PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجموعه کامپوننت

dj_ahmad
07-08-2008, 10:29 AM
سلام دوستان این کامپوننت ها رو میخواستم برای مامبو یه جا جمع جور کنیم تا همه بتونن استفده کنن لطفا هر کی هر کدوم یا مشابهش رو داره اینجا برای استفاده عموم بزاره
ممکن هست بعضی هاش قبلا بحث شده باشه ولی باز هم اینجا دوباره بزارید
سپاس گزارم

1فروشگاه ساز
این فروشگاه ساز بسیار کامل و دارای قابلیت های زیادی می باشد از جمله این امکانات میتوان به دسته بندی محصولات و تعریف شرکت های تولید کننده ، فروشگاههای مرتبط و کوپن تخفیف اشاره کرد و باپرداخت مبلغ 50 هزارتومان برای هر وب سایت میتوان آنرا به شتاب متصل کرد

25پشتیبانی زنده
این کامپوننت یک چت یک طرفه با مدیر سایت است که به مدیر اجازه ارتباط با کارابران بصورت زنده را برقرار میکند.

3چک کردن ایمیل در سایت
این کامپوننت امکان چک کردن ایمیل کاربران را در سایت فراهم می کند.همچنین میتوانید سیستم ایمیل سایت را به بخش کاربران متصل کنید. این کامپوننت IMAP کار میکنه

4تولید RSS از تمامی مطالب
این کامپوننت به مدیر سایت اجازه می دهد تا از تمامی بخش ها و زیر مجموعه ها به تفکیک یا با هم خروجی RSS بسازد و محدودیت های RSS هسته را برطرف کند

5تغییر در آدرسهای کاربری SEF
این کامپوننت به شما اجازه میدهد تا آدرس های بلند و پارامتری را تبدیل به آدرس های کوتاه با پسوند های دلخواه شما نماید.این کامپوننت هم به صورت اتوماتیک و هم بصورت دستی قادر به انجام این کار می باشد

6کامپوننت طرح تکریم ارباب رجوع
کامپوننت طرح تکریم ارباب رجوع براساس فرم تکریم ارباب رجوع ادارات دولتی

7آژاکس برای بخش کاربری
تنها کامپوننت موجود برای آجاکس نمودن میترا با امکان سازگاری با موتورهای جستجو و کمترین تغییر در قالب ، این کامپوننت بصورت خودکار میتواند کلیه قالبهای سایت را با آژاکس سازگار کند.

8جعبه موسیقی
بهترین ابزار پخش ، دانلود و مدیریت آهنگ بر روی جوملا ، این ابزار به شما امکان دسته بندی و جستجو در آهنگ ها و همچنین مرتب سازی و تعریف آلبوم بهمراه متن اشعار را می دهد.

9کامپوننت وب هاستینگ
این کامپوننت امکانات بسیار زیادی را برای وب سمترهای عزیز فراهم نموده است ، از جمله این امکانات میتوان به تعریف پکیج ها ، تعریف خدمات قابل ارائه و امکانات هاستینگ اشاره کرد ، همچنین امکان تعریف قیمت بسته ها براساس پرداخت های ماهانه و سالانه نیز امکانات جالب برنامه است

10 سیستم مدیریت ترجمه
این سیستم امکان جند زبانه کردن سایت را فراهم میکند و به کاربران اجازه انتخاب زبان را میدهد، همچنین مدیر میتواند بصورت همزمان مطالب مربوط به زبان های دیگر را نیز وارزد کند

11مسابقه اینترنتی
این کامپوننت امکان برگزاری مسابقات اینترنتی و اعلام نتیجه را داراست و به مشا اجازه تعیین برنده را می دهد

12فهرست کارمندان
این کامپوننت امکان تعریف فهرست و دسته بندی کارمندان یا کاربران سایت را فراهم میکند و به کاربر اجازه جستجو در این لیست را فراهم می کند

13کنترل پروژه بر روی نت
این کامپوننت قدیمی امکان کنترل پروژه و تعریف دستور کار کاربران و روند اجرای پروژه را بروی وب فراهم میکند

14تیکت پشتیبانی و درخواست
این کامپوننت امکان ایجاد تیکت و پیگیری آن توسط مدیر و کاربر را تا لحظه انجام کار فراهم می کند

15پروفایل کاربران
این کامپوننت امکان افزودن پروفایل کاربران را به سایت و همچنیسن ایجاد شبکه های مجازی بر روی نت را فراهم میکند

