنیتی و مبارزه با اسپم این کامپوننت یک وب مستر را به حیرت وا می دارد

ولی این کامپوننت فقط برای کاربران فعال به صورت رایگان ارسال می شود و باقی کاربران می توانند این کامپوننت به مبلغ 49000 تومان با پیغام خصوصی از من خریداری کنند
این کار فقط به جهت این می باشد که کاربران دیگر هم به فکر فعالیت و پاسخ دادن به سوالات دیگر کاربران باشند و فقط سوالات خود را مطرح نکنند
البته این کار قبلا با آقای فیروزمندان هماهنگ شده است و کاربران که پست های آنها بیش از 200تا می باشد با پیغام خصوصی تماس بگیرند که بعد از بررسی پست های آنها(به این جهت که فقط سوالی نباشند) کامپوننت در اختیار آنها قرار بگیرد

تصویری از این کامپوننت در مامبو 4.6.5

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

majd66
07-03-2008, 11:28 AM
کلمه 4.6.4 اشتباه درج شده
این کامپوننت با مامبو 4.6.2 هم سازگار است

adinehzadeh
07-03-2008, 01:25 PM
سلام
دستتون درد نکنه ولی یه چیزو فراموش کردی اونم لینک دانلودش ;)

majd66
07-03-2008, 02:04 PM
دوست عزیز مطلب با دقت بخونید

&quot;ولی این کامپوننت فقط برای کاربران فعال به صورت رایگان ارسال می شود و باقی کاربران می توانند این کامپوننت به مبلغ 49000 تومان با پیغام خصوصی از من خریداری کنند
این کار فقط به جهت این می باشد که کاربران دیگر هم به فکر فعالیت و پاسخ دادن به سوالات دیگر کاربران باشند و فقط سوالات خود را مطرح نکنند
البته این کار قبلا با آقای فیروزمندان هماهنگ شده است و کاربران که پست های آنها بیش از 200تا می باشد با پیغام خصوصی تماس بگیرند که بعد از بررسی پست های آنها(به این جهت که فقط سوالی نباشند) کامپوننت در اختیار آنها قرار بگیرد&quot;

یا حق

nice
07-03-2008, 03:54 PM
باسلام دوستان نظر به اینکه این کامپونت مجانی بوده و شما و دوستان زحمت کشیدید فارسی کریده اید و چون کامپونتی دیگر وجود ندارد برای مامبو بهتر بدید اول استادان عزیز من چکش کنند و در مامبو دیگ برای عموم منتشرش کنند البته این فقط نظر شخصی من بود به شما همان طور که میبینید مامبو لرن فقط کامپونت های تجاری و خاص رو می فروشه و باقی را مجانی پشتیبانی میکنه و فارسی سازی و ...

و نکته دیگر اینکه کاربران فعال براشون راحت تر است یک کامپونت رو هر چند با زبان اصلی مشکلاتش رو رفع و بیرای خودشون استفاده کنند ولی کاربران ضعیف تر این جا بیشتر باید مورد حمایت باشند.

در مورد حذف index.php هم با دوستان مشورت کنید شاید باز هم بشه کاری کرد حذف بشه از آدرس .

یا علی
موفق و سر بلند باشید

majd66
07-03-2008, 04:12 PM
سلام
جناب رجبی قصد ما فروش نیست(این فقط یک بهونست)

یا حق

plusboy2005
07-03-2008, 10:17 PM
سلام. پس شما تک تک ارسالها ( همون بالای 200 پست را میگم)
چک مکنید؟؟؟ ???

البته کاری نداره پستهایی که اولین ارسال نباشه در 90 درصد موارد یعنی پاسخ
;)

majd66
07-04-2008, 04:59 PM
بله عزیزم ولی شما هم اگر فعالیت بیشتری داشته باشید حتی با 30 تا پست مفید من این کامپوننت برای شما ارسال می کنم

Shahryar_NEO
07-05-2008, 09:05 AM
عالیه !

دوستان عزیز حتی نظر ما فروش هم نبود اینکه مجید جان گذاشتند برای فروش خودش باید ازش تشکر کنید به نظر من ! بله این کامپوننت مجانی هست اما کاری که روش انجام شد ارزش این را داره که به افرادی بدیم که ارزش کار های دیگران را با کار کردن خودشون پاسخ بدند .

ممنون مجید جان
شهریار

majd66
07-05-2008, 09:30 AM
ممنون شهریار جان ;)

DesignX
07-05-2008, 11:59 AM
خیلی ممنون

behrooz0_o
07-05-2008, 06:07 PM
من هم با آقا مجید موافق هستم...
البته ایشالله که بتونم به 200 تا سئوال پاسخ بدم...
یکم مثل کنکور شده:d

minaei
07-06-2008, 04:22 AM
ما که تا اونجا که بلد بودیم جواب سوالها رو دادیم.
اما خوب باید سعی کنیم بیشتر یاد بگیریم. ;)
موفق باشید

hossein.shokrzadeh
07-06-2008, 06:20 AM
سلام
به نظر بنده هم طرح آقا مجید خوبه :) البته کاربران فعال با 200 تا پست یا ... مشخص نمیشه :) چون بعضی ها با 2 سال فعالیت اینجا 200 تا سوال داشتن که بپرسن ;) نه اینکه کمکی کنند
به هر حال تصمیم درستیه، ایشون(و یه تیم فکر میکنم ;) ) زحمت کشیدند این رو رفع عیب کردند، فارسی کردند، حق دارند که در مقابلش مبلغی دریافت کنند، یا اصلا به کسی نفروشند :)
امیدوارم در کارشون موفق باشند
یا علی علیه السلام

minaei
07-06-2008, 06:59 AM
آقا مجید ممنون :D

pctaz
07-07-2008, 04:37 AM
مجید جان اون کامپوننتی که شما برای من در پیغام خصوصی ارسال کردید فارسی نبود و چند تا ارور هم داشت .
در زیر تولبار این پیغام رو میده :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242

zomorod
07-07-2008, 04:49 AM
چرا فارسی هست
ایشون فایل english.php را ترجمه کردن
شما از این فایل در همن فلدر یک save as بگیرید وا بانام Fa_IR.php ذخیره کنید یا persian.php
درست میشه

emad_67
07-07-2008, 08:21 AM
سلام
خیلی ممنون از آقا مجید.
مجید جان من همه مراحلی رو که گفتی بودی انجام دادم ولی وقتی میرم توی قسمت پیکر بندی این کامپوننت و اونو فعال می کنم آدرس ها هیچ تغییری نمیکنن و بعد از ذخیره هم همش می نویسه: &quot;پروندها وجود ندارد&quot;
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.

behrooz0_o
07-07-2008, 08:44 AM
به نظر من این کار باعث فعالیت همه ی کاربرا میشه حتی من!!!

majd66
07-07-2008, 09:35 AM
عماد جان شما sef خود مامبو فعال کردید؟

emad_67
07-07-2008, 10:04 AM
عماد جان شما sef خود مامبو فعال کردید؟

بله فعال هست.
یه بار با htaccess. و یه بار هم بدون اون تست کردم ولی جواب فرقی نمیکنه اصلا.

pctaz
07-08-2008, 02:47 PM
آقا این پیغام خطا رو میشه کاریش کرد یا نه !

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242

majd66
07-08-2008, 03:16 PM
در اولین فرست بررسی می کنم
باقی دوستان هم بررسی کنند

یا حق

emad_67
07-08-2008, 09:02 PM
مجید جان این کامپوننت فقط بدون .htaccess کار میکنه یا نه؟ چون من وقتی فایل .htaccess دارم کار نمیکنه و فقط تو حالتی که htaccess.txt هست کار می کنه.
یه شمل دیگه اینکه چه جوری فونت های اونو یه مقدار کوچیکتر کنم؟ الان وقتی وارد محیط کامپوننت میشم چون فونت اون یه مقدار درشتره، کل فونت های ادمین رو هم درشت می کنه.

majd66
07-09-2008, 05:20 AM
شما فایل htaccess.txt از داخل پوشه مامبو توی سایت آپلود کنید و اون را خودتون نسازید وبعد دقیقا به این نام تغییر بدید htaccess. یعنی نقطه پشت کلمه باشه
بله این کامپوننت فعلا بدون htaccess. کار می کنه و به همین خاطر کلمه index.php داخل آدرس وجود داره انشا ا... این مورد هم حل میشه

یا حق

pctaz
07-09-2008, 05:56 AM
در اولین فرست بررسی می کنم
باقی دوستان هم بررسی کنند

یا حق

ممنون از زحمات شما این مشکل روی لوکال نبود ولی روی سرور هست

plusboy2005
07-11-2008, 12:45 AM
بله عزیزم ولی شما هم اگر فعالیت بیشتری داشته باشید حتی با 30 تا پست مفید من این کامپوننت برای شما ارسال می کنم

به نام خدا
سلام. مشکل اینه که من تازه کار هستم. چی میتونم بلد باشم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!

Shahryar_NEO
07-13-2008, 08:11 AM

به نام خدا
سلام. مشکل اینه که من تازه کار هستم. چی میتونم بلد باشم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!

با دوستانی مثل amir.d صحبت کن عزیزم در مورد بررسی اطلاعاتتون برای کمک کردن .

jbasoft
07-16-2008, 12:11 AM
سلام

من این کامپوننت رو می خوام .... می خواستم بدونم که کسی می تونه به من بگه فعال هستم یا نه ؟ اگر فعال تشخیص دادید می تونید با پیام خصوصی برام ارسال نمایید.

چون شما گفته بودید که 30 تا پست فعال هم داشته باشی قبوله .... من هم وسوسه شدم ببینم که می تونم این کامپوننت رو بگیرم یا نه ؟

با تشکر .... موفق باشید.

majd66
07-16-2008, 10:36 AM
سلام

من این کامپوننت رو می خوام .... می خواستم بدونم که کسی می تونه به من بگه فعال هستم یا نه ؟ اگر فعال تشخیص دادید می تونید با پیام خصوصی برام ارسال نمایید.

با تشکر .... موفق باشید.

[/quote]

من پست های شما را بررسی کردم به محض این که مشکل پیغام خصوصی انجم حل بشه برای شما راسال میشه یا می تونید ایملتون به من بدید

یا حق

majd66
07-22-2008, 05:17 AM
دوستان این تاپیک که amir.d زحمتشو کشیده را حتما بخونند

[/url] افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانید! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا حق

emad_67
07-25-2008, 08:54 AM
سلام مجید جان
اگه میشه این فونتش رو هم یه کاریش بکن که وقتی وارد محیط کامپوننت میشیم فونت کل ادمین رو درشت نکنه.

راستی مشکل کار با htaccess. رفع نشده؟ یا اینکه آیا رفع میشه یا نه؟
من هنوز اینو روزی سرور نصب نکردم چون اگه با htaccess. کار نکنه همه لینک های فعلی سایت که ایندکس شده از بین میره.

با تشکر

majd66
07-25-2008, 11:29 AM
ببخشید چشم فونت یک فکری به حالش می کنم(در مورد خودم هیچ مشلی با فونت ندارم ولی بررسی می کنم)
آقا محسن قرار شد بررسی کنه ولی هنوز که خبری نیست من یک تاپیک هم زدم به خاطر همین

یا حق

emad_67
08-07-2008, 02:18 PM
سلام
دوسانی که از این کامپوننت استفاده می کنن و با کار نکردن این کامپوننت با htaccess. و وجود index.php توی آدرس مشکل داشتن این کد رو توی فایل htaccess. قرار بدن:

########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section

سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
فکر میکنم نسخه ترجمه شده 1.3.4 هست(دقیق نمیدونم) ولی به هر حال نسخه 1.3.8 اون هم منتشر شده. هر کی خواست می تونه از اینجا دانلود کنه:

majd66
08-07-2008, 02:40 PM
دست درد تست می کنم نتیجه را همین جا می گم

dj_ahmad
08-07-2008, 09:30 PM
آقاي شكرزاده , majid66 , آقاي فيروزمنديان يكي 30 تا پست به من قرض بده ...

alvandi
08-07-2008, 10:12 PM
این لینکی که آقا عماد گذاشته همین کامپوننتی هستش که آقا مجید میگن؟

atoofy
08-07-2008, 11:14 PM
سلا. بله این کامپوننت در اصل رایگان هست که نسخه ی انگلیسیش از لینکی که عمادجان گذاشته قابل دانلود هست.
منتها اون نسخه ای که توی این تاپیک بحثش بود نسخه ی فارسی شده ی این کامپوننت هست (و البته شایدم بهینه شده) که خوب غیر رایگان مطرح شده ! در کل اگه شما با نسخه ی انگلیسی می تونید کار کنید فکر کنم کارتون را راه بیندازه.

