توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايش سايتي ديگر در سايت مامبويي
Farhad_2029
07-05-2008, 12:59 PM
سلام و خسته نباشيد
آيا مامبو اين امكان رو داره كه يك سايت ديگه رو داخل سايت نشون بده ( مثلا مانند سايت P30Download كه در قسمت لينك هاي روزانه اش سايت هاي ديگه رو تو سايت خودش نشون ميده)
اگر متوجه نشدين به آدرس زير برين:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
07-05-2008, 02:21 PM
یک سایت دیگر در سایت مامبویی امکان پذیر هست
با استفاده از wrapper شما کافیه که از منو ها منو بسازید و نوع منو رو wrapper انتخاب کنید
majd66
07-05-2008, 03:13 PM
توی مامبو چیزی به نام لینک آور وجود داره که این کار انجام میده ولی نه دقیقا شبیه اون چیزی که شما گفتید
behrooz0_o
07-05-2008, 06:24 PM
لینک آور این کار رو انجام میده اما به قول آقا مجید نه اون طور بهتره مثل سایت من از طریق RSS و وبلاگ هایی مثل بلاگفا این کار رو انجام بدی...
برو توی سایت و قسمت بالای سایت متوجه میشی!
majd66
07-06-2008, 05:49 AM
لینک آور این کار رو انجام میده اما به قول آقا مجید نه اون طور بهتره مثل سایت من از طریق RSS و وبلاگ هایی مثل بلاگفا این کار رو انجام بدی...
برو توی سایت و قسمت بالای سایت متوجه میشی!
درسته Rss این کار انجام میده یعنی لینک های جالب جمع میکنه ولی فقط با کلیک روی اونها هر کدوم تو سایت خودشون نشون میده
اینجا یک نسخه هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینجا هم می تونی خودتون یکی را ایجا کنید
یا حق
اون سایتی که معرفی کردید، ف . ی . ل . ت . ر . ه
majd66
07-06-2008, 02:41 PM
سعید جان منظورت کدوم سایت بود؟
اونی که داخلش لود می شد. بگذریم.
شما می تونید با کمک iframe این کار رو انجام بدید.
و برای اینکه برای هر آدرسی یک فایل جداگانه نسازید، می یتونید از اسکریپت های php کمک بگیرید. (یا استفاده از متد get )
behrooz0_o
07-07-2008, 08:43 AM
آقا سعید جان سایت من رو که نمی گی؟!
چون برای رفع فیــــــــــــ لتر باید اقدام کنم....
نه . اون لینکی که در اولین پست اومده، p30download یک سایت دیگه رو لود کرده که اون سایته ف.ی.ل .ت.ر. هست.
اون سایت هم اینه
h++p://r.a.d.i.o. z.a.m.a.a.n.e.h,com/p.o.u.r.m.o.h.s.e.n/2008/06/post_131.html
نگران نباشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.