16سرویس آژانس املاک با متعلقات
این کامپوننت امکان دسته بندی املاک و مستقلات را در حالات متفاوت و با امکانات اختصاصی داراست همچنین برای نمایش کروکی از امکانات گوگل مپ استفاده می کند

17سرویس حراجی اینترنتی
امکان برگزاری حراجی اینترنتی و زمان بندی تبلیغات و ارسال تبلیغ توسط کاربران و مدیریت تبلیغات توسط مدیر سایت از جمله امکانات این برنامه می باشد

18 مدیریت رسانه
این کامپوننت برای اشتراک گذاری فایل های صوتی و تصویری در سایت کاربرد دارد اما امکان دسته بندی آنها را ندارد

19سوالات متداول
این برنامه برای دسته بندی و مطرح کردن سوالات متداول در سایت کاربرد دارد و به کاربران امکان مطرح کردن سوالات جدید را میدهد

20کتابخانه الکترونیک
این برنامه امکان معرفی و دانلود کتب الکترونیک را فراهم میکند و به کاربران اجازه به امانت گیری کتب واقعی را نیز می دهد

21نظر سنجی چند لایه حرفه ای
این کامپوننت امکان نظر سنجی چند لایه را در حالت های متفاوت با سوالات گوناگون در سایت فراهم می کند

22معرفی کورس های آموزشی
این کامپوننت امکان اطلاع رسانی در مورد کورس های آموزشی را فراهم میکند.همجنین امکان زمان بندی و نوع درس یا استاد را میتوان در آن مشخص کرد

23سیستم تبادل پیام
این سیستم بین کاربران امکان تبادل پیام را فراهم می کند و میتواند پیام را به کاربر ایمیل کند

24ارسال خبر بدون عضویت
این کامپوننت امکان ارسال خبر بدون عضویت در مجموعه های مشخص شده توسط مدیر را می دهد همچنین این امکان را به کاربر می دهد تا بتواند همراه با اخبار تصویر را نیز آپلود کند

25ارسال خبرنامه
این کامپوننت امکان ارسال خبرنامه به کاربران با امکان ذخیره سازی و انتشار مدت دار و همچنین استفاده از مطالب به عنوان خبرنامه را فراهم میکند

26وبلاگ
این کامپوننت امکان راه اندازی وبلاگ گروهی و تکی را برای کاربران فراهم میکند. البته این وبلاگ ها بصورت زیر دامنه نمی باشد بلکه بر روی سیستم ایجاد می شوند

27پونی گالری ML
پونی گالری نسخه جدید با امکانات آپلود ، دسته بندی و اشتراک مجموعه ها با کاربران و تغییر نوع نمایش تصاویر به کاربران ، (مخصوص تمامی کاربران عضو )

28انجمن فارسی فایر برد
انجمن فارسی فایر برد نسخه 1.0.1 بتا برای استفاده بر روی جوملا مامبو و میترا با امکانات فارسی و تاریخ شمسی ( برای تمامی کاربران )

29چت فارسی x7
چت فارسی x7 برای راه اندازی وب چت عمومی کاربرد زیادی دارد و به مدیر اجازه کنترل اتاق ها را نیز می دهد. علاوه بر این امکانات امکان چت خصوصی و سازگاری با بعضی از سیستم های مدیریت محتوا از دیگر خصوصیات این برنامه است

30فرم ساز حرفه ای PerForm
فرم ساز حرفه ای PerForm با امکان ذخبره نتایج در بانک و راهنمای آنلاین فارسی ، این کامپوننت امکانات زیادی را در خود داراست که میتوان به سادگی طراحی فرمها و روند ساده ایجاد عناصر در آن اشاره کرد.

31کامپوننت نقشه سایت
این کامپوننت بصورت خودکار محتوای سایت شما را به صورت درختی نمایش خواهد داد

32فرمساز ART FORMS
کامپوننت فرم ساز حرفه ای آرت فرم با امکانات آجاکس و ذخیره ساری اطلاعات فرم ها در بانک اطلاعاتی برای کلیه کاربران عضو سایت

33ابزار تهیه پشتیبان از بانک اطلاعاتی JoomlaPack
این ابزار یکی از کاملترین ابزارهای تیه پشتیبان از فایل یا از بانکاطلاعاتی میباشد ، که علاوه بر امکان تهیه پشتیبان قادر است تا فایلهای رادر قالب یک نصاب به شما ارائه دهد ، این فایل نصب هم از طریق خود برنامهقابل نصب میتواند باشد هم ازطریق جوملا

34کامپوننت مدیریت فایل joomlaxplorer
این کامپوننت به شما این امکان را می دهد تا بتوانید بی نیاز از ورود به ftp فایل های خود را مدیریت کنید.