موفق باشد...
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ لی

emad_67
08-08-2008, 01:35 AM
دوستان اون لینکی که من گذاشتم نسخه انگلیسی هست و با مامبو فارسی مشکل داره، یعنی با نصبش و فعال کردنش زبان قسمت کاربری سایت انگلیسی میشه.

atoofy
08-08-2008, 09:25 AM
سلام. :)جالبه! این مشکل با نسخه ی فارسیش برای من پیش اومد. یعنی اول بخش کاربری و بعد از اون هم بخش مدیریت انگلیسی شد. :o

یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــــلی

majd66
08-08-2008, 02:57 PM
من یک سری ایراد ها را بر طرف کردم یکی همون مشکل بزرگ شدن اندازه فونت ها بود
نسحه جدید ایرادهای قبلی نداره

emad_67
08-09-2008, 12:20 PM
من یک سری ایراد ها را بر طرف کردم یکی همون مشکل بزرگ شدن اندازه فونت ها بود
نسحه جدید ایرادهای قبلی نداره

سلام
میشه نسخه جدید رو به ما هم بدی؟
لطفا اگه امکان داره تغییراتی رو که دادی بگو تا من اگه خواستم از نسخه جدیدتر استفاده کنم روی اون اعمالش کنم.
با تشکر از لطفت ;)

majd66
08-09-2008, 12:27 PM
نسخه جدید دیروز فارسی کردم ولی بعد استفاده مشکل داشت یعنی روی یک دومین جواب میداد روی یکی دیگه نه فعلا باید روش کار بشه
یکی مشکل فونت
مشکل اون کدی که باید اضافه می شد
یک آموزش جامعه و درست و حسابی هم می خواد با فرمت pdf اماده کنم
صبر کنید مطئن شدم باز اعلام می کنم

dj_ahmad
08-09-2008, 03:35 PM
آقا مجيد من روي دامنه .ir نصب كردم سايتم فنا شد!!!!!!! ولي روي لوكال هاست عالي كار ميكرد..

majd66
08-10-2008, 05:24 AM
کار کردن وتنظیم این کامپوننت خیلی سخته و ارزشش داره

isat
08-20-2008, 06:14 AM
سلام يه سوال (اينو جزو ارسالهاي سواليم نذارين تعدادشون ارسالام زياد شن) هر مطلب جديدي که ارسال کنيم بايد بيام توي اين کامپوننت تنظيمش کنيم؟ يا توي بخش ارسالهاي چيزي اضافه ميشه (من اين کاپوننت رو ندارم واسه همينم نميدونم چه شکليه :) )

majd66
08-20-2008, 12:33 PM
دوست عزیز شما اصلا اشتباه متوجه شدید

یکی از دوستان که نسخه 1.3.4 فارسی این کامپوننت از من دریافت کرده لطف کنه یک لینک دانلود بزاره چون خودم نسخه قبلی ندارم
و می خوام برای دانلود برای همه اینجا قرار بگیره

یا حق

emad_67
08-20-2008, 02:36 PM
بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ip

majd66
08-20-2008, 02:56 PM
ممنون emad_67

majd66
08-22-2008, 11:22 AM
دوستان برای رفع مشکل فونت ورژن 1.3.4 داخل پوشه LANGUAGE فایل en را باز کنند و اندازه 14px به 11px تغییر دهند

atoofy
08-22-2008, 02:14 PM
سلام مجید جون.دستت درد نکنه<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فقط یه سوال اگه این فونتش بزرگ بوده ، پس چرا در همون حالت اصلاح نشده هم گاهی وقتا بزرگه و گاهی وقتا نه :o
به هر حال ممنون که حلش کردی.

یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی

majd66
08-23-2008, 05:49 AM
من ورژن قبلی اشتباه پاک کردم و به این خاطر نمی تونستم روش کار کنم
به هر حال هر چی بود حل شد

mr_aliagha
08-23-2008, 10:42 AM
ممنون، مشکل ورژن جدیدش حل نشد؟!

majd66
08-23-2008, 11:36 AM
نه ورژن جدید متاسفانه با فارسی مشکل داره من هم وقتم نمی کنم روش کار کنم ولی در اولین فرست چشم

m_s
08-25-2008, 07:46 PM
من نصب کردم. وقتی فعال میکنم
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
OPTION=com_frontpage و صفحه اول نمایش داده نمی شود
وقتی غیر فعال میکنم- این ارور بالای صفحه هست
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/iiendco/public_html/includes/core.classes.php on line 424 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in

m_s
08-26-2008, 03:21 PM
من که بلاخره نفهمیدم چه باید بکنم! اینقدر مطالب گسترده ودر تاپیک های مختلف به صورت پراکنده مطرح شده که گیج شدم

majd66
08-27-2008, 07:05 AM
من سعی می کنم یک آموزش کامل توی همین تاپیک قرار بدم(به زودی)

majd66
08-27-2008, 07:31 AM
من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم.
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- فایل htaccess.txt از پوشه root به نام .access تغییر نام دهید( اگر هم وجود ندارد از داخل فایل مامبو 4.6.2 آپلود کنید)
3- قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو در قسمت تنظیمات کلی مامبو تب لینک بهینه فعال کنید

4- حالا اگر لینک ها داخل وب سایت درست کار می کنند این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(behmard.com).zi p
لینک کمکی

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9.zip
5- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
6- در این مرحل به احتمال زیاد در قسمت منو ها یک منوی جدید ایجاد شده به نام mainmenu و یک آیتم به نام Remository اضافه شده است که باید آن را حذف کنید
5- تا به اینجا آدرس های شما باید به این شکل باشند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*.html
6- آدرس صفحه اصلی امکان دارد فارسی باشد برای تغییر آن هم می توانید ، که می توانید داخل تنظیمات sh404sef رفته و قسمت نمایش و ویرایش آدرس های بهینه ، صفحه اصلی فارسی را بیابید و به انگلیسی مثلا home تغییر دهید.
7- اگر تا به اینجا همه چیز مرتب است برای حذف index.php از داخل آدرس می توانید کد زیر را داخل فایل .htaccess کپی کنید فقط توجه داشته باشید که کد های مشابه این کد در این فایل با # غیر فعال کنید.

############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
#
نکته: لازم به ذکر که این فایل ورژن 1.3.4 می باشه و شما می توانید از این ورژن استفاده کنید وفقط باید برای ارتقاء آن در تنظیمات sh404sef قسمت پیکربندی تب پیشرفته--&gt; تقویت پیکربندی تمام گزینه ها حفظ پیکربندی فعال باشد تا بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن جدید تمام پیکربندی های و آدرس ها حذف شوند .

لینک تاپیک مربوطه

موفق باشید

یا حق

dj_ahmad
08-29-2008, 07:16 AM
2- فایل htaccess.txt از پوشه root به نام .access تغییر نام دهید( اگر هم وجود ندارد از داخل فایل مامبو 4.6.2 آپلود کنید)
فكر كنم تغيير نام به:

.htaccess
درست باشه.

dj_ahmad
08-29-2008, 07:50 AM
من اين كامپوننت رو براي آماتورها حتي متوسط ها هم توصيه نميكنم.
من اين ارور رو دارم:

URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
OPTION=com_frontpage

sogoli
09-01-2008, 09:58 AM
ایا تغییر نامها باید بدین شکل صورت گیرد:

مجموعه ها:
عنوان مجموعه: فارسی
نام مجموعه: انگلیسی
----------------------
بخشها:
نام:فارسی
بخش نام: انگلیسی
-----------------------
مطلب:
نام: فارسی
عنوان مستعار: انگلیسی

emad_67
09-01-2008, 12:57 PM
قسمت بخش ها باید به این شکل باشه:
نام : انگلیسی
بخش نام: فارسی

بقیه درسته

sogoli
09-02-2008, 11:28 AM
سلام
من نصب کردم روی مامبو 4.6.5 ولی بعد از فعال سازی صفحه اصلی باز نشد و این پیغام ظاهر شد:

Content Encoding Error (content_encoding_error)

Server response could not be decoded using encoding type returned by server.
This is typically caused by a Web Site presenting a content encoding header of one type, and then encoding the data differently.

For assistance, contact your network support team.

Shahryar_NEO
09-05-2008, 01:58 PM
من بعد از مدت ها دوباره اومدم . چه قدر سوت و کور شده ! چند تا سوال دارم که لطفا پاسخ بدید تا بتونم دوباره مثل قبل باشم :

1- حسین ، امیر و ... کجا هستند ؟ هنوز هم کار میکنند روی این پروژه ؟
2- کامپوننتی که با 4.6.5 سازگاری داره را مجید جان پی ام کن برام .

موفق باشید
شهریار

emad_67
09-05-2008, 07:42 PM
من بعد از مدت ها دوباره اومدم . چه قدر سوت و کور شده ! چند تا سوال دارم که لطفا پاسخ بدید تا بتونم دوباره مثل قبل باشم :

موفق باشید
شهریار

ظاهرا کار روی این کامپوننت دیگه تموم شده. لینک نسخه 1.3.8 که نسخه جدید این کامپوننت هست و همچنین نسخه 1.3.4 که فارسی شده که با مامبو 4.6.5 هم سازگار هستند و تغییراتی که برای حذف index.php باید انجام بدی در صفحه قبل گقته شده.

amir.d
09-06-2008, 12:15 PM
سلام

شهریار جان حق با عماد هست کار این پروژه تقریبا به پایان رسیده من آخرین ورژن رو نصب کردم که هیچ مشکلی نداشت . ...

من هنوز هم فعال هستم و اگه کاری بتونم انجام میدم . ولی زمان کمتری رو می تونم صرف کنم . خیلی هم سوت و کور نیست بچه ها فعالیتشون عالیه .

پیروز باشید
امیر

Shahryar_NEO
09-08-2008, 07:00 AM

موفق باشید
شهریار

ظاهرا کار روی این کامپوننت دیگه تموم شده. لینک نسخه 1.3.8 که نسخه جدید این کامپوننت هست و همچنین نسخه 1.3.4 که فارسی شده که با مامبو 4.6.5 هم سازگار هستند و تغییراتی که برای حذف index.php باید انجام بدی در صفحه قبل گقته شده.

جدید ترین نسخه 1.3.8 هست ؟ لینک دانلودش کجاست ؟

ممنون
شهریار

majd66
09-08-2008, 10:53 AM

mq1372
09-09-2008, 07:22 AM
سلام
من کامپوننت 1.3.4 فارسي رو نصب کردم. ولي ترسيدم سايتم بترکه ، پاکش کردم.
اما صفحه اولش ارور مي ده:

OPTION=com_frontpage

از شما مي خوام چک بکنيد سايت رو ببينم مشکل از سرور اينترنت منه يا از خود سايت...!! ممنون

Shahryar_NEO
09-09-2008, 08:27 AM
سلام
من کامپوننت 1.3.4 فارسي رو نصب کردم. ولي ترسيدم سايتم بترکه ، پاکش کردم.
اما صفحه اولش ارور مي ده:

OPTION=com_frontpage

از شما مي خوام چک بکنيد سايت رو ببينم مشکل از سرور اينترنت منه يا از خود سايت...!! ممنون

دوست عزیز الان غیر فعالش کردید لطفا فعالش کنید تا بتونیم بررسی کنیم .

2- به احتمال خیلی زیاد درست تنظیم نکردید .

موفق باشید
شهریار

Shahryar_NEO
09-09-2008, 08:28 AM

مجید جان مرسی من دانلود کردم و دیشب آپگرید کردم به 4.6.5 مشکلی نداره . اما این انگلیسیه که بازم مشکلی نداره .

دوستان یک تشکر ویژه باید به مجید جان بکنیم بابت حذف کردن index.php ...

ممنون

dj_ahmad
09-09-2008, 12:52 PM
من كه عمرا جرات نميكنم نصب كنم چ.ن 3 بار نصب كردم سايتم در حد يه انفجار اتمي تخريب شد &gt;:(

majd66
09-09-2008, 01:13 PM
خواهش میکنم شهریار جان ورژن جدید مشکل انگلیسی شدن را داره
راستی index کار من نبود

Shahryar_NEO
09-09-2008, 02:19 PM
من كه عمرا جرات نميكنم نصب كنم چ.ن 3 بار نصب كردم سايتم در حد يه انفجار اتمي تخريب شد &gt;:(

احمد جان اصلا نگران نباش شما یک بار نصب کن . بالاخره هر کی خربزه می خوره پای لرزش هم باید بشینه بنده شده به خاطر این کامپوننت تا حالا سایتم به مدت چندین ساعت خراب باشه اما ارزش SEF بیش از این حرف هاست . ببین عزیزم چند تا نکته هست . یکی اینکه شما تنظیمات را اکثرا درست تنظیم نمیکنید و خوبه مجید جان که یک بریم تو کار یک آموزش در مورد تنظیم کردن و خیلی مهم تر :

شما دوستان فایل sh404sef.class.php را ادیت کردید ؟ و در آخر فایل database.php چی ؟ ( این فایل آخر را در صورتی که تنظیمات مربوط به sh404sef.class.php را اعمال نکردید باید اعمال کنید که اصولی نیست ! D: در نتیجه تغییرات sh404sef را اعمال کنید در هر صورت .

