PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوري يه مطلب رو بالاي سايت قرار بدم؟

creeping death
07-04-2008, 01:00 AM
سلام

من مي خوام يكي مطالبم هميشه بالاي مطالب ديگه باشه و هيچوقت جاش تغيير نكنه. (هر چقدر هم كه مطلب بفرستم)
چكار كنم؟

نوید
07-04-2008, 04:31 AM
سلام

من مي خوام يكي مطالبم هميشه بالاي مطالب ديگه باشه و هيچوقت جاش تغيير نكنه. (هر چقدر هم كه مطلب بفرستم)
چكار كنم؟

شما یک موقعیت ماژول در بالای سایتتون ایجاد کنید و مطلبو بزارید اونجا تا همیشه جاش ثابت باشه

creeping death
07-05-2008, 01:50 AM
سلام

ببخشيد من هر كاري كردم نشد موقعيتش رو top,header , banner گذاشتم ولي باز هم قرار نگرفت. يعني اصلا نشونش نداد...

majd66
07-05-2008, 06:01 AM
سلام
شما اول توی مدیریت مامبو مسیر بخش کاربری---> پیش نمایش-->مشخص کردن موقعیت ماژول انتخاب کنید و بررسی کنید این 3تا موقعیت
دقیقا کجای سایت شما وجود دارد بعد به قسمت مدیریت ماژول ها برید و یک ماژول جدید تعریف کنید و داخل ادیتور متن خود را بنویسید و ماژول جدید را توی یکی از 3 موقعیت بالا انتشار بدید
انشا ا.. این روش به کار بیاد

یا حق

pctaz
07-12-2008, 06:38 PM
سلام

چكار كنم؟

ممکنه بگید از چه قالبی استفاده میکنید !
من پیشنهاد میکنم یه موقعیت ماژول به صورت دستی ایجاد کنید و مطلبتون رو در اون موقعیت ماژول انتشار دهید . این کار دقیقاً مثل مامبولرن میشه
اگه مشکلی بود بگو من در خدمتم