توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زبان فارسي و انگليسي در صفحه اصلي!؟
Aidin
07-05-2008, 04:37 PM
سلام به همه
چيزي كه من نياز دارم اينه كه بتونم تو صفحه معرفي دو تا لينك بذارم با پارامترهاي فارسي و انگليسي. كه كاربر قبل از ورود به صفحه اصلي بر اساس زبان قابل فهم بتونه انتخاب كنه در واقع يه سايتي كه همزمان متنهاي انگليسي و فارسي و مخاطباني از دو زبان داره
اگه چنين امكاني هست معرفي كنيد
ممنون از توجه تون
amir.d
07-05-2008, 04:47 PM
سلام
دوست عزیز ورودتون رو انجمن تبریک میگم ;)
+ قبل از اینکه موضوع جدید رو ایجاد کنی ، بهتره که سرچ کنی . اینطوری خیلی سریع تر به پاسخ خودت میرسی .
+ قوانین رو حتما دوباره بخون (اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)).
+ بله به سادگی می تونید این کار رو بکنید . کافیه کامپوننت Nokkaew دانلود و نصب کنید ، این کامپوننت یه سایت رو با دو زبان مدیریت میکنه . اگه به آموزش بیشتری هم نیاز داشتی سرچ کن . ;)
+ در مورد صفحه اول هم می تونی یه فایل HTML تولید کنید و به کاربر اجازه بدید که قبل از ورود زبان مورد نظرش رو انتخاب کنه . (بازم اگه اطلاعات بیشتری خاصی دراین مورد بحث های زیادی شده ، سرچ کن)
موفق باشید
امیر
Aidin
07-06-2008, 02:26 AM
سلام دوست من
خيلي لطف كرديد
يه دنيا ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.