2- sh404 Tag را فعال کردید ؟

Shahryar_NEO
09-24-2008, 11:25 AM
دوستان راهی هست که URL هایی که با Index.php هست به URL های فعلیشون انتقال پیدا کنند چون الان 404 میزنه و ما خیلی لینک این ور اون ور برای مطالب داریم .

ممنون
شهریار

majd66
09-24-2008, 01:21 PM
من که فکر نکنم راهی باشه یا باید از خیر حذف index بگذری یا تا چند وقت بازدید کنندگانی که از موتورهای جستجو میان تو سایت با 404 مواجه میشن

البته این index ارزش نداره انقدر تو زحمت بیفتی

مگر این که حوصله داشته باشی و آدرس ها را دونه دونه تغییر بدی (توی sh404sef ) که خیلی زمان میبره

emad_67
09-24-2008, 05:15 PM
دوستان راهی هست که URL هایی که با Index.php هست به URL های فعلیشون انتقال پیدا کنند چون الان 404 میزنه و ما خیلی لینک این ور اون ور برای مطالب داریم .

ممنون
شهریار

خوب index.php رو با htaccess حذف کن. یعنی کاری کن که وقتی لینکی از گوگل میاد و index.php داره اونو ریدایرکت کنه به بدون index.php که میشه آدرس اصلی مطلبت.

webpaya
10-02-2008, 10:08 AM
سلام. مرسی از آموزشهای مفیدتون. من نتونستم این کامپوننت فارسی رو dl کنم. از 3 تا لینکی که گذاشته شده. از کجا می تونم تهیه کنم؟

mohammadrezag
10-04-2008, 07:06 AM
سلام
راهي غير از htacess وجود نداره كه بشه index.php رو حذف كرد ؟

majd66
10-04-2008, 10:49 AM
من نمیدونم این لینک ها چه مشکلی دارن که نمی تونید دانلود کنید چون من خودم چند بار دانلود کردم

برای حذف index راه دیگه ای اگر باشه ما نمی دونیم چون همین راه هم کلی طول کشید تا یکی از دوستان پیدا کرد

mohammadrezag
10-04-2008, 11:44 AM
آيا نياز به تنظيماتي نيست براي استفاده از اين روش مثلا فعال كردن wild card dns
و اينكه آيا با اين روش با ايندكس شدن در گوگل مشكل به هم نمي زنه سايت ؟!
با تشكر

mohammadrezag
10-04-2008, 12:02 PM
با عرض معذرت
يه سوال ديگه اينكه مي خوام لينك هام از اين شكل : index.php/200408094/Newsflash/Newsflash-3.html
به اين شكل در بياد : index.php/Newsflash/Newsflash-3.html
يعني اون عدده حذف بشه !
ممنون

majd66
10-04-2008, 12:16 PM
این روش باعث بهبود ایندکس در گوگل میشه
اون عدد هم احتمال به خاطر کامپوننت یا ماول خاصی که استفاده می کنید ایجاد شده و ربطی به این کامپوننت نداره

mohammadrezag
10-04-2008, 01:01 PM
منظورم استفاده از htacess هست ....

emad_67
10-05-2008, 06:44 AM
با عرض معذرت
يه سوال ديگه اينكه مي خوام لينك هام از اين شكل : index.php/200408094/Newsflash/Newsflash-3.html
به اين شكل در بياد : index.php/Newsflash/Newsflash-3.html
يعني اون عدده حذف بشه !
ممنون

برای حل اینجور مشکلات می تونی از custom redirect ها استفاده کنی.

منظورم استفاده از htacess هست ....

اگه با استفاده از htaceess می خوای اون عدد رو حذف کنی باید از mod-rewrite استفاده کنی و آدرس فعلی رو ریدایرکت کنی به آدرس جدید.
البته باید آدرس جدید وجود داشته باشه وگرنه 404 دریافت می کنی.

mohammadrezag
10-08-2008, 07:07 PM
ممنون از پاسخگويي همتون ...
يه مشكل ديگه اينكه !
چطوري مي شه وقتي يه كامپوننت رو نصب مي كنيم
آدرسش به جاي اينكه اينطوري باشه
index.php/component/option,com_ja_submit
براي مثال :
اينطوري باشه :
index.php/submit.html

emad_67
10-09-2008, 10:20 AM
ممنون از پاسخگويي همتون ...
يه مشكل ديگه اينكه !
چطوري مي شه وقتي يه كامپوننت رو نصب مي كنيم
آدرسش به جاي اينكه اينطوري باشه
index.php/component/option,com_ja_submit
براي مثال :
اينطوري باشه :
index.php/submit.html

نمیشه اینکار رو کرد. این کامپوننت فقط آدرس هایی که به این شکل هستند رو تبدیل می کنه:
مثلا
index.php?option=com_registration&amp;Itemid=16&amp;lang=f a_IR&amp;task=register

یعنی آدرس هایی که در اونا query string به کار رفته باشه.
مگر اینکه بیای sef خود مامبو رو غیرفعال کنی، بعد فکر کنم آدرس های همین جوری بشن و بعد تا custom redirect ها اونو اونجوری که میخوای درست کنی.

mohammadrezag
10-26-2008, 02:30 PM
اقا عماد من اين روشي كه گفتيد انجام دادم ( كد htacess و تنظيمات كامپوننت ) index.php برداشته شد !
اما غير از صفحه اصلي جاي ديگه رو نشون نمي ده !

mohammadrezag
10-26-2008, 02:32 PM
منظورم اينه بقيه صفحات رو ارور 404 هاست مي ده !
The page cannot be found

emad_67
10-26-2008, 03:10 PM
اقا عماد من اين روشي كه گفتيد انجام دادم ( كد htacess و تنظيمات كامپوننت ) index.php برداشته شد !
اما غير از صفحه اصلي جاي ديگه رو نشون نمي ده !

توی تنظیمات کامپوننت در تب advance گزینه with htaccess(mod_rewrite) انتخاب شده؟
جناب majid66 مراحل رو در صفحه قبل گفتن، آیا طبق همون عمل کردی؟
ضمنا لینک سایت رو هم بده.

mohammadrezag
10-26-2008, 03:22 PM
#
#

سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.

بنده اول كدي كه داديد رو در فايل htacess كپي كردم !
بعد وارد كامپوننت در مديريت شدم تنظيمات رو پيشرفته كردم بعد به داخل تنظيمات رفتم و از تب ادوانس گزينه with . htacess رو انتخاب كردم !
تا قبل از اين لينك ها با index.php نمايش داده مي شد كه درست عمل مي كرد ولي حالا بدون index.php نمايش داده مي شن اما ارور 404 مي ده صفحات و بخش ها !
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

emad_67
10-26-2008, 04:00 PM
چک کن ببین mod-rewrite فعاله رو سرور شما؟
بعد از اینکه with htaccess رو انتخاب کردی کش url های قبلی رو هم حتما پاک کن.

mohammadrezag
10-26-2008, 06:55 PM
mod-rewrite رو فردا بايد از مدير هاستينگ بپرسم ولي منظور شما رو از كش url هاي قبلي نفهميدم !

emad_67
10-26-2008, 08:36 PM
mod-rewrite رو فردا بايد از مدير هاستينگ بپرسم ولي منظور شما رو از كش url هاي قبلي نفهميدم !

شما وقتی توی تنظیمات تغیراتی اعمال میکنی و بعد دکمه save رو میزنی ازت میپرسته میخوای کش را پاک کنم یا نه؟ که باید ok کنی تا url های قبلی حذف بشن.
شما یه بار این کامپوننت رو غیر فعال و sef خود مامبو رو فعال کن، بعد ببین درست کار میکنه یا نه؟ احتمالا mod-rewrite فعاله با توجه به اینکه میگی با index.php درست کار میکرد.
ولی حالا اون کش رو تست کن ببین چی میشه یا اینکه دستی تمام url های ثبت شده رو حذف کن.
اگر نشد یه بار کامپوننت رو پاک کن دوباره نصب کن.
روی لوکال هم همین مشکل رو داری؟

mohammadrezag
10-26-2008, 09:06 PM
روي لوكال با index.php درست نشون مي ده ... htacess هم كه نمي شه توئي لوكال استفاده كرد ( حد اقل من نمي تونم با appserv )
در ضمن من غير فعال كردم كامپوننت رو حالا بخش ها رو اينطوري نشون مي ده : content/blogsection/7/52
جالبه كه اينم اررور 404 مي ده !
فك كنم مربوط مي شه به اررور 404 بدون index.php

emad_67
10-27-2008, 06:59 AM
روي لوكال با index.php درست نشون مي ده ... htacess هم كه نمي شه توئي لوكال استفاده كرد ( حد اقل من نمي تونم با appserv )
در ضمن من غير فعال كردم كامپوننت رو حالا بخش ها رو اينطوري نشون مي ده : content/blogsection/7/52
جالبه كه اينم اررور 404 مي ده !
فك كنم مربوط مي شه به اررور 404 بدون index.php

پس احتمالا از یه جای دیگه هست.
آدرس هایی که به این شکل اند: content/blogsection/7/52 مال خود sef مامبو هست و اگر این رو هم 404 میده احتمال داره mod-rewrite غیر فعال باشه رو سرور. فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردی؟
روی لوکال هم فقط کافیه همین htaccess. در فولدر مامبو وجود داشته باشه وگرنه مشکلی در استفاده از htaccess در لوکال وجود نداره.

piroozman
11-10-2008, 07:41 AM
سلام
من از مامبو 4.6.2 استفاده مي كنم
به محض اين كه اين كامپوننت رو نصب مي كنم حتي بدون اين كه فعالش كنم اين ارور ها را مي دهد:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 433

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 601

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 602

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 603

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 604

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 605

لطفا راهنمايي بفرماييد

hasan121
11-10-2008, 09:16 AM
سلام
دست همتون درد نکنه که این همه فعالیت میکنین.
این کامپوننت با سرور ویندوز هم سازگاره ؟

majd66
11-10-2008, 10:49 AM
من این کامپوننت روی ویندوز تست نکردم

جناب piroozman
Jr. Member شما کدوم وژن نسب کردید

piroozman
11-10-2008, 10:55 AM
سلام
هاست من لينوكس هست
ومامبوي4.6.2 را استفاده مي كنم
تمام اين ها را تست كردم:
com_sh404SEF_Version_1.3.4_build_288_farsi.mambo
com_sh404SEF_1.3.8_build_337.mambo
اولي را نسخه انگليسي اش را هم تست كردم
راستي منظورتون ازJr. Member چيست؟
ممنون

emad_67
11-10-2008, 11:27 AM
شما یه بار فولدر cache رو کلا پاک کن و بعد ببین چی میشه. اگر نشد فایل core.class.php از نسخه اصلی مامبو دوباره کپی کن روی هاست.
این ارور مخرف که معلوم نیست به چه دلیلی نشون داده میشه 1-2 دفعه یقه من رو هم گرفته که با دو راهی که گفتم حل شده.
در مورد Jr. Member هم یه دیدی به زیر آی دی خودت بنداز ;)

majd66
11-10-2008, 01:45 PM
Jr. Member اشتباه لپی بود
خوب شما ورژن 1.3.4 نصب کنید .

piroozman
11-10-2008, 02:20 PM
سلام
الان من اين رو نصب كردم به محض اين كه نصب شد دوباره ارورهارا داد بعد من فولدر cache رو خالي كردم ولي درست نشد بعد فايل core.classes.php رو از نسخه اصلي مامبو آپلود كردم دوباره درست نشد
حالا بايد چه كار كنم؟
مامبوي من 4.6.2 است
يه مشكل ديگه اين كه الان مثلا لينك ها بهينه شدند ولي ارور 404 مي دهد بايد چه كار كنم؟هيچ صفحه اي باز نمي شود به جز صفحه اصلي
منتظرم از صبح تاحالا پاي اين نشسته ام خواهشا كمك كنيد
ممنون

majd66
11-10-2008, 02:38 PM
شما نسخه 1.3.4 نصب کردید ؟

error 404 مربوط به تغییر نام فایل htaccess

piroozman
11-10-2008, 02:46 PM
بله من همان نسخه اي را كه نوشتم در پست بالا و فارسي هم هست را نصب كردم
اون فايل htaccess هم طبق همان تنظيمات كلي كه گفته بايد تغيير نام دهيم درست كردم
نگاه كنيد الان كه كامپوننت را غير فعال كردم لينك ها اين گونه اند:
درست است؟
وقتي كامپوننت را فعال مي كنم آخر لينك ها فارسي مي شود و وقتي برروي آنها كليك مي كنم ارور404 را ميدهد
ودر هر دو صورت آن ارورها سرجايشان هستند
لطفا راهنمايي بفرماييد
مرسي

piroozman
11-10-2008, 02:47 PM
نام كامپوننت نصب شده:
com_sh404SEF_Version_1.3.4_build_288_farsi.mambo

majd66
11-10-2008, 03:23 PM
یادم یک کدی تو sh404sef.class.php تغییر می دادیم که الان نتونستنم پیداش کنم

piroozman
11-10-2008, 03:26 PM
سلام
پس من بايد چي كار كنم آقا مجيد؟
چشم هام دارند مي تركند درد مي كنند از صبح تا حالا دارم روش كار مي كنم
لطفا كسي كاري انجام بده
ممنون مي شم

emad_67
11-10-2008, 05:21 PM
اینو کپی کردی تو ?htacess:

