PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با sitemap

reza_pa48
07-06-2008, 05:09 AM
من فایلی که یکی از دوستان برای سایت مپ داده بود که در دایرکتوری مامبو کپی می کردیم و به گوگل اطلاع می دادیم استفاده می کردم.
بعد از باز کردن زیپ فایل بعد از یک روز وقتی به آدرس سایت مپ می روم یعنی این آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ارور می دهد.به دلیل زیاد بودن لطفا آدرس را ببینید.با تشکر

mhadaily
07-06-2008, 06:59 AM
گوگل از زیاد بودن خطا نمیگیره

مطمئنا مشکل در جایی از این فایل هست و ...

می تونید از سایت مپ ساز خودکار xmap استفاده کنید

reza_pa48
07-06-2008, 08:54 AM
سلام
ببنید شما اون آدرسو دیدید؟
من نمی گم که گوگل اشکال گرفته می گم چطور این ارورو حل کنم؟
من اون فایل زیپ را ریختم جایی که مامبو بود و زیپشو باز کردم.درسته دیگه؟

jbasoft
07-06-2008, 09:32 AM
دوست عزیز شما باید کامپوننت هایی که برای نقشه سایت مثل XMap ارائه شده را در سایت خود نصب کنید سپس می تونید وارد تنظیمات کامپوننت مورد نظر شده و پس از تنظیمات صفحه مربوط به نقشه سایت رو به گوگل معرفی کنید و در آن ثبتش کنید.

تا اینجا که اطلاعات اصلی برای استفاده از نقشه سایت بود ولی اگر اطلاعات بیشتری می خواهید بهتر اول یک جستجو در انجمن و سایت بزنید .

behrooz0_o
07-07-2008, 08:05 AM
دوست عزیز همون طور که JBASOFt گفتند شما اول باید کامپونت رو نصب کنید برای این کار از پنل مامبو/نصب جامع رفته و بقیه کار هم که اونجا توضیح داده شده رو انجام بدید

majd66
07-07-2008, 12:12 PM
من فایلی که یکی از دوستان برای سایت مپ داده بود که در دایرکتوری مامبو کپی می کردیم و به گوگل اطلاع می دادیم استفاده می کردم.
بعد از باز کردن زیپ فایل بعد از یک روز وقتی به آدرس سایت مپ می روم یعنی این آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ارور می دهد.به دلیل زیاد بودن لطفا آدرس را ببینید.با تشکر

سلام
میشه بگید این مپ از کجا آوردید اصلا چی هست؟

mhadaily
07-07-2008, 12:30 PM
از این اسکریپت ها زیاد هست

در همین انجمن هم در سایت هست دوست عزیز66 majidتاپیکی هم در این انجمن هست به اسم سایتمپ که اصلا با آموزش و توضیحات هست

یاعلی

majd66
07-07-2008, 01:54 PM
پس پیرو آقا مجید
شما اول جستجو کنید
برای مامبو 4.62. هم بهترین گزینه xmap هست

dh pr