35کامپوننت مدیریت دانلود Docman
این کامپوننت یکی از کامپوننت های پر طرفدار برای راه اندازی دانلود سنتربر روی میترا و جوملا است ، این کامپوننت به شما امکان دسته بندی و سطحبندی فایلهای دانلودی رامیدهد

36مدیریت دانلود Jotloader
مدیریت دانلود فایل ها برای مامبو با امکان دسته بندی فایل ها و آپلود فایل ها

37یادداشت نگار با امکانات آژاکس
این نسخه از جوملا کامنت امکان پیگیری یادداشت را نیز دارد و تمامی باگهاینسخه های قبل در آن گرفته شده و فیلدهای ایمیل و وب سایت نیز اضافه شدهاست.

38فرم ساز فابریک
فرم ساز فابریک با امکان گزارش گیری وذخیره نتایج و نمایش آن به کاربران ومدیران با تعیین سطح دسترسی ( این کامپوننت بیش از80 درصد فارسی شده است )

DesignX
07-09-2008, 12:43 PM
اگه کمک کنن خیلی خوب میشه :D

mhadaily
07-09-2008, 12:58 PM
اگر کسی حاضر به همکاری در فارسی سازی و بهینه کردن با مامبو فارسی هست اعلام کنه

من لینک می دم و دوستان زحمت بهینه سازی رو بکشه

یاعلی

majd66
07-09-2008, 03:13 PM
لینک اینها را اگر دارید من حاضرم کمک کنم

4تولید RSS از تمامی مطالب
این کامپوننت به مدیر سایت اجازه می دهد تا از تمامی بخش ها و زیر مجموعه ها به تفکیک یا با هم خروجی RSS بسازد و محدودیت های RSS هسته را برطرف کند

آژاکس برای بخش کاربری
تنها کامپوننت موجود برای آجاکس نمودن میترا با امکان سازگاری با موتورهای جستجو و کمترین تغییر در قالب ، این کامپوننت بصورت خودکار میتواند کلیه قالبهای سایت را با آژاکس سازگار کند.

11مسابقه اینترنتی
این کامپوننت امکان برگزاری مسابقات اینترنتی و اعلام نتیجه را داراست و به مشا اجازه تعیین برنده را می دهد

16سرویس آژانس املاک با متعلقات
این کامپوننت امکان دسته بندی املاک و مستقلات را در حالات متفاوت و با امکانات اختصاصی داراست همچنین برای نمایش کروکی از امکانات گوگل مپ استفاده می کند

20کتابخانه الکترونیک
این برنامه امکان معرفی و دانلود کتب الکترونیک را فراهم میکند و به کاربران اجازه به امانت گیری کتب واقعی را نیز می دهد

22معرفی کورس های آموزشی
این کامپوننت امکان اطلاع رسانی در مورد کورس های آموزشی را فراهم میکند.همجنین امکان زمان بندی و نوع درس یا استاد را میتوان در آن مشخص کرد

26وبلاگ
این کامپوننت امکان راه اندازی وبلاگ گروهی و تکی را برای کاربران فراهم میکند. البته این وبلاگ ها بصورت زیر دامنه نمی باشد بلکه بر روی سیستم ایجاد می شوند

6مدیریت دانلود Jotloader
مدیریت دانلود فایل ها برای مامبو با امکان دسته بندی فایل ها و آپلود فایل ها

یا حق

ittm
07-09-2008, 04:06 PM
بسم اله ، شروع کنیم دوستان

DesignX
07-09-2008, 04:23 PM
آقا ما هم هستیم

mr_aliagha
07-09-2008, 05:13 PM
منم اگه وقت کنم ، هستم...

dj_ahmad
07-09-2008, 07:42 PM
اگه کار این کامپوننت ها انجام بگیره اونایی که سراغ cms های دیگه میرن انصافا مخشون پاره آجر برداشته...
من هم کم تجربه ام ولی حاضرم کنارتون فعالیت کنم

jbasoft
07-09-2008, 10:58 PM
دوست عزیز اگر واقعا می خواهید این کامپوننت ها رو انتشار و فارسی سازی کنید، نیاز به وقت و همکاری بچه ها دارید اگر دوستان حرفه ای تر و بالا دست تر اجازه دادن و ما هم تونستیم پس از معرفی بسته ها و قرار دادن اطلاعات آن ها برای طراحی و فارسی سازی ، ما هم هستیم.