#
#

piroozman
11-10-2008, 06:22 PM
بله قرار دادم

emad_67
11-10-2008, 09:32 PM
بله قرار دادم

والا نمیدونم دیگه.
اگر طبق این عمل کرده باشی نباید مشکلی پیش بیاد:

تو قسمت advance تنظیمات رو روی with htaccess( mod_rewrite) گذاشتی؟

piroozman
11-11-2008, 05:10 AM
سلام
بله در نسخه فارسي با htaccess گذاشتم
و نسخه انگليسي را هم كه تست كردم with htaccess( mod_rewrite گذاشتم
حالا كه نميشه يه سوال؟آيا چندان فرقي هم بين اين كامپوننت و sef خود مامبو كه الان در سايتم فعال هست ، مي باشد؟
آيا واقعا كلي در پيج رنك سايت تفاوت مي شود؟

piroozman
11-11-2008, 06:04 AM
آقا من حالا چي كار كنم؟من اين كامپوننت رو مي خوام :-[

delfanatash
11-11-2008, 06:17 AM
هو
ما رو فعال فرض می فرمایید که بستهرا دریافت کنیم یا باید هنوز ریاضت بشکیم

piroozman
11-11-2008, 06:20 AM
سلام آقاي دلفان آتش
متوجه منظورتون نشدم جمله هاتون رو نفهميدم
يكي به دادم برسه

piroozman
11-11-2008, 06:51 AM
كسي جواب من رو نمي ده؟

majd66
11-11-2008, 12:56 PM
عزیزم یوز و پس برای من یا عماد بفرستید چک کنیم
البته من امروز مریضم فردا برات چک میکنم

emad_67
11-11-2008, 04:16 PM
سلام
بله در نسخه فارسي با htaccess گذاشتم
و نسخه انگليسي را هم كه تست كردم with htaccess( mod_rewrite گذاشتم
حالا كه نميشه يه سوال؟آيا چندان فرقي هم بين اين كامپوننت و sef خود مامبو كه الان در سايتم فعال هست ، مي باشد؟
آيا واقعا كلي در پيج رنك سايت تفاوت مي شود؟

مطمئنا خیلی بهتر از sef خود مامبو هست. ولی تاثیری که بخوای مستقیما روی پیج رنک داشته باشه رو نداره یعنی این کامپوننت رو نصب کردی انتظار نداشته باش پیج رنکت بالا بره. اصولا پیج رنک یه سایت از روی لینک هایی که به اون داده میشه مشخص میشه اما بهینه بودن یه سایت هم کمک زیادی میتونه بکنه.
در مورد مشکل 404 من راه هایی که رو که بلد بودم گفتم. دیگه راهی به ذهنم نمیرسه.

emad_67
11-11-2008, 04:19 PM
فراموش کردم بگم:
همونطور که مجید عزیز گفت اگه خواستی یوزر و پسورد به من یا خود مجید بده تا چک کنیم. اگر هم نه فعلا با htaccess تمام query string ها ریدایرکت کن روی آدرس های sef شده خود مامبو.
راستی روی لوکال هم مشکل 404 رو داری؟

piroozman
11-11-2008, 05:01 PM
آقا همين همين خوبه
چرا زدوتر نگفتي آقا عماد
من چطوري آدرس هاي قبلي را كه به صورت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=53
بود را به:
تبديل كنم
فقط همين را مي خوام اگر بشه ديگه كامپوننت نمي خوام
ممنون

emad_67
11-11-2008, 09:22 PM
اول من فکر میکردم میشه query string رو با htaccess ریدایرکت کرد، اما بعد کلی کلنجار رفتن آخرش فهمیدم اصلا آپاچی query string رو با htaccess هندل نمیکنه ;D
حالا از این راه عمل کن:
فایل index.php رو باز کن و این کد رو در ابتدای اون قرار بده (یعنی بعد کامنت ها)

$req_uri = $_SERVER[&quot;REQUEST_URI&quot;];
if ($_GET != null &amp;&amp; strpos($req_uri, &quot;index2.php&quot;) == false)
{
$id = $_GET[&quot;id&quot;];
$itemid = $_GET[&quot;Itemid&quot;];
header(&quot;Status: 301 Moved Permanently&quot;, false, 301);
header(&quot;Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$id/$itemid/&quot;);
exit();
}

فکر نمیکنم مشکلی برات پیش بیاره ولی احیانا اگر توی ادمین با مشکلی مواجه شدی تا قسمتی لود نشد بگو تا دوباره اینو ادیت کنم.

piroozman
11-12-2008, 04:54 AM
سلام
خيلي ممنون آقا عماد درست شد فقط يه مشكلي پيش اومد ديگه هيچ نظري ارسال نميشه يعني وقتي مي خواهي نظر بدي نظر ارسال نميشه
لطفا بررسي بفرماييد
واقعا ممنون

piroozman
11-12-2008, 05:01 AM
يه مشكل ديگه هم هست
صفحه سايت مپم براي معرفي به موتورهاي جستجو با آدرس زير خراب ميشود:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ml=1
فعلا موقتا كد رو برداشتم كه گوگل ارور نده

emad_67
11-12-2008, 07:09 AM
به این شکل تغییر بده کد رو:

$req_uri = $_SERVER[&quot;REQUEST_URI&quot;];
if ($_GET[&quot;id&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;Itemid&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;task&quot;]==&quot;view&quot;)
{
header(&quot;Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$id/$itemid/&quot;);
exit();
}

emad_67
11-12-2008, 07:11 AM
خط اولشم دیگه نیازی نیست:

if ($_GET[&quot;id&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;Itemid&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;task&quot;]==&quot;view&quot;)
{
exit();
}

emad_67
11-12-2008, 07:28 AM
آقا یه شمکل دیگه هم رفع شد. اینو جایگزین کن:

if ($_GET[&quot;id&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;Itemid&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;task&quot;]==&quot;view&quot; &amp;&amp; $_GET[&quot;mosmsg&quot;]==null)
{
exit();
}

piroozman
11-12-2008, 07:36 AM
سلام
وقتي برروي لينك هاي قديمي كليك مي شود به اين آدرس مي رود و ارور مي دهد:
localhost/mambo/content/view/26/53
مثلا لينك زير:
tafrihi.org/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=26&amp;Itemi d=53

همين كد دوميه را امتحان كردم درست شد فكر كنم:

{
exit();
}

** هایپر لینک حذف شد
**** دو پست شما یکی شد

majd66
11-12-2008, 07:55 AM
من از آقا عماد تشکر میکنم که کمک کرد مشکل این دوستمون حل بشه

emad_67
11-12-2008, 08:26 AM
آقا درست شد ممنون

من از آقا عماد تشکر میکنم که کمک کرد مشکل این دوستمون حل بشه

خواهش میکنم، وظیفه بود ;)

piroozman
11-17-2008, 01:26 PM
سلام آقا عماد
يكي از آدرس ها ريدايركت نميشه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 35&amp;Itemid=68

لطفا راهنمايي بفرماييد
ممنون

** هایپرلینک حذف شد

emad_67
11-17-2008, 01:48 PM
سلام آقا عماد
يكي از آدرس ها ريدايركت نميشه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 35&amp;Itemid=68

لطفا راهنمايي بفرماييد
ممنون

سلام، بفرامایید:

if ($_GET[&quot;id&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;Itemid&quot;]!=null &amp;&amp; $_GET[&quot;mosmsg&quot;]==null)
{
&#160; &#160;$id = $_GET[&quot;id&quot;];
&#160; &#160;$itemid = $_GET[&quot;Itemid&quot;];
&#160; &#160;$task = $_GET[&quot;task&quot;];
&#160; &#160;header(&quot;Status: 301 Moved Permanently&quot;, false, 301);
&#160; &#160;header(&quot;Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$task/$id/$itemid/&quot;);
&#160; &#160;exit();
}

piroozman
12-08-2008, 09:23 AM
سلام
می بخشید یک مشکل دیگر هم هست
الان این لینک یک محتوا نشان می دهد:

این لینک نیز دوباره همین محتوا را نشان می دهد:

که گوگل جفتشان را ایندکس می کند
حالا باید چه کار کنم که فقط اولی نشان داده شود؟

لطفا دو لینک زیر ر اهم مشاهده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 62&amp;itemid=66
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 66&amp;Itemid=69

نمی دونم چرا این طوری نشان داده می شوند؟
باید چی کار کنم
ممنون

** دو پست شما یکی شد و هایپرلینک حذف شد

emad_67
12-08-2008, 09:39 AM
سلام
می بخشید یک مشکل دیگر هم هست
الان این لینک یک محتوا نشان می دهد:
این لینک نیز دوباره همین محتوا را نشان می دهد:
که گوگل جفتشان را ایندکس می کند
حالا باید چه کار کنم که فقط اولی نشان داده شود؟

برای این مورد باید تمام آدرس هایی که عدد دوم رو دارن ریدایرکت کنی به آدرسی که فقط عدد اول رو داره. این کارو قبلا کرده بودم. اینو بزار توی htaccess:

RewriteRule ^content/view/([0-9]+)/([0-9]+)/?$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1/ [L,NC]

لطفا دو لینک زیر ر اهم مشاهده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 62&amp;itemid=66
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 66&amp;Itemid=69
نمی دونم چرا این طوری نشان داده می شوند؟
باید چی کار کنم
ممنون

لینک اول که مشکلی نداره، لینک دوم به خاطر اینکه Itemid با حروف کوچیک نوشته شده ریدایرکت نمیشه. اینم ایندکش شده بود؟

emad_67
12-08-2008, 09:41 AM
منظورت از دترست نمایش داده نشدن همون نمایش 2 ستونی هست؟
من که مشکلی ندیدم. اگر منظور نمایش دو ستونی هست باید توی تنظیمات منوی مربوطه تعداد ستون ها رو تغییر بده. ربطی به url نداره این.

piroozman
12-08-2008, 09:46 AM
سلام
این لینک :
قبلا اصلا یک صفحه دیگه بوده sef روکه فعال کردم این طوری شد ریدایرکت هم که نمیشه
کد بالا را قرار دادم ولی هم چنان یک آدر هم به صورت:
وهم بصورت :
دارای محتوای یکسان می باشند
ممنون

emad_67
12-08-2008, 01:45 PM
سلام
این لینک :
قبلا اصلا یک صفحه دیگه بوده sef روکه فعال کردم این طوری شد ریدایرکت هم که نمیشه
شما اینو ببین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 62&amp;Itemid=66

الان این اون صفحه ی مورد نظرت هست؟

کد بالا را قرار دادم ولی هم چنان یک آدر هم به صورت:
وهم بصورت :
دارای محتوای یکسان می باشند
اون کدی رو که دادم دوباره تست کردم و مشکلی نداشت. روی سرور من که به خوبی ریدایرکت میکنه.
اینو تست کن ببین چی میشه:

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
#RewriteRule ^content/view/([0-9]+)/([0-9]+)/?$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1/ [L,NC]

اگر نشد اینو تست کن:

#RewriteRule ^content/view/([0-9]+)/([0-9]+)/?$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1/ [L,R=301]

piroozman
12-08-2008, 02:14 PM
شما اینو ببین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 62&amp;Itemid=66

الان این اون صفحه ی مورد نظرت هست؟
بله درست است مشکل اینه که Itemid با حرف کوچک نوشته شده اما باید چی کار کرد؟
کدهای دیگر رو تست کردم کد قبلی رو هم دوباره تست کردم ولی درست نشد

emad_67
12-08-2008, 06:25 PM
بله درست است مشکل اینه که Itemid با حرف کوچک نوشته شده اما باید چی کار کرد؟
زیاد سخت نگیر، 1 صفحه زیاد تاثیری نداره. ولی به هر حال کدی رو که برای index.php داده بودم رو بااین جایگزین کن:

