PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در sef اصلی مامبو 4.6.5

amirdorna2
07-07-2008, 06:28 AM
سلام
من وقتی قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو رو در مامبو 4.6.5 فعال کردم عکسهامو نشون نمیده .
البته من فایل htaccess رو که قبلا" برای مامبو 4.6.2 استفاده می کردم توی فولدر 4.6.5 کپی کردم . آدرس صفحات رو درست نشون می ده ولی برای عکسها هم تصاویر رو جای اینکه به این شکل نشون بده

.../images/img-site/xxx.jpg
به این شکل نشون میده :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
07-07-2008, 06:40 AM
سلام

عکس ها رو با mosimage فراخوانی کردید !؟

amirdorna2
07-07-2008, 06:50 AM
نه بصورت دستی با insert/edit image وارد کردم

mhadaily
07-07-2008, 07:11 AM
اگر دستی وارد کردید لطفا آدرس رو کامل بدید بهش مثل یعنی از http تا آخر آدرس بازم تست کنید

در ضمن با Mosimage هم یک امتحان کنید ببنید چی میشه !

amirdorna2
07-07-2008, 07:21 AM
دستی و کامل هم دادم ولی درست نشد .
من این کار رو توی 4.6.2 همیشه انجام می دم و مشکلی نیست . ولی الان با 4.6.5 مشکل داره و چون هیچوقت با mos کار نکردم نمی دونم چه جوری باید کار کنم و ترجیح می دم دستی آدرس بدم . اینم آدرس سایتش
irbar.com/digital

jbasoft
07-07-2008, 07:56 AM
دوست عزیز کار با mosimage خیلی ساده است . فقط کافیه شما با وارد شدن به بخش مدیریت رسانه تصاویر خود را در مکان مناسب در هاست خود آپلود کنید، سپس در وارد کردن محتوا به صورت استاتیک یا دینامیک می توانید از پنل سمت چپ محتوا در برگه تصاویر، تصویر و یا تصاویر مورد نظر خود را از لیست تصاویر قابل دسترس انتخاب کرده سپس تایید کنید .

برای قرار دادن تصویر انتخاب شده پس از تایید روی آیکون mosimage در پایین ویرایشگر محتوا که با حرف I مشخص شده به تعداد تصاویری که در لیست تصاویر انتخاب کرده اید کلیک می کنید.آنگاه می توانید تصاویر مورد نظر را در محتوای خود داشته باشید.همچنین می توانید با وارد شدن به بخش مدیریت رسانه ها و با انتخاب تصویر مورد نظر آدرس لینک آنرا مشاهده و استفاده نمایید.

firoozmandan
07-14-2008, 06:11 AM
مشکل شما حل شد ؟