امیدوارم که من هم بتونم کمکی بکنم.

mhadaily
07-10-2008, 05:22 AM
عالیه

پس من در تاپیک های جداگانه معرفی کنم هر دوستی آمادگی فارسی سازی داشت اعلام کنه که انشا الله کم کم شروع کنیم

یاعلی

amir.d
07-10-2008, 09:40 AM
سلام

فکر خوبیه ! من هم هستم . تاجایی که بتونم ، همراهیتون میکنم .

موفق باشید
امیر

DesignX
07-11-2008, 11:55 AM
همه هستن ولی کو لینک کامپوننت ها
???

pctaz
07-11-2008, 05:12 PM
منم هستم .! یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
عشق ما هم شده مامبو

jbasoft
07-11-2008, 09:05 PM
راستی تا یادم نرفته بگم که قرار دادن نو آوری در مامبو که اشکالی نداره ...

یعنی تو خود نمایش محتویات نه قالب ها ... مثلا استفاده از آجاکس در نمایش محتویات ... چون استفاده و زیبایی بهتری داره ... البته از نظر امنیت بحثش جداست..

ولی اگر دوستان اجازه بدن من دارم سعی می کنم که یه تغییراتی تو خوده هسته بدم .... از جمله نمایش محتویات با امکان آجاکس و نیز امکان قرار دادن چندین زیر مجموعه برای مجموعه ها .... چون خیلی از عزیزان این مشکل رو دارند ... اگر بقیه دوستان هم موافق باشند ....

البته بعد از اتمام کار از گروه هم برای انتشار اجازه رو می گیریم یا اونا از ما اجازه می گیرند تا انتشارش بدن .... مشکلی که نیست ...

فقط زودتر شروع به کار کنید.... موفق باشیم.... (متشکرم) ;D

a366s
07-12-2008, 06:08 AM
منم هستم
ياعلي

majd66
07-12-2008, 09:47 AM
راستی تا یادم نرفته بگم که قرار دادن نو آوری در مامبو که اشکالی نداره ...

یعنی تو خود نمایش محتویات نه قالب ها ... مثلا استفاده از آجاکس در نمایش محتویات ... چون استفاده و زیبایی بهتری داره ... البته از نظر امنیت بحثش جداست..

ولی اگر دوستان اجازه بدن من دارم سعی می کنم که یه تغییراتی تو خوده هسته بدم .... از جمله نمایش محتویات با امکان آجاکس و نیز امکان قرار دادن چندین زیر مجموعه برای مجموعه ها .... چون خیلی از عزیزان این مشکل رو دارند ... اگر بقیه دوستان هم موافق باشند ....

البته بعد از اتمام کار از گروه هم برای انتشار اجازه رو می گیریم یا اونا از ما اجازه می گیرند تا انتشارش بدن .... مشکلی که نیست ...

فقط زودتر شروع به کار کنید.... موفق باشیم.... (متشکرم) ;D

خسته نباشی و انشا ا... که موفق باشی

1- توی نسخه 5 مامبو قابلیت اضافه کردن چندید زیر مجموعه وجود داره
2- در مورد آجاکس هم اگر بتونید کای کنید که محتویات آجاکسی بشه ولی آدرس ها تغییر نکنه عالی چون میشه مامبو آجاکسی کرد ولی مشل با موتور های جستجو هست که کسی حاضر به استفاده از اون نیست

یا حق

DesignX
07-19-2008, 03:19 PM
شروع کنیم

jbasoft
08-07-2008, 04:17 PM
با سلام ....

اگر دوستان علاقه به همکاری در این پروژه که قبلا گفته شد را دارند اعلام آمادگی کنند .... من فکر کنم نیاز به افرادی که آشنا به گرافیک ، برنامه نویسی PHP ،java ، Ajax و ....می باشد.

دوستانی که فکر میکنند میتونند در این پروژه با ما همکاری کنند ، خوشحال میشم اعلام کنند و پس از تقسیم وظایف شروع به کار کنیم.....

موفق باشید .....

emad.h
08-09-2008, 07:42 PM
خسته نباشید .......... اقا خیلی تاپیک شلوغ شده .... همه نوشتیم منم هستم ..... ان شاالله شرع بشه دیگه !!!!!