$itemid1 = $_GET[&quot;itemid&quot;];
$itemid2 = $_GET[&quot;Itemid&quot;];
if ($_GET[&quot;id&quot;]!=null &amp;&amp; ($itemid1!=null || $itemid2!=null) &amp;&amp; $_GET[&quot;mosmsg&quot;]==null)
{
$itemid=&quot;&quot;;
if($itemid1!=null)
$itemid = $itemid1;
else
$itemid=$itemid2;
$task = $_GET[&quot;task&quot;];
header(&quot;Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$task/$id/$itemid/&quot;);
exit();
}

کدهای دیگر رو تست کردم کد قبلی رو هم دوباره تست کردم ولی درست نشد
نمیدونم، شاید سرورت مشکل داشته باشه با اینا. برای من هردوش کار میکنه.

piroozman
12-09-2008, 03:36 AM
سلام
خیلی ممنون که مشکلم رو حل کردید
یک مساله دیگر هم هست هیچ نظری به ثبت نمی رسه یعنی وقتی کاربر می خواد نظر بده ارور 404 می ده

emad_67
12-09-2008, 06:42 AM
سلام
خیلی ممنون که مشکلم رو حل کردید
یک مساله دیگر هم هست هیچ نظری به ثبت نمی رسه یعنی وقتی کاربر می خواد نظر بده ارور 404 می ده

من اون چند کد رو با توجه به کامپوننت نظرات خود مامبو تنظیم کرده بودم و شما از یکی دیگه داری استفاده میکنی. اینو جایگزین کن ببین چی میشه:

$itemid1 = $_GET[&quot;itemid&quot;];
$itemid2 = $_GET[&quot;Itemid&quot;];
if ($_GET[&quot;id&quot;]!=null &amp;&amp; ($itemid1!=null || $itemid2!=null) &amp;&amp; $_GET[&quot;mosmsg&quot;]==null &amp;&amp; $_GET[&quot;task&quot;]!=&quot;addcomment&quot;)
{
$itemid=&quot;&quot;;
if($itemid1!=null)
$itemid = $itemid1;
else
$itemid=$itemid2;
$task = $_GET[&quot;task&quot;];
header(&quot;Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$task/$id/$itemid/&quot;);
exit();
}

piroozman
12-09-2008, 08:07 AM
سلام
واقعا دستتون درد نکنه خیلی وقت گذاشتید و زحمت کشیدید واقعا ممنون
ای کاش بتونم از خجالتتون در بیام
درست شد
ممنون

emad_67
12-09-2008, 09:01 AM
سلام
واقعا دستتون درد نکنه خیلی وقت گذاشتید و زحمت کشیدید واقعا ممنون
ای کاش بتونم از خجالتتون در بیام
درست شد
ممنون

خواهش میکنم، اگر مشکلی بود بازم در خدمتم.
موفق باشید ;)

atoofy
12-14-2008, 06:19 PM
سلام.
یه مشکلی هست با این کامپوننت که وقتی روی لینک ها کلیک می شه این ارور را می ده :

Array ( [0] =&gt; option [1] =&gt; Search.html )
Killed at line 329 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>〈=fa_IR
OPTION=

که همونطور که می بینید Urlش به این صورت هست :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>〈=fa_IR

فکر می کنم به خاطر همین هم لینک ها کار نمی کنه، چون url واقعی اشتباه هست.در حال حاضر هم هیچ کامپوننت تغییر زبانی نصب نشده روی سیستم.راه حل چیه؟

ممنون...
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

emad_67
12-14-2008, 09:51 PM
شما فایل رو از این لینک دانلود کردی؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(behmard.com).zi p

اینو من چک کردم مشکلی نداشت
نسخه 1.3.8 رو دانلود کن اگر مشکلی نداشت بگو تا مشکلش با زبان فارسی رو هم حل کنیم:

atoofy
12-14-2008, 10:00 PM
سلام عمادجان. بله من از همون لینک استفاده کردم. رو سایت خودت هم همینه؟ :)

نسخه 1.3.8 را هم تست می کنم خبرش را می دم. O0

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی

atoofy
12-14-2008, 10:45 PM
سلام.آقا با 1.3.8 تست کردم :o :o
این راستش هر موقعی یه رفتاری داشت :D مثلا روی یک لینک از منو اصلی که کلیک می کردم ( جستجو، تماس با ما، لینک آور و ...) یکی از این لینکها از همون دفعه ی اول درست کار می کرد، لینک دیگه دوباره بر می گشت روی صفحه ی اول و یه لینک دیگه همون ارور
Array ( [0] =&gt; option [1] =&gt; Search.html )
...
را می داد. اما همشون با یه رفرش روی همون url درست شدند. (مثل اینکه تازه داشتند ساخته می شدند ::)) اما خوب هر صفحه ای که با این url ها درست میشد و بالا میومد، زبان بخش کاربریش انگلیسی می شد ;)

پ.ن : حالا من به این فکر افتادم که برم رو همون نسخه ی فارسیش دوباره رفرش کنم ببینم درست میشه یا نه :D

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی

atoofy
12-14-2008, 11:05 PM
بازم سلام.

پ.ن : حالا من به این فکر افتادم که برم رو همون نسخه ی فارسیش دوباره رفرش کنم ببینم درست میشه یا نه :D

نه متاسفانه این راه برای نسخه ی فارسی جواب نداد.

حالا در مورد همون نسخه ی انگلیسی، یعنی ما باید هر محتوای جدید و یا url جدیدی که در سایت ایجاد میشه خودمون یه بار قبل از کاربر چک کنیم تا احیانا اگر موجود نیست، ایجاد بشه؟ ???

یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی

emad_67
12-15-2008, 06:35 AM
سلام عمادجان. بله من از همون لینک استفاده کردم. رو سایت خودت هم همینه؟ Smiley
نسخه ای که من روی سایتم هست 1.3.8 هستش و مشکلی نداره. البته توی 1.3.4 هم مشکلی ندیدم من.

حالا در مورد همون نسخه ی انگلیسی، یعنی ما باید هر محتوای جدید و یا url جدیدی که در سایت ایجاد میشه خودمون یه بار قبل از کاربر چک کنیم تا احیانا اگر موجود نیست، ایجاد بشه؟ Huh?
بله، لینک وقتی ساخته میشه که یه نفر اون صفحه رو باز کنه. البته لازم نیست حتما وارد همون لینک بشی بلکه اگر لینک اون مطلب در صفحه اصلی یا جایی باشه که شما بازش کنی اتوماتیک ساخته میشه خودش.
در مورد نسخه فارسی هم شاید مشکل از کش خود کامپوننت و یا مرورگر باشه، شما هردوش رو کامل پاک کن بعد ببین چی میشه.

atoofy
12-15-2008, 01:14 PM
سلام. :)

نسخه ای که من روی سایتم هست 1.3.8 هستش و مشکلی نداره. البته توی 1.3.4 هم مشکلی ندیدم من.

یعنی شما نسخه ی 1.3.8 را که نصب می کنی، زبان بخش کاربری عوض نمی شه؟ :o چطوری اونوقت؟ :D کامپوننت زبان نصب داری روی سایت؟

ممنون...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی

emad_67
12-15-2008, 01:42 PM

یعنی شما نسخه ی 1.3.8 را که نصب می کنی، زبان بخش کاربری عوض نمی شه؟ :o چطوری اونوقت؟ :D کامپوننت زبان نصب داری روی سایت؟

ممنون...

نه برای منم عوض میشه. شما باید این تغییرات رو اعمال کنی:

5- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
کد:

$shTemp = explode( &#039;_&#039;, $mosConfig_locale);
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : &#039;en&#039;;
و این را جایگزین کنید
کد:

$shTemp = $mosConfig_locale;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : &#039;en&#039;;

اینو جناب majid66 به من گفته بودن که احتمالا توی اون مدتی که بچه ها رو این کامپوننت کار میکردن بدست اوردن.

dj_ahmad
12-15-2008, 02:59 PM
يكي از عزيزان لطف كنن ازين بحث 6 صفحه اي يه چكيده بزارن كه همه مجبور نباشن كه همه رو مطالع كنن.

atoofy
12-15-2008, 03:06 PM

ممنون...

نه برای منم عوض میشه. شما باید این تغییرات رو اعمال کنی:

5- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
کد:

و این را جایگزین کنید
کد:

اینو جناب majid66 به من گفته بودن که احتمالا توی اون مدتی که بچه ها رو این کامپوننت کار میکردن بدست اوردن.

سلام.بله با جایگزینی این مشکل حل شده بود. من در نسخه فارسی هم این کار را کرده بودم اما خوب مشکل ارور حل نشده بود. در مورد نسخه ی انگلیسی فراموش کرده بودم که اون هم با راهنمایی شما و جایگزینی حل شد خدا را شکر. O0

عماد جان از شما از اولش بدون مشکل کار می کرد یا با همین جایگزینی درست شد؟ :)

در هر حال ممونم. آخرش نفهمیدم چرا نسخه ی فارسی ارور می داد و هیچ کدوم از لینک هاش کار نمی کرد ;)

یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی

emad_67
12-15-2008, 05:59 PM
عماد جان از شما از اولش بدون مشکل کار می کرد یا با همین جایگزینی درست شد؟ Smiley
برای منم مشکل انگلیسی بودن با جایگزینی اون کد درست شد، اما از اول هم مشکل ارور و این چیزا نداشتم و درست کار میکرد.

emad_67
12-15-2008, 06:00 PM
يكي از عزيزان لطف كنن ازين بحث 6 صفحه اي يه چكيده بزارن كه همه مجبور نباشن كه همه رو مطالع كنن.
شما خودت یه چکیده سره هم کن بی زحمت :D
بحث ها یه مقدار متفاوت بوده در این 1-2 صفحه آخر فکر کنم.
موفق باشی ;)

mehdi_org
12-22-2008, 06:38 PM
سلام :)
دوستان ميشه لطفي كنين واضح تر توضيح بدين.
واقعيتش اين 7 صفحه رو خوندم ولي متوجه نشدم چكار بايد انجام بدم.
الان من ورژن 1.3.4 رو بر روي مامبو 4.6.5 نصب كردم ولي به هر صفحه اي كه ميرم اين ارور داده ميشه:

Array ( [0] =&gt; option [1] =&gt; Mambolearn-License.html )
URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> a_IR&amp;task=view
OPTION=

ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرمايين :)

atoofy
12-22-2008, 06:49 PM
سلام. منم همین مشکل را داشتم تا مجبور شدم نسخه 1.3.8 انگلیسی را نصب کنم و الان هم داره بدون مشکل کار می کنه ;)

موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی

mehdi_org
12-23-2008, 07:11 PM
ممنون علي جان ، 1.3.8 رو نصب كردم درست شد O0

الان درست كار ميكنه ، فقط 4 تا مسئله وجود داره:

1- بعضي از متن هاي سايت بعد از نصب اين كامپوننت انگليسي شد . مثل نويسنده يا ادامه مطلب و..

2- آدرس صفحه اصلي فارسي شده ، يعني اينطوري:
صفحه-اصلي.html

3- آدرس بعضي از بخشها هم فارسي شده مثل اين:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>شروع-با-مامبو/

4- اين index.php هم كه وسط آدرس مياد رو ، نميشه حذفش كرد؟

البته تو صفحه هاي قبل يه چيزايي پراكنده ديدم ولي واقعيتش متوجه نشدم. اگه اين چهار مورد رو دقيقا توضيح بفرمايين ، لطف بزرگي در حق من و بقيه دوستان كرديد

بازم ممنون :)

atoofy
12-23-2008, 09:27 PM

1- بعضي از متن هاي سايت بعد از نصب اين كامپوننت انگليسي شد . مثل نويسنده يا ادامه مطلب و..
از این روش استفاده کنید :

این کد رابیابید
کد:

و این را جایگزین کنید
کد:

[hr]

2- آدرس صفحه اصلي فارسي شده ، يعني اينطوري:
صفحه-اصلي.htmlمی تونید در قسمت مدیریت کامپوننت --&gt;View/Edit SEF Urls ،آدرس url &quot;صفحه-اصلي.html&quot; را ببینید و از قسمت مدیریت کامپوننت --&gt; View/Edit Custom Redirects ، نام ورد نظر را برای آن انتخاب کنید.(مثلا home.html)

[hr]

3- آدرس بعضي از بخشها هم فارسي شده مثل اين:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>شروع-با-مامبو/

برای رفع این مشکل :

1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)

[hr]

4- اين index.php هم كه وسط آدرس مياد رو ، نميشه حذفش كرد؟
برای این یکی هم :

7- اگر تا به اینجا همه چیز مرتب است برای حذف index.php از داخل آدرس می توانید کد زیر را داخل فایل .htaccess کپی کنید فقط توجه داشته باشید که کد های مشابه این کد در این فایل با # غیر فعال کنید.

#
#
نکته: لازم به ذکر که این فایل ورژن 1.3.4 می باشه و شما می توانید از این ورژن استفاده کنید وفقط باید برای ارتقاء آن در تنظیمات sh404sef قسمت پیکربندی تب پیشرفته--&gt; تقویت پیکربندی تمام گزینه ها حفظ پیکربندی فعال باشد تا بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن جدید تمام پیکربندی های و آدرس ها حذف شوند .

موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلی

mehdi_org
12-24-2008, 08:02 AM
علي جان قربون دستت ، دوتاش حل شد O0

ولي شماره هاي 2 و 4 همچنان پابرجاست .
شماره 2 رو كه راستش اصلا متوجه نشدم چكار بايد بكنم .
شماره 4 هم ، همونطور كه فرمودي كپي كردم و با # دستورهاي مشابه رو غير فعال كردم ، ولي بازم نشد .
لطف ميكني اين دوتارو بيشتر توضيح بدي.

يه دنيا ممنون از محبتت :)

atoofy
12-24-2008, 08:59 AM
سلام. برای شماره 2 این کار را بکنید :

6- آدرس صفحه اصلی امکان دارد فارسی باشد برای تغییر آن هم می توانید ، که می توانید داخل تنظیمات sh404sef رفته و قسمت نمایش و ویرایش آدرس های بهینه ، صفحه اصلی فارسی را بیابید و به انگلیسی مثلا home تغییر دهید.

همون کار هست که در پست قبل گفتم منتها با یه روش دیگه ;)

در مورد شماره 4 هم به قسمت مدیریت کامپوننت بروید --&gt; sh404SEF Configuration --&gt; تب Advanced --&gt; مطمئن شوید Rewriting mode روی with .htaccess (mod_rewrite) تنظیم شده. اگر تنظیم نشده بود، پس از انجام این کار هنگام ذخیره، کش را هم خالی کنید. (موقع ذخیره کردن سوال می کنه که کش پاک بشه یا نه، ok کنید.)

یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی

mousio
12-31-2008, 03:59 PM
با سلام و خسته نباشید

قبل از هر چیزی عنوان کنم که وقتی آدم وارد این تاپیک می شه مخش سوت می کشه و هنگ می کنه .................
من از نسحه 1.3.8 انگلیسی استفاده می کنم . ابتدا فارسی را نصب کردم که خیلی به مشکل برخوردم . :&#039;( اما انگلیسی اش مشکلات بسیار کمتری داشت . ( البته ترجمه فارسی اش هم اصلا روان نبود ....)
اما چند تا مشکل در رابطه با این کامپوننت داشتم :

1- الان در URL های من کلمات فارسی که مربوط می شه به عنوان تاپیک ها ، درج می شه ... اولا درج کلمات فارسی در URL باعث مشکل در جستجو نمی شه ؟ فارسی باشه بهتر است یا نه ؟ اگر که فارسی نباشه بهتره ، چطور باید این URL ها را اصلاح کنم ؟

2- آدرس عکس هایی که با استفاده از &quot; مدیریت تصاویر &quot; در سایت ارسال شده است ، بهم خورده و نمایش داده نمی شود . یک نمونه از آدرس ها به این صورت است :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>زخئ/site/20081231278/-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D8%AD.html/images/stories/etemad.gif
چطور می تونم آدرس ها را اصلاح کنم ؟

3- پس ار نصب ، هنگامی که وارد قسمت تنظیمات این کامپوننت می شویم ، ارور زیر داده می شود :

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../public_html/site/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1249

4- در صورت امکان یه توضیحاتی در مورد مهمترین تنظیمات این کامپوننت بدهید تا بتونیم استفاده مفید تری داشته باشیم . ترجمه فارسی اش که خیلی گویا نبود . مخصوصا توضیحاتش .... زبان انگلیس اش هم خیلی مفهوم نیست ....

5- در مورد قسمت متا تگ هاش هم یه توضیحاتی بدهید ممنون می شوم . هر عبارتی که در این قسمت ها قرار بگیرد ، به صورت اتوماتیک در محتوا درج می شود ؟ ممنون می شم توضیحات بیشتری بدهید .

6- پارامتر Unique ID7 در تب Main این کامپوننت چیست ؟

7- من یکسری لینک دستی در قالب سایت طراحی کردم که آدرس آن مربوط به محتوای دینامیک سایت می باشد . برای آدرس این لینک ها هم از آدرس ایجاد شده در قسمت منو ها استفاده کردم . الان که آدرس ها تغییر کرده است ، باید چه آدرسی به این لینک های استاتیک بدهم ؟ ( لینک ها همگی مربوط به منوهای ایجاد شده از مجموعه ها می باشند . )

8- Activate URL cache بهتر است بله باشد یا خیر ؟

9- در تنظیمات من ، گزینه نمایش نام بخش و مجموعه به همراه امکان لینک بودن آن فعال است . الان بعد از نصب ، دیگر هیچ کدام از این لینک ها ( که دینامیک ساخته شده بود ) کار نمی کند و همه ارور 404 می دهد . نکته جالب اینکه تمام صفحه لود شده و ارور 404 فقط در قسمت mainbody نمایش داده می شود . ضمنا در پایین ارور 404 ، یادداشت های بازدیدکنندگان نیز نمایش داده می شود !!!!!!!!!!!!

10- الان در آدرس های من یک عدد می زند که تاریخ ارسال مطلب به علاوه یک کد است . این عدد در سرچ ، تاثیر منفی ندارد ؟؟؟؟ اگر دارد چگونه باید حذفشون کرد ؟

بابت این همه سئوال پوزش می طلبم . اگر پاسح برخی از این سئوالات در این تاپیک بود و من نتونستم پیدا کنم ، شرمندم .... :D

emad_67
12-31-2008, 05:33 PM
- الان در URL های من کلمات فارسی که مربوط می شه به عنوان تاپیک ها ، درج می شه ... اولا درج کلمات فارسی در URL باعث مشکل در جستجو نمی شه ؟ فارسی باشه بهتر است یا نه ؟ اگر که فارسی نباشه بهتره ، چطور باید این URL ها را اصلاح کنم ؟
در مورد بحث seo آدرس های فارسی جاش توی اینتاپیک نیست اما در مورد اصلاحش باید در داخل مطلب قسمت نام مستعار، یک نام انگلیسی بنویسی.

2- آدرس عکس هایی که با استفاده از &quot; مدیریت تصاویر &quot; در سایت ارسال شده است ، بهم خورده و نمایش داده نمی شود . یک نمونه از آدرس ها به این صورت است :
در قسمت تنظیمات ویرایشگر تبدیل URL مطلق رو روی خیر قرار بده.

در مورد قسمت متا تگ هاش هم یه توضیحاتی بدهید ممنون می شوم . هر عبارتی که در این قسمت ها قرار بگیرد ، به صورت اتوماتیک در محتوا درج می شود ؟ ممنون می شم توضیحات بیشتری بدهید .
در دو فیلد آخر بله، مثلا اگر میخوای قبل از title صفحه چیزی اضافه بشه فیلد اول و اگر میخوای آخرش اضاقه بشه در فیلد دوم متنی رو که میخوای بنویس.

6- پارامتر Unique ID7 در تب Main این کامپوننت چیست ؟
با فعال کردن اون در آدرس صفحات یک عددی اضافه میشه که شامل تاریخ ثبت اون مطلب و یک id هست. استفاده نشه بهتره چون شلوغ میکنه url رو.

من یکسری لینک دستی در قالب سایت طراحی کردم که آدرس آن مربوط به محتوای دینامیک سایت می باشد . برای آدرس این لینک ها هم از آدرس ایجاد شده در قسمت منو ها استفاده کردم . الان که آدرس ها تغییر کرده است ، باید چه آدرسی به این لینک های استاتیک بدهم ؟ ( لینک ها همگی مربوط به منوهای ایجاد شده از مجموعه ها می باشند . )
ببین آدرس های جدید چی هستند بعد اونا رو جایگزین آدرس قبلی توی لینک ها کن.

8- Activate URL cache بهتر است بله باشد یا خیر ؟
بله، باعث افزایش سرعت میشه.

در تنظیمات من ، گزینه نمایش نام بخش و مجموعه به همراه امکان لینک بودن آن فعال است . الان بعد از نصب ، دیگر هیچ کدام از این لینک ها ( که دینامیک ساخته شده بود ) کار نمی کند و همه ارور 404 می دهد . نکته جالب اینکه تمام صفحه لود شده و ارور 404 فقط در قسمت mainbody نمایش داده می شود . ضمنا در پایین ارور 404 ، یادداشت های بازدیدکنندگان نیز نمایش داده می شود !!!!!!!!!!!!
آدرس سایتت رو بده. این نوع صفحات 404 از ویژگی های این کامپوننت هست که باعث میشه can not dispaly مرورگر رو دیگه نبینی.

10- الان در آدرس های من یک عدد می زند که تاریخ ارسال مطلب به علاوه یک کد است . این عدد در سرچ ، تاثیر منفی ندارد ؟؟؟؟ اگر دارد چگونه باید حذفشون کرد ؟
همون unique id هست که در بالا گفتی. اونو غیر فعال کن.
موفق باشی.

mousio
01-01-2009, 03:01 PM
با تشکر از emad_67

1- من نمی تونم برای هر خبر ارسالی یک نام مستعار انگلیسی بذارم تا در URL ها فارسی نشان داده نشود . ( به علت حجم زیاد مطلب و کمبود زمان ) ..... آیا می توان اصلا URL را به نحوه دیگری نمایش داد ؟ یعنی دیگر عنوان مطلب در URL قرار نگیرد ؟ چه عنوان مطلب چه نام مستعار آن ......مثلا یک عدد قرار بگیرد ؟

2- الان من در قسمت متا تگ ها این کامپوننت ، کلمات مورد نظرم را وارد کردم اما در سایت اعمال نشده است .... چطور می تونم بفهمم که اعمال شده است یا نه ؟ ( من سورس صفحات اجرا شده را که دیدم ، همان کلمات کلیدی بود که خودم وارد کرده بودم . خبری از کلمات کلیدی این کامپوننت نبود ....)

3-مشکلی که الان وجود داره اینه که پس از فعال کردن این کامپوننت ، وقتی از مجموعه ای وارد مجموعه دیگری می شویم ، لینک قبلی را به لینک جدید اضافه می کند . به عنوان مثال :
لینک مجموعه A را می زنیم . لیست محتوای مجموعه نشان داده می شود . نام این مجموعه test 1 می باشد و URL فعلی به این صورت است : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حال وارد می خواهیم وارد مجموعه دیگری (B) شویم به اسم test2 . وقتی که روی لینک آن می زنیم ، وارد صفحه 404 با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می شود .
حال اگر دوباره به صفحه اول برگردیم و رفرش کنیم و مستقیم وارد test2 شویم ، مشکلی پیش نمی آید .
و این داستان همچنان ادامه دارد . یعنی از این به بعد تمام آدرس ها را بعد از test 2 نشان می دهد ............ :&#039;(

emad_67
01-01-2009, 06:56 PM
- من نمی تونم برای هر خبر ارسالی یک نام مستعار انگلیسی بذارم تا در URL ها فارسی نشان داده نشود . ( به علت حجم زیاد مطلب و کمبود زمان ) ..... آیا می توان اصلا URL را به نحوه دیگری نمایش داد ؟ یعنی دیگر عنوان مطلب در URL قرار نگیرد ؟ چه عنوان مطلب چه نام مستعار آن ......مثلا یک عدد قرار بگیرد ؟
برای اینکه عدد قرار بگیره، میتونی یه query بنویسی که فیلد تمربوط به تاریخ ثبت هر مطلب رو کپی کنه توی نام مستعار و بعد به جای نام مستعار اون تاریخ توی url قرار بگیره.

- الان من در قسمت متا تگ ها این کامپوننت ، کلمات مورد نظرم را وارد کردم اما در سایت اعمال نشده است .... چطور می تونم بفهمم که اعمال شده است یا نه ؟ ( من سورس صفحات اجرا شده را که دیدم ، همان کلمات کلیدی بود که خودم وارد کرده بودم . خبری از کلمات کلیدی این کامپوننت نبود ....)
الن تست کردم دیدم ظاهرا کار نمیکنه، شما کلمات کلیدی که میخوای رو در تب اطلاعات خاص برای هر مطلب وارد کن.

-مشکلی که الان وجود داره اینه که پس از فعال کردن این کامپوننت ، وقتی از مجموعه ای وارد مجموعه دیگری می شویم ، لینک قبلی را به لینک جدید اضافه می کند . به عنوان مثال :
لینک مجموعه A را می زنیم . لیست محتوای مجموعه نشان داده می شود . نام این مجموعه test 1 می باشد و URL فعلی به این صورت است : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حال وارد می خواهیم وارد مجموعه دیگری (B) شویم به اسم test2 . وقتی که روی لینک آن می زنیم ، وارد صفحه 404 با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می شود .
حال اگر دوباره به صفحه اول برگردیم و رفرش کنیم و مستقیم وارد test2 شویم ، مشکلی پیش نمی آید .
و این داستان همچنان ادامه دارد . یعنی از این به بعد تمام آدرس ها را بعد از test 2 نشان می دهد ............ Cry
نمیدونم چیکار کردی اینجوری شده، آدرس سایت رو بده تا دقیق تر چک کنم.

atoofy
01-01-2009, 07:59 PM
3-مشکلی که الان وجود داره اینه که پس از فعال کردن این کامپوننت ، وقتی از مجموعه ای وارد مجموعه دیگری می شویم ، لینک قبلی را به لینک جدید اضافه می کند . به عنوان مثال :
و این داستان همچنان ادامه دارد . یعنی از این به بعد تمام آدرس ها را بعد از test 2 نشان می دهد ............ :&#039;(

سلام. مشکلتون با تاپیک &quot; اضافه کردن اتوماتیک آدرس سایت به اول هر آدرس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)&quot; حل نشد؟

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی

mousio
01-02-2009, 10:26 AM
نه زیاد

من تغییرات مذکور در تاپیک فوق را اعمال کردم . اما مشکل جابه جا شد . به این صورت که :

قبل از تغییر و اضافه کردن کد &lt;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مشکل قبل ذکر کردم بود . یعنی در وقتی وارد که منوی جدید می شدیم ، آدرس بعدی را به قبلی اضافه می کرد ( اما درمورد خود خبر این اتفاق نمی افتاد )

پس از اضافه کردن این کد این مشکل آدرس منو ها حل شد اما حالا عکس های سایت را نشان نمی دهد .

توضیحات تکمیلی :
1- آدرس سایت من به صورت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است . یعنی مامبو درون یک فولدر به نام site نصب شده است .
2- دامین من هنوز بر روی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می باشد و بر روی آدرس اصلی فوروارد نشده . ( گرچه مطمئنا ربطی به این موضوع ندارد . چون بدون فوروارد هم درست کار می کرد )
3 - آدرس تنظیمی در بخش تنظیمات کلی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می باشد .
4- قبلا به مشکل عدم نمایش عکس ها بر خورده بودم و با استفاده از همین تاپیک مشکل را بر طرف کردم . اما حالا دچار این مشکل شدم . نکته ای که اینجا هست این هست که در مشکل مطرح شده در اون تاپیک ( مشکل قبلی من ) آدرس کل سایت به آدرس قبلی اضافه می شد . اما برای من فقط نام مجموعه ( منو ) جدید به آدرس قبلی اضافه می شود .
5- آدرس فعلی عکس های من زمانی که کد بالا را اضافه می کنم به شکل زیر است :

در صورتی که آدرس درست ( قبل از اضافه کردن کد بالا ) به صورت زیر می باشد :

6- کد بالا را هم به صورت

&lt;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و هم به صورت :

&lt;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تست کردم اما تفاوتی نداشت .

7- فکر می کنم در بدترین حالت اگر سایت را از فولدر site بیرون بیارم و روی روت بذارم ، مشکل حل بشه . اما ترجیحا مایل به انجام این کار نیستم . ( آیا در این حالت اصلا امکان تغییر مسیر سایت هست ؟؟)

emad_67
01-02-2009, 11:58 AM
پس از اضافه کردن این کد این مشکل آدرس منو ها حل شد اما حالا عکس های سایت را نشان نمی دهد .
در قسمت تنظیمات ویرایشگر تبدیل URL مطلق رو روی خیر قرار بده.
و اینم هم بزار در به این شکل بمونه:

atoofy
01-02-2009, 01:02 PM
سلام. اگر باز هم نشد در فایل htaccess. سایتتون کد زیر را

# RewriteBase /YourMamboDirectory
به این کد تغییر دهید :

RewriteBase /site

یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــلی

mousio
01-03-2009, 10:17 AM
با تشکر از آقای کاظم زاده و آقای عماد

تنظیماتی که آقای عماد فرموده بودن را قبلا انجام داده بودم و فرقی نکرده بود .
تغییر آقای کاظم زاده را هم الان انجام دادم اما پاسخ نگرفتم .

فعلا برای حل مشکلم ، فولدر images/stories را خارج از مسیر سایت کپی کردم و موقتا درست شد . ( اما خب در این حالت عکس ها 2 بار لود می شود و سرعت دیدن کاربر کاهش پیدا می کند !!!!! )

اما یک نکته که الان متوجه شدم این است که این مشکل فقط در هنگام insert عکس توسط ادیتور بوجود می یاد . اما وقتی که همان عکس ها را مثلا در کنار عنوان مجموعه ها قرار می دهیم ( نمایش عکس در آیتم مجموعه ) به خوبی نمایش داده می شود ....

به هر حال این مشکل از وقتی کد &lt;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را اضافه کردم بوجود آمد و فقط هم مربوط به ادیتور است .

atoofy
01-03-2009, 05:16 PM
سلام. اگر مشکل ادیتور هست فقط قاعدتا باید با تغییر این مورد حل بشه :

تو مدیریت مامبو --&gt; کامپوننت ها--&gt; تنظیمات ویرایشگر--&gt; تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید.

یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی

mousio
01-04-2009, 12:18 PM
سلام. اگر مشکل ادیتور هست فقط قاعدتا باید با تغییر این مورد حل بشه :

تو مدیریت مامبو --&gt; کامپوننت ها--&gt; تنظیمات ویرایشگر--&gt; تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید.

یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی

حق با شماست اما این حالت را هم تنظیم کرده بودم . هر بلی را تست کردم و هم خیر .... اما متاسفانه در هیچ کدام جوابی نگرفتم

atoofy
01-04-2009, 06:43 PM
سلام. این هم به عنوان آخرین راه حلی که فعلا به ذهن بنده می رسه :

اضافه شدن مقادیری به URL ها در صفحه های داخلی و در URL عکس ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی

mehdi_org
01-04-2009, 07:22 PM
سلام خدمت دوستان

بعد نصب اين كامپوننت ، يك مسئله بوجود اومده .
اينكه در قسمت pathway ، نام مجموعه دو بار تكرار ميشه ( يكبار به فارسي و يكبار هم به انگليسي )

مثلا اگر آدرس صحيح اين باشه :
home &gt; نام مجموعه &gt; نام مطلب

حالا به اين شكل در اومده
home &gt; نام مجموعه &gt; category name &gt; نام مطلب

پيشاپيش ممنون از راهنماييتون

atoofy
01-04-2009, 07:30 PM
سلام. احتمالا مشکل از منوهای شماست.
از کامپوننت خاصی برای منوها استفاده نکردید؟ طریقه ی ساخت منوهاتون چطوری بوده؟ لینک سایت لطفا

یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی

mehdi_org
01-04-2009, 07:41 PM
آدرسو خدمتتون ارسال كردم.

براي ساخت منو هم از جدول-مجموعه مطالب استفاده كردم

atoofy
01-04-2009, 07:59 PM
سلام.میشه خواهش کنم سوال خودتون را در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید؟
چون به نظرم این سوال به این تاپیک مربوط نمی شه و بیش از پیش باعث شلوغی این تاپیک خواهد شد. :)

موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــلی

dj_ahmad
01-05-2009, 06:32 AM
آقا به نظر شما چرا اين كامپوننت 8 صفحه حاشيه داشته؟!!!!!
من به شخصه اسم اين كامپوننت كه به كوشم ميخوره زهره ترك ميشم.خدا ميدونه اين كامپوننت چند بار دودمانم رو به باد داده.
توي تيتر مطلب نوشته شده کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4 ولي تجربه نشون داد كه زياد هم سازگار نبوده يا اين كه بعضي اوقات سر ناسازگاري ميزاشته
به هر حال خدا آخر عاقبت اين كامپوننت خوب و كذايي رو به خير كنه!!!
اگه خبر انتشار اين كامپوننت رو توي يه تاپيك جديد بزارند و تو صفحه اول اون تاپيك همه تشكر كنن من هم سريعا نصب ميكنم :)

emad_67
01-05-2009, 09:08 AM
آقا به نظر شما چرا اين كامپوننت 8 صفحه حاشيه داشته؟!!!!!
من به شخصه اسم اين كامپوننت كه به كوشم ميخوره زهره ترك ميشم.خدا ميدونه اين كامپوننت چند بار دودمانم رو به باد داده.
توي تيتر مطلب نوشته شده کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4 ولي تجربه نشون داد كه زياد هم سازگار نبوده يا اين كه بعضي اوقات سر ناسازگاري ميزاشته
به هر حال خدا آخر عاقبت اين كامپوننت خوب و كذايي رو به خير كنه!!!
اگه خبر انتشار اين كامپوننت رو توي يه تاپيك جديد بزارند و تو صفحه اول اون تاپيك همه تشكر كنن من هم سريعا نصب ميكنم :)

کامپوننت هیچ مشکلی نداره، تنها مشکل اون تغییر زبان به انگلیسی هست که با یه تغییر کوچیک که قبلا هم گفته شده رفع میشه. من هم بدون هیچ مشکلی نصبش کردم و الانم خیلی خوب داره کار میکنه.
ارور های مثل:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 433

هم به صورت مستقیم مربوط به این کامپوننت نمیشن و معلوم نیست واقعلا علتش چیه، چون در مواردی برای منم همچین ارور هایی پیش اومده(البته نه با نصب این کامپوننت)
به هر حال کامپوننت هیچ مشکلی از نظر سازگاری با مامبو نداره. ;)

mousio
01-05-2009, 09:59 AM
سلام

بعد از نصب کامپوننت ، لینک های &quot; ادامه مطلب &quot; و .... انگلیسی شد . تاریخ های ارسال هم که هم در صفحه اصلی می آید و هم در اصل مطلب ، حذف شدند .

تغییری که دوستان گفتند را انجام دادم . لینک ادامه مطلب فارسی شد . تاریخ در صفحه اول برگشت....

اما چند مشکل دیگه پیش آمد :
1- تاریخ ارسال ( که در پیش فرض تنظیمات بر روی &quot; نمایش &quot; تنظیم شده است ) بر خلاف تنظیم پیش فرض ، در داخل صفحات درج نمی شود . تنظیمات کلی هم درست است و بر روی &quot; نمایش &quot; ست شده است . ... من هم برای رفع مشکلم مجبور شدم به صورت دستی مقدار defult آن را در فایل مربوطه &quot; 1 &quot; قرار دهم . ( توضیح بیشتر تکمیلی اینکه تاریخ در صفحه اول درج می شود اما در متن کامل مطلب درج نمی شود )

2- ستون تاریخ در جدول محتوای مجموعه ها نیز دیگر نمایش داده نمی شود . ( در صفحه ای که لیست محتویات یک مجموعه را به صورت جدول-مطلب نمایش می دهد . .... تنظیمات هم بر روی نمایش ست شده است .

3- هنوز عبارت &quot; صفحه قبل و بعد &quot; و تعداد مطالب ( Results 1 - 19 of 19 ) انگلیسی هست .....

چه طوری می شه این مشکلات را برطرف کرد ؟؟؟

emad_67
01-05-2009, 10:32 AM
سلام

بعد از نصب کامپوننت ، لینک های &quot; ادامه مطلب &quot; و .... انگلیسی شد . تاریخ های ارسال هم که هم در صفحه اصلی می آید و هم در اصل مطلب ، حذف شدند .

تغییری که دوستان گفتند را انجام دادم . لینک ادامه مطلب فارسی شد . تاریخ در صفحه اول برگشت....

اما چند مشکل دیگه پیش آمد :
1- تاریخ ارسال ( که در پیش فرض تنظیمات بر روی &quot; نمایش &quot; تنظیم شده است ) بر خلاف تنظیم پیش فرض ، در داخل صفحات درج نمی شود . تنظیمات کلی هم درست است و بر روی &quot; نمایش &quot; ست شده است . ... من هم برای رفع مشکلم مجبور شدم به صورت دستی مقدار defult آن را در فایل مربوطه &quot; 1 &quot; قرار دهم . ( توضیح بیشتر تکمیلی اینکه تاریخ در صفحه اول درج می شود اما در متن کامل مطلب درج نمی شود )

2- ستون تاریخ در جدول محتوای مجموعه ها نیز دیگر نمایش داده نمی شود . ( در صفحه ای که لیست محتویات یک مجموعه را به صورت جدول-مطلب نمایش می دهد . .... تنظیمات هم بر روی نمایش ست شده است .

3- هنوز عبارت &quot; صفحه قبل و بعد &quot; و تعداد مطالب ( Results 1 - 19 of 19 ) انگلیسی هست .....

چه طوری می شه این مشکلات را برطرف کرد ؟؟؟
این مشکلات رو که میگی بعید میدونم ربطی به این کامپوننت داشته باشه. شما یه بار کلا حذف کن کامپوننت رو و تیبیل های اونو هم از دیتابیس پاک کن ببین چی میشه.
ضمنا روی یه مامبو تازه نصب شده تستش کن ببین بازم این مشکلات هست؟
آدرش سایتت رو هم بده، این 100 دفعه ;)

piroozman
01-05-2009, 05:45 PM
سلام
وقتی میخواهم کد:

را قرار دهم این ارور را میدهد و نمیتواند فایل را سیو کند:

a fatal error or timeout occurred while processing this directive

open sh404sef.class.php failed: Permission denied at cpanel.pl line 625
Carp::croak(&#039;open sh404sef.class.php failed: Permission denied&#039;) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Fileman.pm line 1262
Cpanel::Fileman::fmsavefile(&#039;%2fhome%2ftafrihi%2fp ublic_html%2fmambo%2fadministrator%2fcompon...&#039;, &#039;sh404sef.class.php&#039;, &#039;&lt;?php^M^J/**^M^J * SEF module for Joomla!^M^J * Originally written for...&#039;, 1, 1) called at cpanel.pl line 625
main::__ANON__(&#039;%2fhome%2ftafrihi%2fpublic_html%2f mambo%2fadministrator%2fcompon...&#039;, &#039;sh404sef.class.php&#039;, &#039;&lt;?php^M^J/**^M^J * SEF module for Joomla!^M^J * Originally written for...&#039;, 1, 1) called at cpanel.pl line 1773
main::exectag(&#039;&lt;cpanel Fileman=&quot;fmsavefile($FORM{\&#039;dir\&#039;},$FORM{\&#039;file\&#039;} ,$FORM...&#039;) called at cpanel.pl line 4737
main::dotag(undef) called at cpanel.pl line 4620
main::cpanel_parseblock(&#039;SCALAR(0x917ebd8)&#039;) called at cpanel.pl line 4572
main::cpanel_parse(&#039;GLOB(0x94182d8)&#039;) called at cpanel.pl line 1312
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

emad_67
01-06-2009, 12:25 PM
open sh404sef.class.php failed: Permission denied at cpanel.pl line 625
owner این فایل مامبو هست و از طریق cpanel اجازه ویرایش رو نداری.
باید از برنامه mamboXplorer استفاده کنی تا از طریق خود مامبو اجازه این کار رو بهت بده.

mousio
01-06-2009, 03:59 PM
با سلام

من نام مستعار در مطالب ارسالی را تعیین می کنم اما این نام در URL مشخص نمی شود .
طبق گفته دوستان ، در صورت وجود نام مستعار ، این نام به جای عنوان مطلب در URL قرار می گیرد....

ضمنا تنظیم Use Title Alias در این کامپوننت ، بر روی Title Alias می باشد .....

ممنون

لازم به ذکر است من با تغییر مقدار value فیلد نام مستعار ،یک کلمه به صورت پیش فرض تعیین کردم .
توضیحات مربوط به تغییر Value در تاپیک زیر مطرح شده است :

ممنون

pctaz
02-04-2009, 11:28 AM
پس از فعال کردن این کامپونت ارور زیر رو داد مشکل از چیه
Killed at line 149 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
OPTION=com_frontpage

p30p30
02-19-2009, 01:30 PM
با سلام
من تقريبا همه اين راههايي كه شما گفتيد رو امتحان كردم .
دو مشكل اساسي و كلي
1- زماني كه SH404sef رو فعال ميكنم كل سايتم كله پا ميشه و حروف تبديل به يك كد بيخود ميشه !!!
البته كد را جايگزين كردم :‌
ولي هيچ فرقي نكرد و صفحات به همون صورت هستند
ضمنا از 1.3.8 استفاده كردم .
و از .htaccess در سايتم بهره ميبرم .
همچنين گزينه اي بنام ADVANCE در تنظيمات SH404sef پيدا نكردم .

2- تمامي صفحاتم در زمان فعال شدن &quot;بهينه سازي آدرس -&gt; پيكربندي مامبو&quot;به صفحه اصلي لينك ميشن

ninjavo
04-15-2009, 09:36 PM
سلام به همگی دوستان گل
یه سوالی برام پیش اومده چند وقت پیش آقا مجید لینک دانلود این کامپوننت رو برام ارسال کرد و آموزشش رو برام گذاشت.
این رو برام در تاریخ شنبه, 05 جولای 2008 - 14:03 برام ارسال کرده میخوام ببینم تغییری توش انجام شده یا همونه.
آموزشش تغییری نکرده ؟
من دارم یه سایت دیگه میزنم و میخوام از این استفاده کنم .
با تشکر

سلام سلام
یه مشکل این لینکی که ایشون به من داده دیگه کار نمیکنه کسی میتونه برام بفرسته ؟
ممنون میشم
بای

ninjavo
04-17-2009, 04:48 AM
خواهش میکنم یکی کمک کنه لازمش دارم

emad_67
04-18-2009, 07:49 AM
این لینک دانلود:

آخرین ورژن 1.3.9 هست.

در مورد آموزش هم هیچ فرقی نکرده.

ninjavo
04-18-2009, 10:44 AM
سازگار هست ؟

emad_67
04-18-2009, 05:16 PM
من که باهاش مشکلی نداشتم، اما خیلی ها هم به مشکل بر خوردن.

ninjavo
04-18-2009, 06:03 PM
سلام
من نصب کردم این ورژن رو و sef خود مامبو رو هم فعال کردم ولی وقتی کامپوننت رو فعال میکنم ارور
404: Not Found
Sorry, but the content you requested could not be found
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dojo/bujinkan dojo/index.php)
URI:/bujinkan%20dojo/index.php

میاد و همچنین توی قسمت مدیریت هم این ارور رو میبینم
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Dojo\administrator\components\com_sef\admin.sef.ph p on line 1260
باید چیکار کنم من این 8 صفحه رو خوندم ولی بی فایده بود
در ضمن من با مامبو 4.6.5 و روی لوکال هستم
با تشکر

ninjavo
04-18-2009, 06:21 PM
اینم عکسش

emad_67
04-19-2009, 06:40 AM
اگر آدرس ها رو تنظیم کردی که بدون index.php نشون داده بشن باید کد htaccess ئی رو هم که در صفحات قبل گذاشتم رو در htaccess قرار بدی.

ninjavo
04-19-2009, 09:27 AM
منظورتون داخل htaccess. یا htaccess.txt ؟

ninjavo
04-19-2009, 09:39 AM
این کد رو میگین ؟

سلام
دوسانی که از این کامپوننت استفاده می کنن و با کار نکردن این کامپوننت با htaccess. و وجود index.php توی آدرس مشکل داشتن این کد رو توی فایل htaccess. قرار بدن:

#
#

فکر میکنم نسخه ترجمه شده 1.3.4 هست(دقیق نمیدونم) ولی به هر حال نسخه 1.3.8 اون هم منتشر شده. هر کی خواست می تونه از اینجا دانلود کنه:

emad_67
04-19-2009, 04:29 PM
منظورتون داخل htaccess. یا htaccess.txt ؟

شما باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کنید بعد کد رو در اون بزارید

این کد رو میگین ؟
بله.

ninjavo
04-20-2009, 09:25 AM
والا مگه توی ویندوز و روی لوکال هاست میشه .htaccess تولید کرد ؟
اگه میشه چطوری چون هر فایلی توی ویندوز باید یه اسمی داشته باشه

emad_67
04-20-2009, 01:36 PM
فایل htaccess.txt رو باز کن و بعد save as بزن سپس نام فایل رو به این شکل بده &quot;htaccess.&quot; و قبلی رو پاک کن.

ninjavo
04-20-2009, 07:51 PM
سلام
این کارو کردم ارور
Internal Server Error
میده بعدش که سرچ هم کردم توی انجمن گفتند دوباره این کارو انجام بدید و این کارا رو هم انجام دادم ولی نشد. چیکار کنم ؟

emad_67
04-21-2009, 05:18 AM
از AppServ روی لوکال استفاده می کنی؟ این برنامه توی ورژن 2.5.10 و 2.6 که من تست کردن این مشکل رو داره. نمیدونم میشه درستش کرد یا نه. اما ورژن 2.4.5 اون مشکلی نداره.
به هر حال برای لوکال توی تب advance کامپوننت اونو روی without htaccess(index.php) قرار بده. در این صورت مشکلی نداری و فقط یک index.php روی آدرس هات اضافه میشه، اما وقتی رفتی رو سرور index.php رو هم می تونی حذف کنی.

ninjavo
04-21-2009, 08:28 AM
سلام
آقا تمام مشکلاتم حل شد و روی سرور نصب کردم فقط مشکل امگلیسی شدن بعضی قسمتها رو دارم که کد

رو جایگزین :

کردم ولی نشد از ورژن 1.3.9 استفاده میکنم در ضمن هیچ تغییری توی .htaccess ندادم و از whit .htaccess استفاده میکم در قسمت سایت هیچ مشکلی ندارو فقط همین فارسیشه
ممنون میشم کمک کنید.

ninjavo
04-21-2009, 10:46 AM
در ضمن بعضی از موارد هم فونت ها به هم میریزه و از حالت یونیکد تبدیل میشه به یه سری حروف عجیب !!

emad_67
04-21-2009, 12:20 PM
شما باید اون کد رو با این جایگزین کنی:

الان با خودش جایگزین کردی !!

ninjavo
04-21-2009, 02:32 PM
نه با همین جایگزین کردم اشتباه تایپی بود

ninjavo
04-21-2009, 02:45 PM
درست شد دوست عزیز یه $ اضافی گذاشته بودم
مرسی دوستان

ولی مشکل یونیکد درست نشده اونو چیکار کنم ؟

سلام
یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی عکس رو تو متن میذارم نشون نمیده در حالی که من آدرس عکس رو درست وارد میکنم ولی نشون نمیده
چیکارش کنم

emad_67
04-30-2009, 07:24 AM
سلام
یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی عکس رو تو متن میذارم نشون نمیده در حالی که من آدرس عکس رو درست وارد میکنم ولی نشون نمیده
چیکارش کنم

اینجا ها رو بخون:

emad_67
05-01-2009, 08:55 AM
ولی مشکل یونیکد درست نشده اونو چیکار کنم ؟

دوستانی که مشکل unicode رو دارن این تغییرات رو اعمال کنن:

آموزش کار با این کامپوننت.
1-تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
2- این کامپوننت را نصب کنید
3-از قسمت مدیریت منو ها mainmenu هم com_remository حذف کنید
4- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
این کد رابیابید
کد:

و این را جایگزین کنید
کد:

5- حال می توانید از مشاهده لینک های وب سایت خود لذت ببرید

توجه: این کامپوننت فعلا در حال تست توسط کاربران می باشد در صورت دیدن مشکلی در این کامپوننت با من تماس بگیرید.

یا حق

AhmadMozahem
06-12-2009, 08:16 AM
سلام .فکرکنم خیلی از بچه ها منو بشناسن .ومی دونن یک سالی هست به دلیل یه سری مشکلات نمی تونم بیام نت می خواستم ببینم این قانون 200 تا هنوز پا برجاست؟

developer
06-14-2009, 05:50 AM
قانون 200 ؟!
منظورتون چیه ؟

سوال شما به این تاپیک مربوط میشه ؟!

AhmadMozahem
06-14-2009, 09:23 AM
بله دوستمون گفتن این کامپوننت رو به کسایی رایگان می دن که بیش از 200 پست داشته باشن.

emad_67
06-14-2009, 02:32 PM
بله دوستمون گفتن این کامپوننت رو به کسایی رایگان می دن که بیش از 200 پست داشته باشن.

لینکش توی همین تاپیک چند بار گذاشته شده. خود منم گذاشتم حتی.
بگرد پیدا م کنی.

skh_med
12-24-2009, 09:51 PM
با سلام . مي شه يك جمع بندي بكنيد كه بالاخره اين كامپوننت رو براي نسخه 4.6 نصب كنيم يا نه و اينكه لينك دانلودش كجاست تا بي سوادايي مثل منم بفهمن . لينكاتون كار نمي كنن

مهدی.
12-24-2009, 09:54 PM
سلام

بارها در انجمن مطرح شده که از این کامپوننت برای مامبو استفاده نکنید!

از sef پیشفرض مامبو استفاده کنید.

زمستانتان گرم